Okula giden kızım burda kaynanam da kalacak diğerlerini götüreceğim cumartesi giderim saliya dönerim herhalde.ay eşiğe gelmişsin şekerim . az kalmış .
çocukları da götürcek misin . nasıl olcak.
soba olunca ne güzel. koy üstüne her şeyi . sıcak suyun da devamlı olur üstünde
kuzine gibi mi . ekmek pişirme yeri var mı. ya ta tepsi koyma yeri.
ah keşke fırın yeri şeysi de olsaydı. odun ateşinde fırında ne mamalar pişirirdin demi.Okula giden kızım burda kaynanam da kalacak diğerlerini götüreceğim cumartesi giderim saliya dönerim herhalde.
Benim sobam kalorifer sobası salona kurulu kombi yerine normal ödün kömürle yakiyorum. Firin yeri yok sadece üstünü kullanıyorum.
Ondan aldım hevesten bir yıl kurdum ekmek yemek içinde patates bir sürü şey yaptım ama o sobanın kiri çok oldu canım ugrasamadim onu kaldırdım çatıda duruyor. Bu sobayida kaldiracam önümüzdeki yıl kazan takacazah keşke fırın yeri şeysi de olsaydı. odun ateşinde fırında ne mamalar pişirirdin demi.
oh oh canm masallah sana cok yogunsun ama basediosunhuysuz virjin soğanın kalan yeşil yerlerini yapmıştı.
ben de dün aldığım 1 bağ soğanın yeşil olarak başlayan yerinden itibaren kestim. doğradım. az su koydum az yağ . hızlı pişmesi için su koyuyorum. su koymazsam yanar . ocağı çok açıyorum. çünkü sabah ilk kalkışla birlikte koşmaya başlıyorum . ama yine de zor yetişiyoru z.
soğanlar yumuşayınca 2 yumurta kırdım üstüne
bu kadar .
bir de sabah kalkınca yayla çorbası pişirdim . çocuklara bi çeşit yemek vs yapıp çıkmam lazım evden. yoksa bakıcı abla da yetişemez . barbunya ıslattım. onu pişirir abla fırsat bulursa. ama küçük oğlan onu yemiyor. alternatif 1 çeşit yemek yapmak zorundayım.
kahvaltı olarak çocuklara bugün çikolatalı ekmek ve süt verdim. kolaya kaçtım bugün .
kızın kahvaltısını da hazırlayıp çıkıyorum. kıza 1 yumurta haşladım. ekmek koydum tabağına az bi parça. tahin pekmez karışımı. bugün zeytin ve peynir koymadım. bugün böyle olsun dedim. gerek görürse abla alır koyar diye düşündüm.
ayy cidden cok nefis olurah keşke fırın yeri şeysi de olsaydı. odun ateşinde fırında ne mamalar pişirirdin demi.
İyi ki varmış arkadaşındaYogun bir gun okulda gerci yogunlugu seviorum ben cnku bos kalinca acikio insan sabah klasik kahvaltm yine ara ogun evde unutmustum ama allahtan arkadasimla hurma vardi 3 hurma yedim kucuk oglen yine peynirli salata ayran
Afiyet olsun canım bende patates salatası yaptım bir kase kadar yedim patatesler i cocuklara yedirdim ben çok yemedim salatasindan yemeye çalıştım bol yeşillik koydum pul biber döktüm kendi payıma üç bardak ayran ictimKereviz salatası 300 ml
500 ml süte Mısır gevreği ve taze fındık
oh oh . afiyet olsunAfiyet olsun canım bende patates salatası yaptım bir kase kadar yedim patatesler i cocuklara yedirdim ben çok yemedim salatasindan yemeye çalıştım bol yeşillik koydum pul biber döktüm kendi payıma üç bardak ayran ictim
Şimdiden iyi tatiller canım..biz de arada mutfağı olan otele gidiyoruz..dediğin gibi hem uygun oluyor hem de sevdiğimizi pişiriyoruz..ama olan bana oluyor tabii gerçi eşimde yardım ediyor ama evde yemek yap tatilde yemek yap bazen üşeniyor inasanAciyi bende cok seviyorum. corbayada cok yakisiyor.
bugun atistirmalik biseyler getirdim yanim da sukur. az once biraz meyve yedim. ne yedigimi yazmayayim belki orda bu mevsimde yoktur.
oglen yemegine 30 dk kaldi.
offf bugun nedense canim hamsi tava istiyor. malesef burda bulmam mumkun degil. unutmam lazim
Bu arada yarin orlandoya goturmek icn biseyler yapmayi dusunuyorum. hem cocuklarin sevdigi hemde yolda, ve disney parkta falanda yiyebilecegimiz seyler. simdilik cig kofte, patatesli borek ve peynirli poaca var listemde. cocuklarin bayildigi 3 lu.
ayrica yanimiza Turk kahvaltiliklari ve yemeklik malzemeler alicaz. malum otelde yemek vermiyolar ama suitimizde tam mutfak var. o yuzden kendi yemegimizi yapabiliyoruz. ben sadece yanimda malzeme goturcem. bahceden sebze ve meyve toplarim ve makarna falan yeterli olur. boylece disarda yemek zorunda kalmayiz. hem cok masrafli oluyor (her ogun en az $100.00 mal oluyor) hemde yemekler genelde cok agir oluyor. kendi yemeklerimiz olursa en azindan diyetimede dikkat edebilirim.
