Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Büyük bir hevesle pirasami pisireyim dedim ama ise daldım dibi yanmış pirincte içinde resmen lapa olmuş hiç güzel olmamıştı ben de yiyemedim çok üzüldüm pilavdan iki kaşık aldım bir parça turşu ile yedim bir bardak şalgam bir bardak ayran ictim.

Geçmiş olsun canım olmuş artık ama bişeyler ye acıkırsın çorba falan iç

ay ay nazar degmid biseyi cok isteyince olmaz derler ya:)

2 km yürüyüş yaptım oğlum bandın üstüne bişey attı araya sıkıştı ben de alttan bakayım dedim ben parçayı demir sanıyordum meğer plastikmis kenarı kırıldı.

Kızlar anladım ki balık beni doyurmuyor çok hafif geliyor. Hale daha açlık hissediyorum az da olsa sürekli bişey atıyorum ağzıma.. açım mm aç..

Herkese iyi pazarlar.
Kahvaltım dün yaptığım patatesli börekten küçük bir parça, 2 peynirli poğaça ve 10 zeytin. Biraz fazla yedim ama çok güzel yapmışım hepsini ellerime sağlık.
Sonra 7 km yürüyüş yaptım.
Öğlen 1 kase salata, 1 parça börek ve 1 adet pirzola.
Sonra bahçemden sebze topladım temizledim. Etli güveç yaptım pişiyor.
İşkembeyi buzluktan çıkardım oda haşlanıyor. Birazdan kalkıp çorba yaparım.
Geçen iki günün acısını çıkarıyorum. Bişey yiyememiştim iki gündür bugün herşeyden yiyorum.

Miami'deki arkadaşta Türk ama benim gibi değil. Ben çok klasik bir hatunum. Özellikle Türk yemekleri konusunda çok eski kafalıyım. Orjinalliği bozulunca cazibesi kalmıyor benim için. yüzden yiyemedim yemeklerini.
Bendeki brunch Türk usulü idi herşey ev yapımıydı. Türk peynirleri, zeytinleri, reçeller pekmezler börekler çörekler. Çeşit çeşit yaptım. Eşim köy ekmeği yaptı. Misafirlerin çoğu amerikalıydılar ama ince belli bardaklarla çay içtiler özellikle menemene bayıldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…