Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen canım..adam nöbet çıkışı uyuyamadı...bunlar tayin olmadan biz rahatlayamayız..umarım bizden önce giderler ..tabii onlardan daha kötüsü gelmezse..
düzelicez elbet canım
Ayy o daha da fena..nefret ederim sigara kokusundan...gerzekler

Nice mutlu huzurlu yıllara canım..kaçıncı yılınız..bu yıl bizim 20 olacak inşallah..Allahım ne çabuk geçti..

Nice mutlu yıllara kuzuya canımmmmAllahım sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin

bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)

Sizin bakkaldaki stiksleri sen bitiriyon kısss

cumartesi günü çok sevdiğim bir yazarın söyleşisi var şehir dışında oraya gidicem adam en son beni diyete başladğmn haftası gördü 74.5 kilo idim şimdi daha zayıfım bakalm fark edecek mi akşamına da kardeşimle ceylan ertem konserine gideceğiz hiç gidesim yok ama abla kardeş gitmek istiyormuş beyimiz

ayy çok komik birşey yaşadım..Ankamall a gidip migrostan bişeyler alayım azcık ta dolanayım dedim arabayı parkettim ve çantama elimi bir attım cüzdanım yok..evde kalmış..yanımda 5 kuruş yok..aynen arabaya binip geri döndüm..parasız gezmenin ne anlamı var..eve geldim geri gitmeye üşendim ..evi sildim süpürdüm.3.2 km yürüyüş yaptım..alışverişi de sanal marketten yapıcam artık..

Oooo çok güzel hediyeler almışsın kendine canım güle güle kullan

Teşekkür ederim canım
Cumartesi günü olacak inşallah

işin komik yanı annem babam boşanalı 9 sene oldu bugün . hakim durdu durdu 14 şubatta kararını verdi
oo bu kötü bir tarihmiş..ama böyle hayatları daha güzel ve daha mutlularsa en hayırlısı budur..

Aksama mercimekli köfte yapmayı düşünüyorum salata ayran da yaparım orucu açınca form cay icerim
Allah kabul etsin canım

bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)

Fena sardin sen bunlara:)
Haha gercekten de komikmis tabi cnm cuzdansiz gezilmez
Aksama mercimekli köfte yapmayı düşünüyorum salata ayran da yaparım orucu açınca form cay icerim
allah kabul etsin cnm benimde borclarim var acaba ara ara mi tutsam yoksa arka arkaya tutup bitirsem mi diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…