canım 1 gün serbest gün yapmak da iyi geliyor bazen ama azar azar yemek bana da daha cazip geliyor..hem özleyip abartmıyorum..mesela geçen düzenli kilo verdiğimde hemen her gün 1 küçük bitter veya 1 napoliten çikolata yedim kahvenin yanında ama çok güzel de kilo verdim..Ayy sersum aslinda tam istune bastin hemen sana bisey danisayim benim beynim su sekilde calisio diorum ki kendi kendime odul gunu yap suan mesela hicbiey yemiorum tutuorum odul gununde ne varsa yiyesim gelio halbuki dedigin gbi canim cektiginde az yesem zaten sorun olmicak sanki haftada bir gun sadece odul gunumde yerim de bidaha asla yiyemem gbi bu aliskanligi nasi degistreblirim die dusunirken su azar azar yeme fikri iyi oldu sanki
Birazdan sporumu yapacam
alırım haftaya hallederim.
Canım gorumcem bulaşık yıkarken kase elinde kırılmış yüzük parmağını dikine kesmiş oda kesik diye umursamamis bir hafta geçmiş ağrısına dayanamamış dr a gitmiş doktor kesigin olduğu yerde %50 dolu kaybi olmuş parmagimdan olacak 6 hafta alçıda kalabilir mis dönüşümlü yanına gidecez yardımcı olmak için
ortası çikolata olan burçak di mi..ayy çok güzel o ama çok kaloriliBugün yoğunluktan gelemedim gün boyunca temizlik yaptım eşim süpürdü ben peşinden sildim halıları falan da sildim ayrıntılı bir temizlik oldu öldüm akşam da çorba ve 3 köfte yedim ve avm ye gittik gelince de sadece çay içtim canım çok bisküvi çekti ama yemedim ortası çikolatalı tam buğdaylı bir bisküvi var ya ondan yesem paketi bitiririm biliyorum o da 500 kaloriye yakın sanırım kazasız belasız gün bitti
ayy damak zevklerimiz onlarla hiç uymuyor demiiMışıl mışıl uyuyor olmalısınız şu an. Ben anca misafirleri gönderdim.
Dün biliyorsunuz Miami'de bebek görmeye gittim. Çok şirin birşeydi. Kadın bir sürü şey hazırlamıştı ama biraz modern takılan biri kısırı bile Amerikan tarzı yapmıştı ben de malum çok klasik tam bir Anadolu kadınıyım dolayısıyla sevmedim pek bişey yiyemedim. Ama dönüş yolunda kaza olmuş 4 saat trafikte kaldım çok sıkıcıydı. Neyseki sağ Salim gittim geldim.
Akşam bugün için hazırlık yaptım o yüzden akşam yemeğinde yiyemedim yarı aç uyumuşum çok yorgundum.
Bu sabah namazdan sonra brunch için hazırlık yaptım 1 tane patatesli börek yedim.
herşey çok nefis olmuştu. Saat 12:00 Den 17:00 ye kadar aralıksız yediler.
Bende herşeyden azıcık yedim.
Yarın normal düEnime geçecek inşallah yürüyüşe de başlıycam haftaya hedef en az 300 gr
ben de senin gibiyim kafaya takarsam kalkar yaparım..Günaydın kızlar benim oğlan gece kırk kere uyandı durdu ateşli birazda gece tam yatağa yattım aklıma ne gelse iyi eşime kıyma aldırmıştım 1 kilokadar köfte yapıp difrize atıyorum kıza falan iyi oluyor evde yemek yokken falan neyse gündüz temizlik bitince zar zor yoğurdum ama avm ye gidince şekil verip koyamadım dolaba aklıma geldi gece 12 yi geçmiş kalktım onu yaptım poşetlere attım geri yattım ne sinir oldum gece de uyuyamadım zaten kızla babası uyuyor oğlanla biz de yan odada oyun oynuyoruz bir saattir onlar bari uyusun
Nice mutlu sağlıklı yıllara...E hakettin yanii..afiyet olsun canımSelam kızlar
Dün akşam kızımın 1 yaş gününü kutladık yorucu ama çoook güzeldi
Biraz kaçamak oldu tabikide o da 3 ayın ödülü olsun artıkbugün hemen toparlarim inşallah.
Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
2 ceviz
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımcanım 1 gün serbest gün yapmak da iyi geliyor bazen ama azar azar yemek bana da daha cazip geliyor..hem özleyip abartmıyorum..mesela geçen düzenli kilo verdiğimde hemen her gün 1 küçük bitter veya 1 napoliten çikolata yedim kahvenin yanında ama çok güzel de kilo verdim..
ayy çok geçmiş olsun..parmağını komplemi kesecekler..çok yazık..ben de hakkariden taşınırken sol işaret parmağımın ucunu konserve ile çok derin kesmiştim..hast.gitmedim.ertesi gün gittim dedim tetanoz aşısı vurulayım bari diye dr dedi dün gelseydin 3 dikiş atardık çok derin ama artık yapıştırmışsın..hala parmağımın ucunu hissetmiyorum..ihmal etmemeli
ortası çikolata olan burçak di mi..ayy çok güzel o ama çok kaloriliohh evini de miss gibin kullan..
ayy damak zevklerimiz onlarla hiç uymuyor demiiolsun sen hamaratsın nasılsa herşeyin en güzelini yapıyorsun maşallah..
biz de çok güzel bir kahvaltı yaptık..kahvaltı candırbrunch da harika oluyor..azar azar herşeyden yemek güzel. kısaca kahvaltı her saatte güzel..ama Türk kahvaltısı
ben de senin gibiyim kafaya takarsam kalkar yaparım..