sağol canımSelam kızlar
Hafta sonu annemler vardı yatılı gelemedim
pazartesi hastanedeydim
dün de market alışverişi ve temizlik
bugünde gene evde ve dışarıda işler bitmiyor
neyse sağlık olsun
sersum canım annenler gelmiş gözünaydın burası iyi gelecek inşallah, benim de öksürüğüm çok zor geçiyor, sende de bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut
@filiztoprak eşinin işi hayırlı olsun sen de bundan sonra daha rahat yaparsın diyetini canım
yazarhanim35 arkadaşına acil şifalar diliyorum canım
@ozlemm1990 canım Allah rahmet eylesin amcana
@mesemer canım bu tava yemeğinde herşey çiğden mi ekleniyor tepsi kebabı gibi mi, bir de domates içinde sulandırmıyor mu
ben de severim yeşil soğanlı omleti arada maydanoz da doğrarım..huysuz virjin soğanın kalan yeşil yerlerini yapmıştı.
ben de dün aldığım 1 bağ soğanın yeşil olarak başlayan yerinden itibaren kestim. doğradım. az su koydum az yağ . hızlı pişmesi için su koyuyorum. su koymazsam yanar . ocağı çok açıyorum. çünkü sabah ilk kalkışla birlikte koşmaya başlıyorum . ama yine de zor yetişiyoru z.
soğanlar yumuşayınca 2 yumurta kırdım üstüne
bu kadar .
bir de sabah kalkınca yayla çorbası pişirdim . çocuklara bi çeşit yemek vs yapıp çıkmam lazım evden. yoksa bakıcı abla da yetişemez . barbunya ıslattım. onu pişirir abla fırsat bulursa. ama küçük oğlan onu yemiyor. alternatif 1 çeşit yemek yapmak zorundayım.
kahvaltı olarak çocuklara bugün çikolatalı ekmek ve süt verdim. kolaya kaçtım bugün .
kızın kahvaltısını da hazırlayıp çıkıyorum. kıza 1 yumurta haşladım. ekmek koydum tabağına az bi parça. tahin pekmez karışımı. bugün zeytin ve peynir koymadım. bugün böyle olsun dedim. gerek görürse abla alır koyar diye düşündüm.
Ayy kocişimle hayalimiz bizim inşallah müstakil evimiz olursa kış bahçesine kuzine kurucaz kışın kestane pişiricez çayımızı içicez inşallahOkula giden kızım burda kaynanam da kalacak diğerlerini götüreceğim cumartesi giderim saliya dönerim herhalde.
Benim sobam kalorifer sobası salona kurulu kombi yerine normal ödün kömürle yakiyorum. Firin yeri yok sadece üstünü kullanıyorum.
Hımm güzel menü afiyet olsunKereviz salatası 300 ml
500 ml süte Mısır gevreği ve taze fındık
Benim de canım istiyor pattates salatası..Afiyet olsunAfiyet olsun canım bende patates salatası yaptım bir kase kadar yedim patatesler i cocuklara yedirdim ben çok yemedim salatasindan yemeye çalıştım bol yeşillik koydum pul biber döktüm kendi payıma üç bardak ayran ictim
sağol canım aminnEvet canm
Ben yigurt yulaf kurumeyve ve cevizi karistiriodum
canim cok gecmis olsun uzulme ins bu gunler de gelip gecicek her zorluktan snra kolaylik vardir
bende ole yapuorum cnm iste onu da unutmusunİyi ki varmış arkadaşında
Akşamdan hazırla
Ben öyle yapıyorum artık
Ben de sevindim senin adına canım İnşallah yaza fit gireriz hepimiztugces23 cok sevndm canm gercekten bnde aradgim diyetisyeni buldum senin gbi hic ac kalmiorum ilk kez bide yag yakinca dogru yiyeceklerle vucut cok daha guzel zayiflio
çok yorucu olmuş canım.selam kızlar...babamın sonuçları maşallah çok iyi çıktı birinde %25 diğerinde %50 küçülme varmış..cerrahla görüştük..sanki müdahale edecek gibi..öyle olursa tamamen kurtulacak inşallah..tabii son karar kendisinin..önümüzdeki salı konseye sunulacak ve son karar verilecek hayırlısı bakalım..
sabah erken kalktım kızım resim için tuval almıştı 70*50 çok büyükmüş nasıl gidermiş de servise binermiş..Tabii iş anneye düştü onu okula götürdüm geldim hemen ayak üstü 1 küçük poğaça ve 2 lokma börek atıp çıktım direk hastaneye gittim..
yoruldum geldim..Ama değdi..çok şükür..yarına nöbet..öksürüğüm az ama devam ediyor..yürüyüş yok ama hastanede ordan oraya çok yürüdüm gata büyük malum..oda spor olsun bana..Ama bir sıcak bir soğuk terleyip durdum inşallah daha da hasta olmam..yarın gitmeden belki bildirim yaparım ya da geç girer yaparım ..olmasa da olur napiim..
ben isterim yapmayı ama yapamıyorum. çok mu beceriksizim bilemedim ama .!!!DUYURU!!!!
kızlar yarın listede @sarfansari gözüküyor ama gelmiyor..ondan sonra Z zeze_35 .. Z zeze_35 canım sen yapar mısın yarın listeyi..yok o da gelemezse bir gönüllü aranıyor...
İşten çıkıp Ömer'i kreşten aldım sonrada Türk marketine gittik. Bugünlerde benim kızlar okul beslenme çantasında vişne reçelli sandviç istiyorlar. Evdeki bitmek üzereydi gittim reçel aldım. Börek yapmak için yufka aldım. Türk kahvesi aldım.
Normalde kahveyi şekerli seviyorum diye çok içmiyorum ama bugün sabahvesen'in tavsiyesini dinlemeye karar verdim ve şekersiz kahveyi 3 kayısıyla içtim.(evde hurma kalmamış) Açıkcası fena değildi. Sanırım alışabilirim
Ayrıca ona özendim yanında 1 fincanda leblebi yedim
İyiki varsın kız bak sayende yeni lezzetler keşfediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?