sağol ficansım daha dikkatli olucam inşallah veririmSelam kızlar
Hafta sonu annemler vardı yatılı gelemedim
pazartesi hastanedeydim
dün de market alışverişi ve temizlik
bugünde gene evde ve dışarıda işler bitmiyor
neyse sağlık olsun
sersum canım annenler gelmiş gözünaydın burası iyi gelecek inşallah, benim de öksürüğüm çok zor geçiyor, sende de bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut
filiztoprak eşinin işi hayırlı olsun sen de bundan sonra daha rahat yaparsın diyetini canım
yazarhanim35 arkadaşına acil şifalar diliyorum canım
@ozlemm1990 canım Allah rahmet eylesin amcana
@mesemer canım bu tava yemeğinde herşey çiğden mi ekleniyor tepsi kebabı gibi mi, bir de domates içinde sulandırmıyor mu
iyi tatiller canım çocuklar içinde değişiklik olurAslında Orlandoya eşimin semineri var onun için gidiyoruz. Seminer sadece Cuma günü. Bahaneyle bizede tatil olacak. Mutlaka resim koyarım. Çocuklar için çok eğlenceli bir yer bizede sadece 3 saat uzaklıkta. İnşallah Birgün size de nasip olur. Amerikada gelmenize değecek nadir yerlerden biri.
Tek problem parkların içindeki yiyecekler. Sadece fast food var ve çok kötü kalitesi. Bir hamburgerin yarısını kusmadan bitirirseniz bravo! İlk gittiğimizde aç kalmıştık. Sonradan baktık ki özellikle Amerikalılar yanlarında sandviç falan getirmişler bir kenarda yiyorlar. Önceden tecrübeliydiler belli. Sonraki gittiklerimizde bizde hep evden götürdük. Aslında bütün çantaları arıyorlar ama Allahtan içeri yemek sokmaya bişey demiyorlar. Onlarda insanların aç kaldığının farkında anlaşılan.
geçmiş olsun canım önemli bişey deyildir umarımKahvaltıda akşamdan kalan yarim gozlememi yedim kalkınca karbonatli suyunu ictim önce oglene de patates koydum sobanın üstüne salatasini yapacam.
Gorumcem ameliyat olmuş yarin giderim oraya birkaç gün kalırım spor yapma şansım olmaz orada ama diyetime dikkat edecem gerçi geleni gideni çok olur kosturmaktan bozmam insallah bu sabah yartildim 70.7 6 nın eşiğine gelmişken dönmek olmaz.
iyi olacak inşallah canımselam kızlar...babamın sonuçları maşallah çok iyi çıktı birinde %25 diğerinde %50 küçülme varmış..cerrahla görüştük..sanki müdahale edecek gibi..öyle olursa tamamen kurtulacak inşallah..tabii son karar kendisinin..önümüzdeki salı konseye sunulacak ve son karar verilecek hayırlısı bakalım..
sabah erken kalktım kızım resim için tuval almıştı 70*50 çok büyükmüş nasıl gidermiş de servise binermiş..Tabii iş anneye düştü onu okula götürdüm geldim hemen ayak üstü 1 küçük poğaça ve 2 lokma börek atıp çıktım direk hastaneye gittim..
yoruldum geldim..Ama değdi..çok şükür..yarına nöbet..öksürüğüm az ama devam ediyor..yürüyüş yok ama hastanede ordan oraya çok yürüdüm gata büyük malum..oda spor olsun bana..Ama bir sıcak bir soğuk terleyip durdum inşallah daha da hasta olmam..yarın gitmeden belki bildirim yaparım ya da geç girer yaparım ..olmasa da olur napiim..
bazen bendede oluyor iştahım açılıyor tiroit bendede var hep dikkat etmek zorundayız limonlu su iç canım baya iştahı törpülüyo ben çok fenaydım iştahlıydım iyi geldi büyük bi bardak su yapıyorum limonlardilimle suya at birazda sık hem çok güzel oluyoKızlar menü bildirmiyorum resmen kilo alma diyeti oldu benimki
İştahım çok var ve doymuyorum,tiroitler yüzünden mi bilmiyorum, psikolojik mi,haşimato dedi 3 dr da, onunla ilgili okuduğum şeylerde ilk sırada kilo alımı var, inşallah bi düzene girerim kızlar, kilo aldıkça moralman da çöküyorum,geçer inşallah
ne hamaratsın kıs sana yetişemiyoz maşallahSonunda herşeyi hallettim kızlar. Yoruldum ama değecek. Minnoşlarım çok mutlu olacaklar. Bir anne için en önemli şey onların mutluluğu zaten. Onlar için yemek yapmayı çok seviyorum hatta eğleniyorum diyebilirim. Tatilde olsamda hiç zoruma gitmiyor seve seve yapıyorum, sağolsun eşimde çok yardımcı oluyor çok zamanımı almıyor. Zaten çoğu şeyi evde hazırlayıp yanıma aldığım için orda pek bişey yapmam gerekmicek. Çorba birde makarna yani basit şeyler. Gezip eğlenmeye de zamanımız bol bol yetiyor çok şükür.
