Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun canım yaşı genç belki iyi moral ve tedaviyle iyileşir

@demirleke parkinson teşhisi koydular babaaneme bulguları benziyor dediler mr istediler bakalm ne çıkacak.

canım geçmiş olsun ne kanseri ki arkadaşın.
geç mi teşhis edilmiş .
Allah şifa versin.
inşallah iyi olur .

akciğer kanseri sanırım canım. bir kaç kere bayılmış ağzından falan kan gelmiş umursamamış. en son işte bayılınca hastaneye kaldırmışlar.

Çok geçmiş olsun canım yaşı genç belki iyi moral ve tedaviyle iyileşir

iyileşecek zaten cnm sıkar biraz gitmesi iki elim yakasında olur

1-1.5 ay kadr önce sevgilisini kızın abi dediği kişiyle basmış. üzerine umursamadı tabi. boşverdi koy verdi kendni aptal.

Tebrikler 56 yı görmüşsün canım abur cubur yemezsen çok rahat veriyorsun

Selam kızlar sağlıklı mutlu huzurlu haftalar dilerim hepinize

Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
2 bardak çay

Öğlen
Şuan 1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye

1-1.5 ay kadr önce sevgilisini kızın abi dediği kişiyle basmış. üzerine umursamadı tabi. boşverdi koy verdi kendni aptal.
Çok üzüldüm inşallah iyi olur canım allah acil şifalar versin.

Benim amcamda 28 yaşında akciğer kanserinden vefat etti nisanliydi kanser olduğunu öğrenince kız ayrıldı ve amcamda tedaviyi reddetti uzerinden bazı olaylarda yasaninda ne yazıkki olmadı vefat etti
O günden beri ben moralin insana çok çok daha iyi geldiğine inanıyorum belkide kız birakmasaydi en azından tedavi olacaktı uğraşmış olacaklardı

başın sağolsun cnm
kızı adamla basmış işte cnm ne durumda bastığını az çok tahmin ediyorum ama savaşacağım diyor. bırakıp gidemezsin beni sıkar o biraz dedim.

başın sağolsun cnm
kızı adamla basmış işte cnm ne durumda bastığını az çok tahmin ediyorum ama savaşacağım diyor. bırakıp gidemezsin beni sıkar o biraz dedim.
Çok kötü bir durum ne yazıkki.
Iyi yapmışsın canım inşallah mücadelesinden iyi sonuçlar alır sag salim bir şekilde hayatını sürdürür

ohh miss ellerine sağlık
katılıyorum canım..Türk mutfağı klasikliğiyle güzel zaten..ben tahmin ettim zaten brunch ının biz göre olduğunu..Kızım 2 yıl önce Çin'e gittiğinde onların kaldığı okulda Türk tatları standı açmış bizimkiler en çok Amerikalılar saldırmış bizim yiyeceklere ceviz lokum falan

Bahçemden yaz türlüsü

Ayy iyi ki bantını zedelememiş..vayy sıpalar sizi..Annenin sporuna suikast

Ahh yazık..Allah şifa versin çok da genç miş..

Ayy ne insafsız kadınmış..Kesinlikle moral çok önemli canım..başınız sağ olsun..

ahh bu vicdansız kızlar

Selam kızlar...sabah kahvaltı yaptım çıktım babamın işleri için
kahvaltım

1 dilim çavdar ekmeği
kaysı yumurta
sucuk pastırma
peynir zeytin
roka tere

hastaneye gittim çok şükür ki tanıdık var yoksa işler çok yavaş ilerler..hoca pet istedi ve neden cerrahi düşünülmedi dedi..dedim uygun görmediler biz yeniden değerlendireceğiz belki cerrahi olabilir dedi..yeni bir umut sevindik..hayırlısı bakalım..Allah herkese şifa versin..petten sonra belli olacak..haftaya artık..konseye girecek orada tüm dallardan hocalar değerlendirecek

canm artik kanserin de tedavi oldugu noktalar var ins ole biseydir cok gecmis olsun

Canım sen yumurta ni haşlanmış mi yiyorsun günlük değil değilmi arada yiyorsun
Evet canm her sabah hasliorum
Selam kızlar sağlıklı mutlu huzurlu haftalar dilerim hepinize

Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
2 bardak çay

Öğlen
Şuan 1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye

dikkat ettm de hep kurabiye portakal suyu")

Ayy hadi ins canm iyi olcak
selam kızlar; uzun zamandır giremiyorum, diyetisyene başladım ve bir ayda toplamda 7 kilo civarında verdim aç kalmıyorum aç kalmadan zayıflıyorum mutluyum bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…