- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
sagol canm sana da afiyet olsun keyifli keyifli yap kahvaltini
ayy bayikirim gezmelee konserlere soylesilere eglenmene bak cnm ins
Hanüz karar vermedik ama kış olan bir yere gitmek istiyoruz. Yaşadığımız yerden farklı olsun. Türkiye yakın olsaydı kesinlikle İstanbul'da olmak isterdim. Bir çok ülke gezdim Paris'e bile gittim ama Bence dünyanın en romantik şehri İstanbul.oy güzel güzel yemişsin belli ki . seyla afiyet olsun . o kadar olacak . tatilin tadı çıkmazdı. bi sonraki sevgililer gününde nereye gitmeyi planmıyorsun . son gittiğiniz yerden vazgeçtin artık. çok değişmiş demiştin .
ayy cok gecmis olsun cok uzuldumBirazdan sporumu yapacam
alırım haftaya hallederim.
Canım gorumcem bulaşık yıkarken kase elinde kırılmış yüzük parmağını dikine kesmiş oda kesik diye umursamamis bir hafta geçmiş ağrısına dayanamamış dr a gitmiş doktor kesigin olduğu yerde %50 dolu kaybi olmuş parmagimdan olacak 6 hafta alçıda kalabilir mis dönüşümlü yanına gidecez yardımcı olmak için
Kolay gelsin cnm iyi yapmissin bnde aslinda canim bisey cekti mi hepsini yerim die agzimi vurmuorum ama azla yetinmek lazim dun esim yeni bi cikolta aldi zorla denetti bi isirik aldimBugün yoğunluktan gelemedim gün boyunca temizlik yaptım eşim süpürdü ben peşinden sildim halıları falan da sildim ayrıntılı bir temizlik oldu öldüm akşam da çorba ve 3 köfte yedim ve avm ye gittik gelince de sadece çay içtim canım çok bisküvi çekti ama yemedim ortası çikolatalı tam buğdaylı bir bisküvi var ya ondan yesem paketi bitiririm biliyorum o da 500 kaloriye yakın sanırım kazasız belasız gün bitti
ins bu adam yasi yasina boyu boyuna uygun olan biridir eger oyleyse bunlar tatli heycanlar oluo:)Çok keyifli bir gündü dolu dolu yaşadım karşımdaki adamın samimiyeti çok güzeldihani onca okuru ve onca kızlar arasında elini uzatıp elimi sjkmasi ve kendine çekip yanaklarımdan opmesi falan bayağı samimiycedi :) çok hoşuma gitti hatta azıcık hesap sordu beyefendi bir erkek okuru ile olan tanışıklığımdan bahsettim hadi ya nereden tanistiniz nereden konuştunuz vs derken sesi sertleşti falan :)) kulaklık takılırken canı acıdignda yüzüme bakması lavabonun kapısında denk geldiğimizde bayağı süzmesi falan :)) sanırım oda farketti kilo verdiğimi baştan aşağı suzdu başka yerlerden gelenler olmasına rağmen uzaktan geldiler benm için öncelik verelim dönecekler vs demesi :) onca kişinin kitaplarını imzalarken isim sorması ancak benim ikinci ismimle imzalasi vesarie ne bileyim çok güzel bir gündü
Kötü yanı ise regl oldum ancak kendimi bildigim için tedbirimi almıştım zaten
Hoşgeldin canım özledik biz de seni zamanın iyi geçmiş sevindim.Mışıl mışıl uyuyor olmalısınız şu an. Ben anca misafirleri gönderdim.
Dün biliyorsunuz Miami'de bebek görmeye gittim. Çok şirin birşeydi. Kadın bir sürü şey hazırlamıştı ama biraz modern takılan biri kısırı bile Amerikan tarzı yapmıştı ben de malum çok klasik tam bir Anadolu kadınıyım dolayısıyla sevmedim pek bişey yiyemedim. Ama dönüş yolunda kaza olmuş 4 saat trafikte kaldım çok sıkıcıydı. Neyseki sağ Salim gittim geldim.
Akşam bugün için hazırlık yaptım o yüzden akşam yemeğinde yiyemedim yarı aç uyumuşum çok yorgundum.
Bu sabah namazdan sonra brunch için hazırlık yaptım 1 tane patatesli börek yedim.
herşey çok nefis olmuştu. Saat 12:00 Den 17:00 ye kadar aralıksız yediler.
Bende herşeyden azıcık yedim.
Yarın normal düEnime geçecek inşallah yürüyüşe de başlıycam haftaya hedef en az 300 gr
Geçmiş olsun canım yorucu geceler çok gıcık oluyor. Galiba sen çok titiz bir kadınsın ben olsam bırakırım sabaha.Günaydın kızlar benim oğlan gece kırk kere uyandı durdu ateşli birazda gece tam yatağa yattım aklıma ne gelse iyi eşime kıyma aldırmıştım 1 kilokadar köfte yapıp difrize atıyorum kıza falan iyi oluyor evde yemek yokken falan neyse gündüz temizlik bitince zar zor yoğurdum ama avm ye gidince şekil verip koyamadım dolaba aklıma geldi gece 12 yi geçmiş kalktım onu yaptım poşetlere attım geri yattım ne sinir oldum gece de uyuyamadım zaten kızla babası uyuyor oğlanla biz de yan odada oyun oynuyoruz bir saattir onlar bari uyusun
Yok canım ya titizlikten değil de bozulmasın diye tadı değişir falan yazık olmasınGeçmiş olsun canım yorucu geceler çok gıcık oluyor. Galiba sen çok titiz bir kadınsın ben olsam bırakırım sabaha.
Ilacın insallah en kısa zamanda temin edersin canim
Nice yaşlara canım sağlıkla sıhhatle menüde neler vardı foto atar mısın varsa masaya dairSelam kızlar
Dün akşam kızımın 1 yaş gününü kutladık yorucu ama çoook güzeldi
Biraz kaçamak oldu tabikide o da 3 ayın ödülü olsun artıkbugün hemen toparlarim inşallah.
Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
2 ceviz
Nice mutlu yaşlara canım sağlık sıhhatliSelam kızlar
Dün akşam kızımın 1 yaş gününü kutladık yorucu ama çoook güzeldi
Biraz kaçamak oldu tabikide o da 3 ayın ödülü olsun artıkbugün hemen toparlarim inşallah.
Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
2 ceviz
Teşekkür ederim canım amin inşallahNice mutlu yaşlara canım sağlık sıhhatli
Amin canım teşekkür ederimNice yaşlara canım sağlıkla sıhhatle menüde neler vardı foto atar mısın varsa masaya dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?