Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

istanbul güzel evet ama romantik olduğunu ben hiç düşünmedim.

çok hareketli bi şehir.
canım gittiğin yerde yiyememişsin . Türk aileydi galiba gittiğin yer . insan biraz yaşadığı yere kayıyor . yemekleri için diyorum. ama damak tadı sevmedikçe yiyemez tabi. haklısın . o kendi sevdiği gibi yapmış galiba mamaları.

senin de misafirlerin varmış . Amerikalılar çok yiyor . hayatları yemek üzerine kurulu sanki.
geneli yani.

dün kahvaltıya patates kızarttım.
yumurta haşladım. taze fındık kırdım .
tahin pekmez , yumurta. ekmek yemedim .
kahvaltıdan sonra çay . kahve . öğlen mercimek köftesi ve turşulu kısır yaptım.
1 tatlı kaşığı kadar tatlarına baktım.
ev işi yapmaktan sanıyorum oturmadım da saat 3 e kadar . süpür s il . ütü , yıkananları katla kaldır .yemekler vs derken saat 3 olmuştu
sonra bolu ya ablama gittik.
saat 6 gibi fırında palamüt yedik .salata da yapmış . kırmızı havuç, kırmızı pancar, normal havuç , mor lahana , taze soğan ile yapmışlar. 3 lt lik bi kase idi. ve 5 kişi yedik bitirdik. çorba da vardı önden onu içtik.
56.400 olmuşum çok şükür .
squat yapmaya çalışıyorum ama uyduruktan. adam akıllı fırsat bulamıyorum . yapmaya başladığmda çocuklar sağıma soluma dolanıyor. sanıyorlar ki eğlencesine yapıyorum. hiç rahat bırakmıyorlra. kız karnıma oturuyor. oğlanlar da yapmaya başlıyor. kol acacak bacak uzatacak yer olmuyor. çok sinirleniyorum. ama her seferinde aynısını yapıyorlar. dellensem de aynılar.

Çocuklarla bişey yapmak çok zor canım bende akşam yürüyüş yaparken birden bir ses geldi anlamadım ne oldu durdum tekrar çalıştırdım ses geliyordu eşim evde yoktu gelince o baktı gıdaların hepsini söktü cd atmış bandın içinde kırılmış baya da parçalanmıştı elektrik supurgeyi bandın arasına koyup elimizle zorla temizledik

sabote etmişler resmen . yapma diye sanki

bebişim . 3 tane sigara böreği çok mu sanki. yağda mı kızarttın. bu gıdalar s eni çabuk acıktırır d iye düşünüyorum
Yağda kizarttim canım eşim evdeydi kahvaltısı için öyle yaptım. Akşam dada yemegim yanmıştı pek bişey yemedim şimdi temizlik yaparsam gider insallah

tünaydın kızlar

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim domates
peynir
2 tane yeşil zeytin
yumurta

11 gibi
1 bardak şekersiz çay
yarım simit
biraz peynir
1 yeşil zeytin

arada hastaneye götürdüm babaannemi biraz da olsa hareket ettim gelirken simit alınca canım çekti. öğlen yemek yok. akşam da çorba ve yoğurt var

Ne guzel canm bak yeniden 56 olmussun menunde guzelmis haftasonu icin
aynen canm olmuo ama tabi burayi da sevdik sakin dedigin gbi insnlar iyi

dün arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim 24 yaşında daha çocuk. 9 yıllık arkadaşım çocukluk aşkım çocukluk sevgilim. nasıl dayanırım onsuzluğa bilmiyorum. her zamanımda yanımda oldu öyle güzel bir dost oldu ki bana. laf arasında evlilikten bahsetti. nabız yokluyorum falan dedi. belki halen seviyor bilmiyorum ama her daim dosttuk biz 9 senedir. hiç kopmadık kim olursa olsun birbirmizden gitmedik. ama o şimdi bizden gitmeye meylediyor çokta genç ama kemoterapi ve ışın aşamasını geçmiş. etki etmiyor diyor. off

afiyet olsun babaannen iyi mi nesi var

kahvaltım 2 yumurta kırdım
taze fındık 15 tane kadar
saat 9 da yarıp paket nesacafe içtim.
öğlen brokoli yemeğim ve bol turşulu kısırım var.
brokoli yemeğim 600 ml
turşum ise 100 gr kadar

ara öğün ekşi elma getirdim. öğlenden sonra için

canım geçmiş olsun ne kanseri ki arkadaşın.
geç mi teşhis edilmiş .
Allah şifa versin.
inşallah iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…