Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esin eminim kendini çok şanslı hissediyordur. Allah bilir evlenene kadar böyle güzel yemekler yememistir senin de masallahin var geleneksel yemeklere çok baglisin
Evlendiğimizde çöp öğütücüsü gibiydi ne bulsa yiyordu. Şimdi illa güzel yemek olsun istiyor. Farkında olmadan şımarttım.

Bu arada en yagsiz etin hindi oldgunu bilio musunuz ama etin en lezzetlileri de yagli olanlari bu bir gercek ben tavuk kan grubuma cok uygun degil die az yiyorum haftada bir kez falan

Ben hindi etini hiç sevmiyorum ama burda mecbur kalıp sandviç içinde falan yiyorum.

Patatesli börekte hazır.
Sırada poğaçalar var.

Eklentiler

• IMG_0414.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar biz akşam yola çıkıyoruz. Yarın tartılamam o yüzden şimdi tartıldım kilo bildirimimi yapıyorum. Zaten yarına kadar bişey değişmez.

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 53
Bu hafta : 52.600
Fark: -400
Yüzde: -0.75

Bu arada bu saatlerde orda akşam oluyor yalnız kalıyorum topikte böyle kendi kendine konuşan deliler gibi hissediyorum.

Bilmiyordum canım, senin kan grubun ne benim 0#
Benimki de b pozitif cnm sindiremwdigi tek sey kilo yapan tavuk ama gelgelelim cok seviorun
zaten asiri bi lezzeti yok canm da desigim gbi hem tavuga alternatif hem de yagsiz die

Çiğ köftem nerdeyse hazır

Hamarat hatun maşallah ellerine sağlık , börek de çok güzel görünüyordu, iyi yolculuklar canım, güzel vakit geçirin

Benimki de b pozitif cnm sindiremwdigi tek sey kilo yapan tavuk ama gelgelelim cok seviorun
zaten asiri bi lezzeti yok canm da desigim gbi hem tavuga alternatif hem de yagsiz die

Ben de araştırmak istiyorum ama fırsatım olmadı ,kırmızı etin bana iyi geldiğini duydum bi yerde o kadar, okumak lazım

Kızlar menü bildirmiyorum resmen kilo alma diyeti oldu benimki

İştahım çok var ve doymuyorum,tiroitler yüzünden mi bilmiyorum, psikolojik mi,haşimato dedi 3 dr da, onunla ilgili okuduğum şeylerde ilk sırada kilo alımı var, inşallah bi düzene girerim kızlar, kilo aldıkça moralman da çöküyorum,geçer inşallah

Boyle donemler oluo canm insan istahini durduramadinda bi hastaliga baglio bunu ama oyle yaparsan daha da caresizlik hissedeblirisin ins bir gun bi basla sonra devami gelio

Boyle donemler oluo canm insan istahini durduramadinda bi hastaliga baglio bunu ama oyle yaparsan daha da caresizlik hissedeblirisin ins bir gun bi basla sonra devami gelio

Benim de kolayıma geldi tabii bu durumu üstümden atmak, başlayacağım inş canım

Aksam bi tane elma yedim kizlar kirmizi yedim bu kez tatli niyetine acikcasi suan karnim cok ac ama yemegi dusunmuorum ins sabah olur

canım elma benim de midemi kazındırır süt iç olmazsa

Çok kötü soğuk almışım burnum kanıyor yatıyorum spor yapacaktım güya bu akşam yarin kötü olursam gidemem malatyaya

Benim de kolayıma geldi tabii bu durumu üstümden atmak, başlayacağım inş canım
Ins

canım elma benim de midemi kazındırır süt iç olmazsa
Cogu zaman sut iciodum cnm hakkisin bugun biraz tatlisayinca elma yiyim dedim
Çok kötü soğuk almışım burnum kanıyor yatıyorum spor yapacaktım güya bu akşam yarin kötü olursam gidemem malatyaya
gecmis olsun cnm ya dinlen sen biraz

Sonunda herşeyi hallettim kızlar. Yoruldum ama değecek. Minnoşlarım çok mutlu olacaklar. Bir anne için en önemli şey onların mutluluğu zaten. Onlar için yemek yapmayı çok seviyorum hatta eğleniyorum diyebilirim. Tatilde olsamda hiç zoruma gitmiyor seve seve yapıyorum, sağolsun eşimde çok yardımcı oluyor çok zamanımı almıyor. Zaten çoğu şeyi evde hazırlayıp yanıma aldığım için orda pek bişey yapmam gerekmicek. Çorba birde makarna yani basit şeyler. Gezip eğlenmeye de zamanımız bol bol yetiyor çok şükür.
Çiğ köfte midemi şişirdi birde bol bol su içiriyor iyice şiştim davul gibiyim.
Soda içmem lazım ama buzdolabının soda yapan yerindeki malzeme bitmiş eşimin değiştirmesi lazım ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Evde başka sodada yok

Eklentiler

• IMG_0416.webp
    14 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…