Çiğ köfte midemi şişirdi birde bol bol su içiriyor iyice şiştim davul gibiyim.
Soda içmem lazım ama buzdolabının soda yapan yerindeki malzeme bitmiş eşimin değiştirmesi lazım ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Evde başka sodada yok
Ayyy geçmiş olsun. yarın otelde olcam eşimin semineri var eğer herkes beklerse yapabilirim.Kızlar ben acildeyim kızı getirdim gözü şişti birden oğlan da hasta zaten listeyi başka gönüllü varsa yapabilir mi ben kendi sıramda yani haftaya yapsam???
ellerine saglik cnm nefis oldu hersey smdiden bol eglencelerSonunda herşeyi hallettim kızlar. Yoruldum ama değecek. Minnoşlarım çok mutlu olacaklar. Bir anne için en önemli şey onların mutluluğu zaten. Onlar için yemek yapmayı çok seviyorum hatta eğleniyorum diyebilirim. Tatilde olsamda hiç zoruma gitmiyor seve seve yapıyorum, sağolsun eşimde çok yardımcı oluyor çok zamanımı almıyor. Zaten çoğu şeyi evde hazırlayıp yanıma aldığım için orda pek bişey yapmam gerekmicek. Çorba birde makarna yani basit şeyler. Gezip eğlenmeye de zamanımız bol bol yetiyor çok şükür.
Çiğ köfte midemi şişirdi birde bol bol su içiriyor iyice şiştim davul gibiyim.
Soda içmem lazım ama buzdolabının soda yapan yerindeki malzeme bitmiş eşimin değiştirmesi lazım ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Evde başka sodada yok
gecmis olsun cnm ben yaprimKızlar ben acildeyim kızı getirdim gözü şişti birden oğlan da hasta zaten listeyi başka gönüllü varsa yapabilir mi ben kendi sıramda yani haftaya yapsam???
Günaydın kızlar
Rumuz:sabah esen
Başlangıç tarihi: 24 Ekim 2016
Başlangıç kg:75.5
Geçen haftaki kg :64.000
Bu haftaki kg:62.000
Fark:-2000
Yüzde:%3.125
Hedefim doktora giderken 62 yi görmekti ve hedefime ulaştım
benimde işim çıktı canım iyi yaptın bekleriz kuzum nolacakKizlar gunaydin bugun listeyi ben yaparim siz bildirimlerinizi yapin aksam 6 ya kadar
aferim kıs sanaGünaydın kızlar
geçmiş olsun canım sen iyi olda gidersin nasıl olsa bu şekilde faydanda olmaz kimseye önce senin iyi olman lazımHepinize günaydın kızlar çok hastayım ben biryere gitmeyecem yarin gidecem eşimle çocuklarla haftasonu kalıp pazartesi döneceğim insallah kalmayı düşünüyordum ama yüzeysel iyilesince kısa süre sonra tekrar hasta oluyorum lazım olursa başka zaman yine giderim gorumcemin yanına eli 4-5 hafta alçıda kalacakmis zaten
Tebrik ederiz cnm bravos sanaGünaydın kızlar
Gecmis olsun cnm once sen iyi ol ki baskalarina faydan olsunHepinize günaydın kızlar çok hastayım ben biryere gitmeyecem yarin gidecem eşimle çocuklarla haftasonu kalıp pazartesi döneceğim insallah kalmayı düşünüyordum ama yüzeysel iyilesince kısa süre sonra tekrar hasta oluyorum lazım olursa başka zaman yine giderim gorumcemin yanına eli 4-5 hafta alçıda kalacakmis zaten
Bende canm az az gitsin ama sagliklo ve yahdan gitsinAkşam sarmisakli yogurt yedim şişlik yaptı malum donem de yaklasiyor dün 300 gr daha eksiktim amane yapalım bugün böyle çıktı az da olsa düzenli olarak kilo vermek moralimin iyi olmasına yetiyor ilk zamnlar aldım verdim bir düzen oturtmak zaman aldı ama şikayetçi degilim
vermissin cnm cok sevndm haftaya daha da iyi olcagina eminimselam kızlar henüz kahvaltımı yapmadım
bildirimimi yapayım
filiztoprak
geçen hafta =75
bu hafta=74.4
fark=06
haftalık yüzde=%0.8
hedef=65
spor=yürüyüş
birazda olsa normale döndüm
canım ya. benim hedefim de 52 . ama 54 e ineyim o da yeter şimdilik.Rumuz:nslhn01
Gecen hafta : 62.500
Bu hafta: 62.000
Fark: ---500
Hedef: 52.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?