Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun.benim de kahvaltım klasik. lorlu mantarlı 2 yumurtalı omlet. ayakta yemek zorunda kaldım ve çıktım evden. şimdi sütlü kahve içiyorum . sütünü evden getirdim.Sabah yine klasik ayni kahvaltm peynir 2 ceviz bi wasa yesllik bir yumurta yesil cay arada da 3 kayisim var
geç olmuş ama güç olmasın derler .Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Yolculuk esnasında diyet falan olmuyor. Ne bulduysam yedim.
Yarından itibaren yeniden başlıycam inşallah.
Herkese sevgiler.
afiyet olsun sana da cnm hergun aynj kosturmaafiyet olsun.benim de kahvaltım klasik. lorlu mantarlı 2 yumurtalı omlet. ayakta yemek zorunda kaldım ve çıktım evden. şimdi sütlü kahve içiyorum . sütünü evden getirdim.
ara öğün elmalarım var 2 tane. öğlenden önce öğlenden sonra ara yaparım diye
öğlene kereviz yemeğim var .
o kadar 600 ml yemeğim
evet ada cım.afiyet olsun sana da cnm hergun aynj kosturma
hoşgeldin canım..aksilik olmuş ama sonu iyi olsun..sonuçta kavuştun evine..umarım tatil iyi geçmiştir..Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Herkese sevgiler.
Afiyet olsun cnm bixim burasi da gunesli ama soguk bya saglam kahvalti tutar seni:)günaydın güzeller...bugün nöbetçiyim ama 12 de gidicem..9 da kalktım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
peynir zeytin
pastırmalı omlet
gider gitmez öğle yemği var ben kahvaltımı sağlam yaptığım için yemem..akşam 6 ya kadar açım..arada ara öğün yaparım..
ankara da kar var..belliydi soğuklardan geleceği..![]()
sağol canım..ivit bayaa sağlam yaptımAfiyet olsun cnm bixim burasi da gunesli ama soguk bya saglam kahvalti tutar seni:)
maşallah yürüyüş tamamKahvaltimi yaptım sabah erkenden bir dilim ekmek 4 zeytin iki dilim peynir 5 şekersiz cay
3.5 km yürüyüş 10 dk spor
Şimdi sade kahvemi ictim üç bardak su
Dün iftarda mercimekli köfte yedim diye çok acayip sistim midemi çok ağır hissediyorum sanki agzima kadar doluyum tartida değişiklik yok ama ben rahat değilim kahve belki rahatlatır
Hem de ne şişlik inan sanki biraz önce sofradan kalktım o kadar yani akşam iki defa cay da demledim eskiden hiç bilmezdim mide rahatsızlığını bu sene başladı bu damaşallah yürüyüş tamam
afiyet olsun canım..bulgur bu şişirir tabii..iner kıss merak etme![]()
canım güzel kahvaltı ama seni 6 ya kadar tutmaz tabi.günaydın güzeller...bugün nöbetçiyim ama 12 de gidicem..9 da kalktım kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
peynir zeytin
pastırmalı omlet
gider gitmez öğle yemği var ben kahvaltımı sağlam yaptığım için yemem..akşam 6 ya kadar açım..arada ara öğün yaparım..
ankara da kar var..belliydi soğuklardan geleceği..![]()
çok iyi yürüyüş ve spor . tebrikler canım benim .Kahvaltimi yaptım sabah erkenden bir dilim ekmek 4 zeytin iki dilim peynir 5 şekersiz cay
3.5 km yürüyüş 10 dk spor
Şimdi sade kahvemi ictim üç bardak su
Dün iftarda mercimekli köfte yedim diye çok acayip sistim midemi çok ağır hissediyorum sanki agzima kadar doluyum tartida değişiklik yok ama ben rahat değilim kahve belki rahatlatır
Iyi fikir valla ac karnına ılık bu suyu icerim zencefilde koyarım ben icinecanım güzel kahvaltı ama seni 6 ya kadar tutmaz tabi.
ara öğün yap sen yine. ayran . ya da elma vs .
kar burda da çok yağdı bugün . dün de vardı. bugün arttı.
çok iyi yürüyüş ve spor . tebrikler canım benim .
bulgur şişirmiştir. ama kilo yapmaz . korkma . az da yemişsin .
suyunun içine karanfil elma dilimi kabuk tarcın koy akşamdan. sabah öyle iç. o bile tok tutuyor biliyor musun . normal sudan farklı olarak .
Hoşgeldin canımSonunda gelebildim.
Herkese sevgiler.
Benim oğlum bu konuda çok akıllı hemşirenin suratına bakarkızımız bugün 18 aylık oldu ve aşıları vardı. babası götürdü yaptırdı.
3 tane aşı . 2 si bacaktan biri ağızdan damla şeklinde
çok bağırmış kuzu tabi. yıkmış ortalığı. kötü baba ben oldun . sen yoktun diyor eşim.