Hoş gelmişler insallah tedavisi iyi gider babaninannemleri aldık geldik..az önce yemek yedik
şehriye çorbası
sulu köfte
salata yoğurt
Geçmiş olsun canım olmuş artık ama bişeyler ye acıkırsın çorba falan içBüyük bir hevesle pirasami pisireyim dedim ama ise daldım dibi yanmışpirincte içinde resmen lapa olmuş hiç güzel olmamıştı ben de yiyemedim çok üzüldüm pilavdan iki kaşık aldım bir parça turşu ile yedim bir bardak şalgam bir bardak ayran ictim.
ay ay nazar degmid biseyi cok isteyince olmaz derler ya:)Büyük bir hevesle pirasami pisireyim dedim ama ise daldım dibi yanmışpirincte içinde resmen lapa olmuş hiç güzel olmamıştı ben de yiyemedim çok üzüldüm pilavdan iki kaşık aldım bir parça turşu ile yedim bir bardak şalgam bir bardak ayran ictim.
Evet canım bende diyetime uygun erim var dedim eşim de acindan oleceksin iyi oldu bari yemek yersin dedi. Ben de bu kilo varken kolay kolay ölmemay ay nazar degmid biseyi cok isteyince olmaz derler ya:)
Canım öğlen yemistim biseyler kaynanamin yanında o yüzden akşamı geliştirdimGeçmiş olsun canım olmuş artık ama bişeyler ye acıkırsın çorba falan iç
Benimki olsa bisey olmaz bugun de salata ye der:) gerci bu aralar yemedgimi onun icin bseyler yaptigini gorunce kendi ye demeye basladi:)Evet canım bende diyetime uygun erim var dedim eşim de acindan oleceksin iyi oldu bari yemek yersin dedi. Ben de bu kilo varken kolay kolay ölmem
o haftasonlari az grio cnm@demirleke Dunderdir Yok Acep Nerde
Insafa geliyor deseneBenimki olsa bisey olmaz bugun de salata ye der:) gerci bu aralar yemedgimi onun icin bseyler yaptigini gorunce kendi ye demeye basladi:)
o haftasonlari az grio cnm
ayy damak zevklerimiz onlarla hiç uymuyor demiiolsun sen hamaratsın nasılsa herşeyin en güzelini yapıyorsun maşallah..
biz de çok güzel bir kahvaltı yaptık..kahvaltı candırbrunch da harika oluyor..azar azar herşeyden yemek güzel. kısaca kahvaltı her saatte güzel..ama Türk kahvaltısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?