Çok geçmiş olsun canım yaşı genç belki iyi moral ve tedaviyle iyileşirdün arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim24 yaşında daha çocuk. 9 yıllık arkadaşım çocukluk aşkım çocukluk sevgilim. nasıl dayanırım onsuzluğa bilmiyorum. her zamanımda yanımda oldu öyle güzel bir dost oldu ki bana. laf arasında evlilikten bahsetti. nabız yokluyorum falan dedi. belki halen seviyor bilmiyorum ama her daim dosttuk biz 9 senedir. hiç kopmadık kim olursa olsun birbirmizden gitmedik. ama o şimdi bizden gitmeye meylediyor çokta genç ama kemoterapi ve ışın aşamasını geçmiş. etki etmiyor diyor. off
Canım sen yumurta ni haşlanmış mi yiyorsun günlük değil değilmi arada yiyorsunSabah kahvaltm 1 yumurta 2 ceviz 1 dilim ekmek domates peynir ara ogunde 3 kayisi
ada nın alerjisi vardı yumurtaya . haftada 2-3 taneden fazla yemiyorduCanım sen yumurta ni haşlanmış mi yiyorsun günlük değil değilmi arada yiyorsun
canım geçmiş olsun ne kanseri ki arkadaşın.
geç mi teşhis edilmiş .
Allah şifa versin.
inşallah iyi olur .
Çok geçmiş olsun canım yaşı genç belki iyi moral ve tedaviyle iyileşir
Tebrikler 56 yı görmüşsün canım abur cubur yemezsen çok rahat veriyorsundün kahvaltıya patates kızarttım.
yumurta haşladım. taze fındık kırdım .
tahin pekmez , yumurta. ekmek yemedim .
kahvaltıdan sonra çay . kahve . öğlen mercimek köftesi ve turşulu kısır yaptım.
1 tatlı kaşığı kadar tatlarına baktım.
ev işi yapmaktan sanıyorum oturmadım da saat 3 e kadar . süpür s il . ütü , yıkananları katla kaldır .yemekler vs derken saat 3 olmuştu
sonra bolu ya ablama gittik.
saat 6 gibi fırında palamüt yedik .salata da yapmış . kırmızı havuç, kırmızı pancar, normal havuç , mor lahana , taze soğan ile yapmışlar. 3 lt lik bi kase idi. ve 5 kişi yedik bitirdik. çorba da vardı önden onu içtik.
56.400 olmuşum çok şükür .
squat yapmaya çalışıyorum ama uyduruktan. adam akıllı fırsat bulamıyorum . yapmaya başladığmda çocuklar sağıma soluma dolanıyor. sanıyorlar ki eğlencesine yapıyorum. hiç rahat bırakmıyorlra. kız karnıma oturuyor. oğlanlar da yapmaya başlıyor. kol acacak bacak uzatacak yer olmuyor. çok sinirleniyorum. ama her seferinde aynısını yapıyorlar. dellensem de aynılar.
Çok üzüldüm inşallah iyi olur canım allah acil şifalar versin.1-1.5 ay kadr önce sevgilisini kızın abi dediği kişiyle basmış. üzerine umursamadı tabi. boşverdi koy verdi kendni aptal.
Çok üzüldüm inşallah iyi olur canım allah acil şifalar versin.
Benim amcamda 28 yaşında akciğer kanserinden vefat ettinisanliydi kanser olduğunu öğrenince kız ayrıldı ve amcamda tedaviyi reddetti uzerinden bazı olaylarda yasaninda ne yazıkki olmadı vefat etti
O günden beri ben moralin insana çok çok daha iyi geldiğine inanıyorum belkide kız birakmasaydi en azından tedavi olacaktı uğraşmış olacaklardı
Çok kötü bir durum ne yazıkki.başın sağolsun cnm
kızı adamla basmış işte cnm ne durumda bastığını az çok tahmin ediyorum ama savaşacağım diyor. bırakıp gidemezsin beni sıkar o biraz dedim.
inşallah canım. Rabbim onu bize ve tüm hastaları ailesine bağışlasınÇok kötü bir durum ne yazıkki.
Iyi yapmışsın canım inşallah mücadelesinden iyi sonuçlar alır sag salim bir şekilde hayatını sürdürür
ohh miss ellerine sağlıkHerkese iyi pazarlar.
Kahvaltım dün yaptığım patatesli börekten küçük bir parça, 2 peynirli poğaça ve 10 zeytin. Biraz fazla yedim ama çok güzel yapmışım hepsini ellerime sağlık.
Sonra 7 km yürüyüş yaptım.
Öğlen 1 kase salata, 1 parça börek ve 1 adet pirzola.
Sonra bahçemden sebze topladım temizledim. Etli güveç yaptım pişiyor.
İşkembeyi buzluktan çıkardım oda haşlanıyor. Birazdan kalkıp çorba yaparım.
