Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben acildeyim kızı getirdim gözü şişti birden oğlan da hasta zaten listeyi başka gönüllü varsa yapabilir mi ben kendi sıramda yani haftaya yapsam???

sağol ficansım daha dikkatli olucam inşallah veririm

iyi tatiller canım çocuklar içinde değişiklik olur

geçmiş olsun canım önemli bişey deyildir umarım

iyi olacak inşallah canım sanada geçmiş olsun bu arada
büyük hastane canım işide çok olur tabi kendinide ihmal etme üşütmemeye çalış

bazen bendede oluyor iştahım açılıyor tiroit bendede var hep dikkat etmek zorundayız limonlu su iç canım baya iştahı törpülüyo ben çok fenaydım iştahlıydım iyi geldi büyük bi bardak su yapıyorum limonlardilimle suya at birazda sık hem çok güzel oluyo

ne hamaratsın kıs sana yetişemiyoz maşallahkocişin çok şanslı

slm kızlar
önce yediklerimi yazayım
kahvaltı saat 10 buçukta yaptım 1 büyükdilim kendi ekmeğim+peynir+ zeytin+yeşillik+fıstık ezmesi haş haş+yeşil çay
öğlen =yok
akşam=körili sebzeli tavuk sote+kereviz salatası
çayla leblebi kuru üzüm
yarın kızımın diş konrolü var babamızda yok kendimiz gidicez artık ben 2 buçuk gibi gidicem kızın okuluna ordan beraber gidicez bildirimi çıkmadan yaparım nasipse
pazar günü kızım arkadaşlarıyla piknik yapacaklarmış bizde kocişle dışarda kahvaltı yapalım dedik spa bizi ekti

ellerine saglik cnm nefis oldu hersey smdiden bol eglenceler

Kızlar ben acildeyim kızı getirdim gözü şişti birden oğlan da hasta zaten listeyi başka gönüllü varsa yapabilir mi ben kendi sıramda yani haftaya yapsam???
gecmis olsun cnm ben yaprim

Hepinize günaydın kızlar çok hastayım ben biryere gitmeyecem yarin gidecem eşimle çocuklarla haftasonu kalıp pazartesi döneceğim insallah kalmayı düşünüyordum ama yüzeysel iyilesince kısa süre sonra tekrar hasta oluyorum lazım olursa başka zaman yine giderim gorumcemin yanına eli 4-5 hafta alçıda kalacakmis zaten

tebrikler canım umarım dr seni tanır ben bu kizi hatırlamıyorum demez

Kizlar gunaydin bugun listeyi ben yaparim siz bildirimlerinizi yapin aksam 6 ya kadar
benimde işim çıktı canım iyi yaptın bekleriz kuzum nolacak
aferim kıs sana

geçmiş olsun canım sen iyi olda gidersin nasıl olsa bu şekilde faydanda olmaz kimseye önce senin iyi olman lazım

Akşam sarmisakli yogurt yedim şişlik yaptı malum donem de yaklasiyor dün 300 gr daha eksiktim amane yapalım bugün böyle çıktı az da olsa düzenli olarak kilo vermek moralimin iyi olmasına yetiyor ilk zamnlar aldım verdim bir düzen oturtmak zaman aldı ama şikayetçi degilim

Tebrik ederiz cnm bravos sana
Gecmis olsun cnm once sen iyi ol ki baskalarina faydan olsun
Bende canm az az gitsin ama sagliklo ve yahdan gitsin
selam kızlar henüz kahvaltımı yapmadım
bildirimimi yapayım
filiztoprak
geçen hafta =75
bu hafta=74.4
fark=06
haftalık yüzde=%0.8
hedef=65
spor=yürüyüş
birazda olsa normale döndüm
vermissin cnm cok sevndm haftaya daha da iyi olcagina eminim

mesmeser canım geçmiş olsun. neden burnun kanadı ki. dikkat et kendine.

Seylanin Gunlugu pofidik pogaca börek ve ciğ köften harika olmuş ellerine sağlık .
iyi yolculuklar

kahvaltım peynirli lorlu 2 yumurtalı omlet
geldim 1 fincan kahve içiyorum.
öğlene 600 ml yoğurt . mısır gevreği var.
1 ekşi elmam da var . ama yiyemem herhalde.
1 tane de haşlanmış yumurta .evde fazla haşlamışım attım çantaya , ya doymazsam diye.

dün eve gittim öğlen en son 12.30 da yemiştim. gider gitmez içeri girmeden çocukalrı aldım aşağı parka indim.
kız 1,5 yaşında olduğu için onun peşindeydim.
oğlanlar maç yaptı zaten
saat 7 de yukarı çıktık. iyice acıkmıştım.
barbunya vardı. bol suyundan aldım tanesinden 1 kepçe aldım. acı biber ile yedim.

6 yaşındaki oğlum akşam acı biberi ağzına attı. daha önce de yemişti ama bunlar zehir gibiydi.
sonra kötü oldu tükürdü ama . yarım saat ağladı. dudakları şişti.
bi de onunla uğraştım . sinirlendim tabi. önce bi ucundan ısır bilmediğn şeyleri dedim .daha önce yemiştimmmmmmmmm diye ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…