Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok sağol canım allah razı olsun

canm artik kanserin de tedavi oldugu noktalar var ins ole biseydir cok gecmis olsun

Evet canm her sabah hasliorum
dikkat ettm de hep kurabiye portakal suyu")

Ayy hadi ins canm iyi olcak
Evet canım genelde portakal suyu ve kurabiye yada ceviz yiyorum. Kurabiye çok küçük ama canım nescafe istiyor bende portakal suyu iciyorum:))

Can'ım güzel haberler alırız inşallah haftaya babandan

saat 4 olmuş . ben daha 2 falandır sanıyorum. bi ara internete erişemedim. az da işim oldu. onları yaptım derken. acıkmadım ama. yeni yedim sanki.

portakal suyu dada saglikli die mi tercih ediosun cnm ben bir bardak sute bi kasik sade nescafe koyup iciorum cok tok tutuo
Evet canım sağlıklı diye. Öğlen yemeği yemiyorum iki öğün beslendiğim için genelde böyle tercih ediyorum. Arada bende senin gibi yapıyorum tok tutuyor iyi oluyor.
Bu arada bugün bişey oldu soylemeyeyim sizde kötü olmayın en çok sevdiğim vazgeçemem dediğim yumurtadan tiksindim bugün baya bir süre yiyemem herhalde. Çok tok tutuyordu beni ne güzel.
Artık kahvaltıda ne yesem acaba beni tok tutar?

Amin canım sağolasın.
basin sagolsun cnm ben sonradan farkettim

yag orani iyi bir peynir tutar canm bide cokelek hem kalorisi az tok tutucu ozelligi fazla . Bu arada tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…