Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 saat tae Bo yaptım. Bugün başka spor yok ev temizliği var sadece :)))
Akşama da balık ve salata..
Sonrasında çay..
Aslında çay yerine su içsem daha iyi ama ben su icemiyenlerdenim..

canım 1 gün serbest gün yapmak da iyi geliyor bazen ama azar azar yemek bana da daha cazip geliyor..hem özleyip abartmıyorum..mesela geçen düzenli kilo verdiğimde hemen her gün 1 küçük bitter veya 1 napoliten çikolata yedim kahvenin yanında ama çok güzel de kilo verdim..

ayy çok geçmiş olsun..parmağını komplemi kesecekler..çok yazık..ben de hakkariden taşınırken sol işaret parmağımın ucunu konserve ile çok derin kesmiştim..hast.gitmedim.ertesi gün gittim dedim tetanoz aşısı vurulayım bari diye dr dedi dün gelseydin 3 dikiş atardık çok derin ama artık yapıştırmışsın..hala parmağımın ucunu hissetmiyorum..ihmal etmemeli

ortası çikolata olan burçak di mi..ayy çok güzel o ama çok kaloriliohh evini de miss gibin kullan..
ayy damak zevklerimiz onlarla hiç uymuyor demiiolsun sen hamaratsın nasılsa herşeyin en güzelini yapıyorsun maşallah..
biz de çok güzel bir kahvaltı yaptık..kahvaltı candırbrunch da harika oluyor..azar azar herşeyden yemek güzel.kısaca kahvaltı her saatte güzel..ama Türk kahvaltısı

ben de senin gibiyim kafaya takarsam kalkar yaparım..

Nice mutlu sağlıklı yıllara...E hakettin yanii..afiyet olsun canım

selam kızlar...
kahvaltım

küp patatesli omlet
pastırma sucuk
roka minnak turp maydanoz
çeri
peynir zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Biz de evi temizledik..nevresimleri değiştirdim..camları sildim eşimde tuvalet banyoyu halletti sağolsun..mutfağın tül perdesi de yıkanıyor asılacak..annemler geliyor yolda..onlar gelmeden ufak çapta bi temizlik oldu..babama çam.suyu dokunuyor o yokken yapıyor annem ben de gelmeden hallettim iyi oldu..
oyy yoruldum garii dinlenelim azcık...

Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım. Ohh miss olmuştur heryer ellerine sağlık.
Hayırlısıyla gelirler babanlar inşallah senin yanında kalmak çok iyi gelecektir. Inşallah tedavisi de çok çok çok iyi geçer sağlığına kavuşur bir an önce. Allahım acil şifalar versin canım

Sabah ac karnına üç tane kuru incir yedim üstüne bir bardak ılık su ictim. Kahvaltimi biraz önce yaptım
Bir parça ekmek
Beş zetin
Iki dilim peynir
Üç lokma tereyağlı yumurta
Şekersiz limonlu cay
Afiyet olsun cnm ins incirler iyi gelir sana
Kuzucugun dogum gunu kutlu olsun cnm boyle gunlerde kacamak olmicak da ne zaman olcak dmi ama browni kurabiye de yapmissin ellerine saglik cnm rica ederim ayrica
Hmm o zaman iyi vakit gecirmene sevndim:)
cok iyi yaomissin cnm ailen piril piril bukur evi bizde esimle temizlik yaptik bugun yarin okul malum her pazar temizlik gunu
Ben de azar azar tadina bakmak konusunda hemfikir oldum senle canm yoksa abartabiliorum

Evet çok şükür bugün iyiyim

Yok canım parmağın zarar gören dokusunu onaracaklar dr eskisi gibi olmaz şekil bozukluğuna olabilir demiş zaten şimdiden eğri duruyormuş

sağol canım amin inşallah

Yok canım parmağın zarar gören dokusunu onaracaklar dr eskisi gibi olmaz şekil bozukluğuna olabilir demiş zaten şimdiden eğri duruyormuş
Allah beterinden saklasın

Teşekkür ederim canım

akşam yemeği

1 bardaktan biraz az ayran
2 kepçe bol acılı domatesli maydanozlu şehriye çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…