Nice mutlu sağlıklı yıllara...E hakettin yanii..afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Ohh miss olmuştur heryerselam kızlar...
kahvaltım
küp patatesli omlet
pastırma sucuk
roka minnak turp maydanoz
çeri
peynir zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Biz de evi temizledik..nevresimleri değiştirdim..camları sildim eşimde tuvalet banyoyu halletti sağolsun..mutfağın tül perdesi de yıkanıyor asılacak..annemler geliyor yolda..onlar gelmeden ufak çapta bi temizlik oldu..babama çam.suyu dokunuyor o yokken yapıyor annem ben de gelmeden hallettim iyi oldu..
oyy yoruldum garii dinlenelim azcık...
Afiyet olsun cnm ins incirler iyi gelir sanaSabah ac karnına üç tane kuru incir yedim üstüne bir bardak ılık su ictim. Kahvaltimi biraz önce yaptım
Bir parça ekmek
Beş zetin
Iki dilim peynir
Üç lokma tereyağlı yumurta
Şekersiz limonlu cay
Kuzucugun dogum gunu kutlu olsun cnm boyle gunlerde kacamak olmicak da ne zaman olcak dmi ama browni kurabiye de yapmissin ellerine saglik cnm rica ederim ayricaSelam kızlar
Dün akşam kızımın 1 yaş gününü kutladık yorucu ama çoook güzeldi
Biraz kaçamak oldu tabikide o da 3 ayın ödülü olsun artıkbugün hemen toparlarim inşallah.
Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
2 ceviz
Hmm o zaman iyi vakit gecirmene sevndim:)A aaadddaaa boyu benden uzun olsa da diğer her şey aile yapılarımız bile çok uyumlu :) babamın memleketnde yaşıyor hemşeriyiz zaten 1.5 senedir tanışıyorz falan ama dün her zamankinden daha sıcak ve samimiydi adam :) normalde arada instadan faceden falan yazarım cevap verir hasta oldğunda nasıl oldğnu sorarım falan :) ama olacak bir yanı yok adam çok okunan bir yazar bayan hayranı fazla
cok iyi yaomissin cnm ailen piril piril bukur evi bizde esimle temizlik yaptik bugun yarin okul malum her pazar temizlik gunuselam kızlar...
kahvaltım
küp patatesli omlet
pastırma sucuk
roka minnak turp maydanoz
çeri
peynir zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Biz de evi temizledik..nevresimleri değiştirdim..camları sildim eşimde tuvalet banyoyu halletti sağolsun..mutfağın tül perdesi de yıkanıyor asılacak..annemler geliyor yolda..onlar gelmeden ufak çapta bi temizlik oldu..babama çam.suyu dokunuyor o yokken yapıyor annem ben de gelmeden hallettim iyi oldu..
oyy yoruldum garii dinlenelim azcık...
afiyet olsunOglen yemeginde oeynirli salata ayran 1 adet wasa ikindide de yarim bardak ayran ve bir avuc leblebi
Evet çok şükür bugün iyiyimAfiyet olsun cnm ins incirler iyi gelir sana
Kuzucugun dogum gunu kutlu olsun cnm boyle gunlerde kacamak olmicak da ne zaman olcak dmi ama browni kurabiye de yapmissin ellerine saglik cnm rica ederim ayrica
Hmm o zaman iyi vakit gecirmene sevndim:)
cok iyi yaomissin cnm ailen piril piril bukur evi bizde esimle temizlik yaptik bugun yarin okul malum her pazar temizlik gunu
Ben de azar azar tadina bakmak konusunda hemfikir oldum senle canm yoksa abartabiliorum
Sagol cnmafiyet olsun
Yok canım parmağın zarar gören dokusunu onaracaklar dr eskisi gibi olmaz şekil bozukluğuna olabilir demiş zaten şimdiden eğri duruyormuşayy çok geçmiş olsun..parmağını komplemi kesecekler..çok yazık..ben de hakkariden taşınırken sol işaret parmağımın ucunu konserve ile çok derin kesmiştim..hast.gitmedim.ertesi gün gittim dedim tetanoz aşısı vurulayım bari diye dr dedi dün gelseydin 3 dikiş atardık çok derin ama artık yapıştırmışsın..hala parmağımın ucunu hissetmiyorum..ihmal etmemeli
sağol canım amin inşallahAfiyet olsun canım. Ohh miss olmuştur heryerellerine sağlık.
Hayırlısıyla gelirler babanlar inşallah senin yanında kalmak çok iyi gelecektir. Inşallah tedavisi de çok çok çok iyi geçer sağlığına kavuşur bir an önce. Allahım acil şifalar versincanım
Afiyet olsun cnm ins incirler iyi gelir sana
Kuzucugun dogum gunu kutlu olsun cnm boyle gunlerde kacamak olmicak da ne zaman olcak dmi ama browni kurabiye de yapmissin ellerine saglik cnm rica ederim ayrica
cok iyi yaomissin cnm ailen piril piril bukur evi bizde esimle temizlik yaptik bugun yarin okul malum her pazar temizlik gunu
Ben de azar azar tadina bakmak konusunda hemfikir oldum senle canm yoksa abartabiliorum
Yok canım parmağın zarar gören dokusunu onaracaklar dr eskisi gibi olmaz şekil bozukluğuna olabilir demiş zaten şimdiden eğri duruyormuş
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm ins incirler iyi gelir sana
Gözün aydın olsun canım. Afiyet olsun menü çok guzelannemleri aldık geldik..az önce yemek yedik
şehriye çorbası
sulu köfte
salata yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?