Geçen iki günün acısını çıkarıyorum. Bişey yiyememiştim iki gündür bugün herşeyden yiyorum.
katılıyorum canım..Türk mutfağı klasikliğiyle güzel zaten..ben tahmin ettim zaten brunch ının biz göre olduğunu..Kızım 2 yıl önce Çin'e gittiğinde onların kaldığı okulda Türk tatları standı açmış bizimkiler en çok Amerikalılar saldırmış bizim yiyeceklere ceviz lokum falanMiami'deki arkadaşta Türk ama benim gibi değil. Ben çok klasik bir hatunum. Özellikle Türk yemekleri konusunda çok eski kafalıyım. Orjinalliği bozulunca cazibesi kalmıyor benim için. yüzden yiyemedim yemeklerini.
Bendeki brunch Türk usulü idi herşey ev yapımıydı. Türk peynirleri, zeytinleri, reçeller pekmezler börekler çörekler. Çeşit çeşit yaptım. Eşim köy ekmeği yaptı. Misafirlerin çoğu amerikalıydılar ama ince belli bardaklarla çay içtiler özellikle menemene bayıldılar.
Bahçemden yaz türlüsü
Ayy iyi ki bantını zedelememişÇocuklarla bişey yapmak çok zor canım bende akşam yürüyüş yaparken birden bir ses geldi anlamadım ne oldu durdum tekrar çalıştırdım ses geliyordu eşim evde yoktu gelince o baktı gıdaların hepsini söktü cd atmış bandın içinde kırılmış baya da parçalanmıştı elektrik supurgeyi bandın arasına koyup elimizle zorla temizledik
Ahh yazık..Allah şifa versin çok da genç miş..dün arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim24 yaşında daha çocuk. 9 yıllık arkadaşım çocukluk aşkım çocukluk sevgilim. nasıl dayanırım onsuzluğa bilmiyorum. her zamanımda yanımda oldu öyle güzel bir dost oldu ki bana. laf arasında evlilikten bahsetti. nabız yokluyorum falan dedi. belki halen seviyor bilmiyorum ama her daim dosttuk biz 9 senedir. hiç kopmadık kim olursa olsun birbirmizden gitmedik. ama o şimdi bizden gitmeye meylediyor çokta genç ama kemoterapi ve ışın aşamasını geçmiş. etki etmiyor diyor. off
Ayy ne insafsız kadınmışÇok üzüldüm inşallah iyi olur canım allah acil şifalar versin.
Benim amcamda 28 yaşında akciğer kanserinden vefat ettinisanliydi kanser olduğunu öğrenince kız ayrıldı ve amcamda tedaviyi reddetti uzerinden bazı olaylarda yasaninda ne yazıkki olmadı vefat etti
O günden beri ben moralin insana çok çok daha iyi geldiğine inanıyorum belkide kız birakmasaydi en azından tedavi olacaktı uğraşmış olacaklardı
Çok üzüldüm inşallah iyi olur canım allah acil şifalar versin.
Spor yapınca iki katı enerji sarfim oluyor bunlari tutmaktanAyy iyi ki bantını zedelememiş..vayy sıpalar sizi. .Annenin sporuna suikast
canm artik kanserin de tedavi oldugu noktalar var ins ole biseydir cok gecmis olsundün arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim24 yaşında daha çocuk. 9 yıllık arkadaşım çocukluk aşkım çocukluk sevgilim. nasıl dayanırım onsuzluğa bilmiyorum. her zamanımda yanımda oldu öyle güzel bir dost oldu ki bana. laf arasında evlilikten bahsetti. nabız yokluyorum falan dedi. belki halen seviyor bilmiyorum ama her daim dosttuk biz 9 senedir. hiç kopmadık kim olursa olsun birbirmizden gitmedik. ama o şimdi bizden gitmeye meylediyor çokta genç ama kemoterapi ve ışın aşamasını geçmiş. etki etmiyor diyor. off
Evet canm her sabah hasliorumCanım sen yumurta ni haşlanmış mi yiyorsun günlük değil değilmi arada yiyorsun
dikkat ettm de hep kurabiye portakal suyu")Selam kızlar sağlıklı mutlu huzurlu haftalar dilerim hepinize
Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
2 bardak çay
Öğlen
Şuan 1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye
Ayy hadi ins canm iyi olcakSelam kızlar...sabah kahvaltı yaptım çıktım babamın işleri için
kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
kaysı yumurta
sucuk pastırma
peynir zeytin
roka tere
hastaneye gittim çok şükür ki tanıdık var yoksa işler çok yavaş ilerler..hoca pet istedi ve neden cerrahi düşünülmedi dedi..dedim uygun görmediler biz yeniden değerlendireceğiz belki cerrahi olabilir dedi..yeni bir umut sevindik..hayırlısı bakalım..Allah herkese şifa versin.. petten sonra belli olacak..haftaya artık..konseye girecek orada tüm dallardan hocalar değerlendirecek
selam kızlar; uzun zamandır giremiyorum, diyetisyene başladım ve bir ayda toplamda 7 kilo civarında verdim aç kalmıyorum aç kalmadan zayıflıyorum mutluyumbendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?