Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Okula giden kızım burda kaynanam da kalacak diğerlerini götüreceğim cumartesi giderim saliya dönerim herhalde.
Benim sobam kalorifer sobası salona kurulu kombi yerine normal ödün kömürle yakiyorum. Firin yeri yok sadece üstünü kullanıyorum.

ah keşke fırın yeri şeysi de olsaydı. odun ateşinde fırında ne mamalar pişirirdin demi.

ah keşke fırın yeri şeysi de olsaydı. odun ateşinde fırında ne mamalar pişirirdin demi.
Ondan aldım hevesten bir yıl kurdum ekmek yemek içinde patates bir sürü şey yaptım ama o sobanın kiri çok oldu canım ugrasamadim onu kaldırdım çatıda duruyor. Bu sobayida kaldiracam önümüzdeki yıl kazan takacaz

9
oh oh canm masallah sana cok yogunsun ama basediosun

Yogun bir gun okulda gerci yogunlugu seviorum ben cnku bos kalinca acikio insan sabah klasik kahvaltm yine ara ogun evde unutmustum ama allahtan arkadasimla hurma vardi 3 hurma yedim kucuk oglen yine peynirli salata ayran
İyi ki varmış arkadaşında
Akşamdan hazırla
Ben öyle yapıyorum artık

Kereviz salatası 300 ml
500 ml süte Mısır gevreği ve taze fındık
Afiyet olsun canım bende patates salatası yaptım bir kase kadar yedim patatesler i cocuklara yedirdim ben çok yemedim salatasindan yemeye çalıştım bol yeşillik koydum pul biber döktüm kendi payıma üç bardak ayran ictim

oh oh . afiyet olsun
bana çok geldi . çok şükür doydum.
dün az yemek getirmiştim . yanlış yapmışım. bugün çok koydum. genelde sıvı şeyler. senin 3 bardak ayran içmen gibi.
midem kötü oldu şu an tabi . abartmışım sanki.
ama acıkmak şimdi artık.
acıkırsam da 1 ekşi elmam var.
akşamı çok az tutmam lazım kendi adıma. çünkü öğlen abarttım. bi çorba ya da bi salata olsa iyi olurdu.

Şimdiden iyi tatiller canım..biz de arada mutfağı olan otele gidiyoruz..dediğin gibi hem uygun oluyor hem de sevdiğimizi pişiriyoruz..ama olan bana oluyor tabii gerçi eşimde yardım ediyor ama evde yemek yap tatilde yemek yap bazen üşeniyor inasan
sağol canım..evham işte..sırt ağrım da geçmeyince tırstım

ben de severim yeşil soğanlı omleti arada maydanoz da doğrarım..
Ayy kocişimle hayalimiz bizim inşallah müstakil evimiz olursa kış bahçesine kuzine kurucaz kışın kestane pişiricez çayımızı içicez inşallahsana şimdiden kolay gelsin görümcene Allah şifa versin canım

Kereviz salatası 300 ml
500 ml süte Mısır gevreği ve taze fındık
Hımm güzel menü afiyet olsun

Benim de canım istiyor pattates salatası..Afiyet olsun
Evet canm

Ben yigurt yulaf kurumeyve ve cevizi karistiriodum
canim cok gecmis olsun uzulme ins bu gunler de gelip gecicek her zorluktan snra kolaylik vardir
sağol canım aminn

selam kızlar...babamın sonuçları maşallah çok iyi çıktı birinde %25 diğerinde %50 küçülme varmış..cerrahla görüştük..sanki müdahale edecek gibi..öyle olursa tamamen kurtulacak inşallah..tabii son karar kendisinin..önümüzdeki salı konseye sunulacak ve son karar verilecek hayırlısı bakalım..
sabah erken kalktım kızım resim için tuval almıştı 70*50 çok büyükmüş nasıl gidermiş de servise binermiş..Tabii iş anneye düştü onu okula götürdüm geldim hemen ayak üstü 1 küçük poğaça ve 2 lokma börek atıp çıktım direk hastaneye gittim..
yoruldum geldim..Ama değdi..çok şükür..yarına nöbet..öksürüğüm az ama devam ediyor..yürüyüş yok ama hastanede ordan oraya çok yürüdüm gata büyük malum..oda spor olsun bana..Ama bir sıcak bir soğuk terleyip durdum inşallah daha da hasta olmam..yarın gitmeden belki bildirim yaparım ya da geç girer yaparım ..olmasa da olur napiim..

çok yorucu olmuş canım.
geçmişler olsun babacığına
inşallah iyi olacak Allah ın izni ile.
az önce gördüm zerdeçal ile akciğer kanserini yendi diye bi haber. büyük ihtimal sen de gördün . aslı var mı bilmiyorum ama . bi oku istersen. ben de eve aldım . faydalı diye ama nerelerde kullanılır nasıl tüketilir bakma fırsatım olmadı. araştırmadım da işin doğrusu

ben türk kahvesini şap yapmadan içemiyordum bu şekilde alıştım canım :) kuru kayısı ve fındık ile alıştım 2013 yılında :) zamanla alışırsın ve aslında şekerli kahvenin güzel olmadığını fark edeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…