- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
sağol canım..yorucu oluyor haklısın aman iyi olsun da ..amin inşallah..çok yorucu olmuş canım.
geçmişler olsun babacığına
inşallah iyi olacak Allah ın izni ile.
az önce gördüm zerdeçal ile akciğer kanserini yendi diye bi haber. büyük ihtimal sen de gördün . aslı var mı bilmiyorum ama . bi oku istersen. ben de eve aldım . faydalı diye ama nerelerde kullanılır nasıl tüketilir bakma fırsatım olmadı. araştırmadım da işin doğrusu
ben isterim yapmayı ama yapamıyorum. çok mu beceriksizim bilemedim ama .
sağol canım Aminn@demirleke abarttım ben geçen sefer bir öğünde 5-6 tane yedim şimdi 2 şer 2 şer yesem acı biberi öğünde mideme zarar vermez en azından
sersum sevindim cnm baban için inşallah tamamen atlatır rabbim şifa versin
liste yaptığım zamanlar da yapamıyordum sersum. hatırlarsan.sağol canım..yorucu oluyor haklısın aman iyi olsun da ..amin inşallah..
evet canım ben de aldım zerdeçal..yemeklere atıyorum bulgur pilavına çorbalara..kansere karşı da koruyucuymuş ayrıca..salataya da dökebilirsin..güzel bir renk veriyor..
sağol canım söylemen yeter..çıkar bir gönüllü heralde..ben yokum maalesef..
tamam canım..geçmiş olsun kuzuya..Bir aksilik çıkmazsa yaparım listeyisersum çocuk hasta anı anına uymuyo ama geç de olsa yapmaya çalışırım
ivit hatırladımliste yaptığım zamanlar da yapamıyordum sersum. hatırlarsan.
Inşallah baban en kısa zamanda hastalıktan kurtulur canimselam kızlar...babamın sonuçları maşallah çok iyi çıktı birinde %25 diğerinde %50 küçülme varmış..cerrahla görüştük..sanki müdahale edecek gibi..öyle olursa tamamen kurtulacak inşallah..tabii son karar kendisinin..önümüzdeki salı konseye sunulacak ve son karar verilecek hayırlısı bakalım..
sabah erken kalktım kızım resim için tuval almıştı 70*50 çok büyükmüş nasıl gidermiş de servise binermiş..Tabii iş anneye düştü onu okula götürdüm geldim hemen ayak üstü 1 küçük poğaça ve 2 lokma börek atıp çıktım direk hastaneye gittim..
yoruldum geldim..Ama değdi..çok şükür..yarına nöbet..öksürüğüm az ama devam ediyor..yürüyüş yok ama hastanede ordan oraya çok yürüdüm gata büyük malum..oda spor olsun bana..Ama bir sıcak bir soğuk terleyip durdum inşallah daha da hasta olmam..yarın gitmeden belki bildirim yaparım ya da geç girer yaparım ..olmasa da olur napiim..
tünaydın cnm :)Günaydın kızlar henüz kahvaltımı yapmadım.
sadece 2 kayısı yedim ve karbonatlı su içtim.
Sonra bahçeye gidip meyve sebze topladım.
Birazdan böreklerimi poğaçalarımı yapmaya başlıycam.
hadi kolay gelsin canımGünaydın kızlar henüz kahvaltımı yapmadım.
sadece 2 kayısı yedim ve karbonatlı su içtim.
Sonra bahçeye gidip meyve sebze topladım.
Birazdan böreklerimi poğaçalarımı yapmaya başlıycam.
afiyet olsun. ben daha ara öğün yapmadım. öğlen 12.30 da yedim .ara öğün
1 kupaya yakın sade nescafe
2 ufak hurma
kolay bi şey yap .Bende şimdi sade kahve ictim aksama ne yemek yapacağım konusunda oldukça kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?