- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Çok sağol canım allah razı olsunohh miss ellerine sağlık
katılıyorum canım..Türk mutfağı klasikliğiyle güzel zaten..ben tahmin ettim zaten brunch ının biz göre olduğunu..Kızım 2 yıl önce Çin'e gittiğinde onların kaldığı okulda Türk tatları standı açmış bizimkiler en çok Amerikalılar saldırmış bizim yiyeceklere ceviz lokum falan
Ayy iyi ki bantını zedelememiş..vayy sıpalar sizi. .Annenin sporuna suikast
Ahh yazık..Allah şifa versin çok da genç miş..
Ayy ne insafsız kadınmış..Kesinlikle moral çok önemli canım.. başınız sağ olsun..
Evet canım genelde portakal suyu ve kurabiye yada ceviz yiyorum. Kurabiye çok küçük ama canım nescafe istiyor bende portakal suyu iciyorum:))canm artik kanserin de tedavi oldugu noktalar var ins ole biseydir cok gecmis olsun
Evet canm her sabah hasliorum
dikkat ettm de hep kurabiye portakal suyu")
Ayy hadi ins canm iyi olcak
sersum amin cnm inşallah. babacğına da allah şifa versin inşallah hayırlı haberler gelir haftaya
sağolun kızlar..Amin inşallahAyy hadi ins canm iyi olcak
Başın sağ olsun çanım .Allah rahmet eylesinÇok sağol canım allah razı olsun
Can'ım güzel haberler alırız inşallah haftaya babandanSelam kızlar...sabah kahvaltı yaptım çıktım babamın işleri için
kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
kaysı yumurta
sucuk pastırma
peynir zeytin
roka tere
hastaneye gittim çok şükür ki tanıdık var yoksa işler çok yavaş ilerler..hoca pet istedi ve neden cerrahi düşünülmedi dedi..dedim uygun görmediler biz yeniden değerlendireceğiz belki cerrahi olabilir dedi..yeni bir umut sevindik..hayırlısı bakalım..Allah herkese şifa versin.. petten sonra belli olacak..haftaya artık..konseye girecek orada tüm dallardan hocalar değerlendirecek
sağol canım .inşallahCan'ım güzel haberler alırız inşallah haftaya babandan
portakal suyu dada saglikli die mi tercih ediosun cnm ben bir bardak sute bi kasik sade nescafe koyup iciorum cok tok tutuoEvet canım genelde portakal suyu ve kurabiye yada ceviz yiyorum. Kurabiye çok küçük ama canım nescafe istiyor bende portakal suyu iciyorum:))
Canım maşallah tebrik ederim menülerini bizimle paylaşır misin dr neler söylüyor bize de anlatselam kızlar; uzun zamandır giremiyorum, diyetisyene başladım ve bir ayda toplamda 7 kilo civarında verdim aç kalmıyorum aç kalmadan zayıflıyorum mutluyum
insan yogunken aclik hissetmio cnm bosluktan yiyoruz cogu zamansaat 4 olmuş . ben daha 2 falandır sanıyorum. bi ara internete erişemedim. az da işim oldu. onları yaptım derken. acıkmadım ama. yeni yedim sanki.
Amin canım sağolasın.Başın sağ olsun çanım .Allah rahmet eylesin
Gencecik yaşta göçüp gitmiş
Evet canım sağlıklı diye. Öğlen yemeği yemiyorum iki öğün beslendiğim için genelde böyle tercih ediyorum. Arada bende senin gibi yapıyorum tok tutuyor iyi oluyor.portakal suyu dada saglikli die mi tercih ediosun cnm ben bir bardak sute bi kasik sade nescafe koyup iciorum cok tok tutuo
Maşallah canım ya ne güzel görünüyorsunEki Görüntüle 1956760 gobek bolgesinde azcik kaldi
basin sagolsun cnm ben sonradan farkettimAmin canım sağolasın.
yag orani iyi bir peynir tutar canm bide cokelek hem kalorisi az tok tutucu ozelligi fazla . Bu arada tesekkur ederim:)Evet canım sağlıklı diye. Öğlen yemeği yemiyorum iki öğün beslendiğim için genelde böyle tercih ediyorum. Arada bende senin gibi yapıyorum tok tutuyor iyi oluyor.
Bu arada bugün bişey oldu soylemeyeyim sizde kötü olmayın en çok sevdiğim vazgeçemem dediğim yumurtadan tiksindim bugün baya bir süre yiyemem herhalde. Çok tok tutuyordu beni ne güzel.
Artık kahvaltıda ne yesem acaba beni tok tutar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?