Ayy bilirim o durumu neyseki kahveve cikolatayla hallediosun cnm
evt cnmAyy bilirim o durumu neyseki kahveve cikolatayla hallediosun cnm
Canım arka arkaya zor olur arada tut ramazan orucu bana daha kolay geliyor inan böyle herkes yerken oruçlu olmak çok zor öğlen eşime yemek hazırlarken zor geldi vallaFena sardin sen bunlara:)
Haha gercekten de komikmis tabi cnm cuzdansiz gezilmez
allah kabul etsin cnm benimde borclarim var acaba ara ara mi tutsam yoksa arka arkaya tutup bitirsem mi diorum
dogru canm valla zor oluo ins bi baslasam devami gelcek de persembe baslim diorum yarin nobetciyim hemde full dersim varCanım arka arkaya zor olur arada tut ramazan orucu bana daha kolay geliyor inan böyle herkes yerken oruçlu olmak çok zor öğlen eşime yemek hazırlarken zor geldi valla
Eline sağlık canımEki Görüntüle 1953855 bu da sevgililer gunu pastam esim tadina bayildi bnde tattom mannacik
Ellerine sağlık .kalıpla mı yaptınEki Görüntüle 1953855 bu da sevgililer gunu pastam esim tadina bayildi bnde tattom mannacik
sagol canmcim kuru biber kavurmasi dedin dimi ben cok sevrim hemde cok saglikliEline sağlık canım
evet cnm kalipla yaptimEllerine sağlık .kalıpla mı yaptın
Sersum
İnanamıyorum sana.
Kafan karışık mı ,yorgun musun ,nold
Ellerine sağlık canim çok hoş görünüyorEki Görüntüle 1953855 bu da sevgililer gunu pastam esim tadina bayildi bnde tattom mannacik
sagol canim:)Ellerine sağlık canim çok hoş görünüyor
ellerine sağlık ve afiyet olsun canım..pasta yapılır da tadılmaz mı kısssEki Görüntüle 1953855 bu da sevgililer gunu pastam esim tadina bayildi bnde tattom mannacik
Ellerine sağlık .kalıpla mı yaptın
Sersum
İnanamıyorum sana.
Kafan karışık mı ,yorgun musun ,nold
Hosgeldin cnm olsun gec olsun guc olmasin diyete devam edilr sonucta boyle ozel gunlerde bozuluo:)Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Yolculuk esnasında diyet falan olmuyor. Ne bulduysam yedim.
Yarından itibaren yeniden başlıycam inşallah.
Herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?