Aynen canım..adam nöbet çıkışı uyuyamadı...bunlar tayin olmadan biz rahatlayamayız..umarım bizden önce giderler ..tabii onlardan daha kötüsü gelmezse..uyarman iyi olmus cnm benim de esim polis uykusu cok hassas o yuzden en ufak sesten rahatsiz oluo ust kattaki sesten majvolmustuk allhtan suan ustumuze cocuksuz biri tasindi suan cok rahatiz cok sukur bizde mustakil ev ostioruz ins kendi evimizi yapmak istiyoruz
ilaclarini yanina almayi unutma cnm gecmis olsun senin boy kacti
düzelicez elbet canımçok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralarçok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette
ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular
Nice mutlu huzurlu yıllara canımkahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesibu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık
Nice mutlu yıllara kuzuya canımmmmSelam kızlar
Kızımın doğumgünü hazırlığında olduğum için ara ara girip okuyorum.
Kahvaltım
Peynir
Çok az yumurta omlet 3 çatal
3 bardak çay
1 tb ekmeği
2 kuru kayısı
Arada
Türk kahvesi
Minik lokum 1 tane
Öğlen yok
Az önce
Kayısılı bitki çayı
2 ceviz
5 tane badem
Akşam
Köfte 2 tane
Salata
1 bardak ayran
Sizin bakkaldaki stiksleri sen bitiriyon kısssbakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)
oh oh kaçırmamışsın .bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)
oh oh kaçırmamışsın .
Oooo çok güzel hediyeler almışsın kendine canım güle güle kullanSevgililer gününüz kutlu olsun güzel hatunlar.
buda benm kendime sevgililer günü hediyem. Gerçi kendime sevgililer gnünü bahane ederek bir sürü hediye aldım. Avondan parfüm,ruj, göz kalemi. pentiden 3 sütyen derken en ucuzu bu olduah ah daha gelecek sütyenlerim nasılda sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim canımAynen canım..adam nöbet çıkışı uyuyamadı...bunlar tayin olmadan biz rahatlayamayız..umarım bizden önce giderler ..tabii onlardan daha kötüsü gelmezse..
düzelicez elbet canım
Ayy o daha da fena..nefret ederim sigara kokusundan...gerzekler
Nice mutlu huzurlu yıllara canım..kaçıncı yılınız..bu yıl bizim 20 olacak inşallah..Allahım ne çabuk geçti..
Nice mutlu yıllara kuzuya canımmmmAllahım sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin
Sizin bakkaldaki stiksleri sen bitiriyon kısss
teşekkür ederim cnmOooo çok güzel hediyeler almışsın kendine canım güle güle kullan
ayy çok komik birşey yaşadım..Ankamall a gidip migrostan bişeyler alayım azcık ta dolanayım dedim arabayı parkettim ve çantama elimi bir attım cüzdanım yok..evde kalmış..yanımda 5 kuruş yok..aynen arabaya binip geri döndüm..parasız gezmenin ne anlamı var..eve geldim geri gitmeye üşendim..evi sildim süpürdüm.3.2 km yürüyüş yaptım..alışverişi de sanal marketten yapıcam artık..
oo bu kötü bir tarihmiş..ama böyle hayatları daha güzel ve daha mutlularsa en hayırlısı budur..işin komik yanı annem babam boşanalı 9 sene oldu bugün . hakim durdu durdu 14 şubatta kararını verdi
Allah kabul etsin canımAksama mercimekli köfte yapmayı düşünüyorum salata ayran da yaparım orucu açınca form cay icerim
Fena sardin sen bunlara:)bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)
Haha gercekten de komikmis tabi cnm cuzdansiz gezilmezayy çok komik birşey yaşadım..Ankamall a gidip migrostan bişeyler alayım azcık ta dolanayım dedim arabayı parkettim ve çantama elimi bir attım cüzdanım yok..evde kalmış..yanımda 5 kuruş yok..aynen arabaya binip geri döndüm..parasız gezmenin ne anlamı var..eve geldim geri gitmeye üşendim..evi sildim süpürdüm.3.2 km yürüyüş yaptım..alışverişi de sanal marketten yapıcam artık..
allah kabul etsin cnm benimde borclarim var acaba ara ara mi tutsam yoksa arka arkaya tutup bitirsem mi diorumAksama mercimekli köfte yapmayı düşünüyorum salata ayran da yaparım orucu açınca form cay icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?