• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah yine klasik ayni kahvaltm peynir 2 ceviz bi wasa yesllik bir yumurta yesil cay arada da 3 kayisim var
afiyet olsun.benim de kahvaltım klasik. lorlu mantarlı 2 yumurtalı omlet. ayakta yemek zorunda kaldım ve çıktım evden. şimdi sütlü kahve içiyorum . sütünü evden getirdim.
ara öğün elmalarım var 2 tane. öğlenden önce öğlenden sonra ara yaparım diye
öğlene kereviz yemeğim var .
o kadar 600 ml yemeğim

akşam 1 kase yoğurt ve kereviz . ama kereviz yemeğinin suyunu içtim. tanesi 1 kaşık kadar ancak vardı.

Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Yolculuk esnasında diyet falan olmuyor. Ne bulduysam yedim.
Yarından itibaren yeniden başlıycam inşallah.
Herkese sevgiler.
geç olmuş ama güç olmasın derler .
güzel geçmiştir inşallah tatilin
olsun zaten öyle fazlan yoktu senin . ne bulduysan yemeyi hakettin zaten
dinlen bugün

afiyet olsun.benim de kahvaltım klasik. lorlu mantarlı 2 yumurtalı omlet. ayakta yemek zorunda kaldım ve çıktım evden. şimdi sütlü kahve içiyorum . sütünü evden getirdim.
ara öğün elmalarım var 2 tane. öğlenden önce öğlenden sonra ara yaparım diye
öğlene kereviz yemeğim var .
o kadar 600 ml yemeğim
afiyet olsun sana da cnm hergun aynj kosturma

Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Herkese sevgiler.
hoşgeldin canım..aksilik olmuş ama sonu iyi olsun..sonuçta kavuştun evine..umarım tatil iyi geçmiştir..:KK36:

günaydın güzeller...bugün nöbetçiyim ama 12 de gidicem..9 da kalktım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
:kk77::kk77::kk77:
2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
peynir zeytin
pastırmalı omlet

gider gitmez öğle yemği var ben kahvaltımı sağlam yaptığım için yemem..akşam 6 ya kadar açım..arada ara öğün yaparım..:KK54:
ankara da kar var..belliydi soğuklardan geleceği..:KK51::KK51:

günaydın güzeller...bugün nöbetçiyim ama 12 de gidicem..9 da kalktım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
peynir zeytin
pastırmalı omlet

gider gitmez öğle yemği var ben kahvaltımı sağlam yaptığım için yemem..akşam 6 ya kadar açım..arada ara öğün yaparım..:KK54:
Afiyet olsun cnm bixim burasi da gunesli ama soguk bya saglam kahvalti tutar seni:)

Kahvaltimi yaptım sabah erkenden bir dilim ekmek 4 zeytin iki dilim peynir 5 şekersiz cay
3.5 km yürüyüş 10 dk spor
Şimdi sade kahvemi ictim üç bardak su
Dün iftarda mercimekli köfte yedim diye çok acayip sistim midemi çok ağır hissediyorum sanki agzima kadar doluyum tartida değişiklik yok ama ben rahat değilim kahve belki rahatlatır

Kahvaltimi yaptım sabah erkenden bir dilim ekmek 4 zeytin iki dilim peynir 5 şekersiz cay
Dün iftarda mercimekli köfte yedim diye çok acayip sistim midemi çok ağır hissediyorum sanki agzima kadar doluyum tartida değişiklik yok ama ben rahat değilim kahve belki rahatlatır
maşallah yürüyüş tamam:KK9:
afiyet olsun canım..bulgur bu şişirir tabii..iner kıss merak etme:KK48::KK48:

peynir zeytin
pastırmalı omlet

canım güzel kahvaltı ama seni 6 ya kadar tutmaz tabi.
ara öğün yap sen yine. ayran . ya da elma vs .

kar burda da çok yağdı bugün . dün de vardı. bugün arttı.

çok iyi yürüyüş ve spor . tebrikler canım benim .
bulgur şişirmiştir. ama kilo yapmaz . korkma . az da yemişsin .
suyunun içine karanfil elma dilimi kabuk tarcın koy akşamdan. sabah öyle iç. o bile tok tutuyor biliyor musun . normal sudan farklı olarak .

Düzce buz gibi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 32
kızımız bugün 18 aylık oldu ve aşıları vardı. babası götürdü yaptırdı.
3 tane aşı . 2 si bacaktan biri ağızdan damla şeklinde
çok bağırmış kuzu tabi. yıkmış ortalığı. kötü baba ben oldun . sen yoktun diyor eşim.

canım güzel kahvaltı ama seni 6 ya kadar tutmaz tabi.
ara öğün yap sen yine. ayran . ya da elma vs .

kar burda da çok yağdı bugün . dün de vardı. bugün arttı.

çok iyi yürüyüş ve spor . tebrikler canım benim .
bulgur şişirmiştir. ama kilo yapmaz . korkma . az da yemişsin .
suyunun içine karanfil elma dilimi kabuk tarcın koy akşamdan. sabah öyle iç. o bile tok tutuyor biliyor musun . normal sudan farklı olarak .
Iyi fikir valla ac karnına ılık bu suyu icerim zencefilde koyarım ben icine

Sonunda gelebildim.
Herkese sevgiler.
Hoşgeldin canım :KK60:

kızımız bugün 18 aylık oldu ve aşıları vardı. babası götürdü yaptırdı.
3 tane aşı . 2 si bacaktan biri ağızdan damla şeklinde
çok bağırmış kuzu tabi. yıkmış ortalığı. kötü baba ben oldun . sen yoktun diyor eşim.
Benim oğlum bu konuda çok akıllı hemşirenin suratına bakar

Back
X