Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bilmiyorum ki canım akşam çok kötüydüm şimdi daha iyiyim kollarim tutmadi resmen insallah daha da iyi olurum

Evet durdu canım daha iyiyim şimdi yavaş yavaş evi duzelteyim diyorum ortalık savaş alanı gibi olmus
öyle ya . evde anne az yatsın öyle oluyor.
çocuklar küçük. bana da öyle diyorlar. çocuklar küçük olsun sıkılma diyorlar da.
işte . az daha büyürlerse özellikle 1,5 yaşındaki biraz daha büyürse dağıtma olayı daha az olacak diye umuyorum . UMARIM

O zaman da daha farklı dağıtıyorlar 8 yaşındaki kızım kalem acar cöpte ac derim ortalıkta acar sonra çöpe gider kağıt keser o ufak ufak kağıtlar ortada kalır yapıştırıcı sürer ne bileyim bir sürü döküntü oluyor iki gün canaydın bakmasam simit ekmek içinde kuflenir yani beslenme kutusunu getirip tezgahin üstüne koymaz.... gene de canlari sağ olsun Allah acılarını göstermesin

hahahah. aynı şeyler . beslenme çantası her gün değişmek zorunda bizim de. mataralar dolduruluyor akşamda.
ama çantada kalan bi yiycek olursa kufleniyor

tekrar bacağımda sorun oluşmuş vucüt kendini onarırken damarlar başka yol bulmuş martın 15 'ine gün verdi ameliyat için bu sefer direk yapıştırırım dikiş atmam bacağına dedi.

bir poğaça yedim hastaneden gelirken daha doğrusu hepsini yiyemedim birazı kaldı çeyreği kadar

Hollywood Starlarının Zayıflama Yöntemi

Ultra Lipo yöntemi şu anda Türkiyede yeni uygulanmaya başlanan bir yöntemdir. İncelme ve zayıflama olarak bilinen bu yöntem tek seansda uygulanır. Bu seansda 10 santimle 16 santim arasında bir incelme yapılabilir. Ultra Lipo yöntemi yağ hücrelerini yok ederek dolaşım sistemi ile atılmaları sağlayan bir yöntemdir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Hollywood Starlarının Zayıflama Yöntemi

Ultra Lipo yöntemi şu anda Türkiyede yeni uygulanmaya başlanan bir yöntemdir. İncelme ve zayıflama olarak bilinen bu yöntem tek seansda uygulanır. Bu seansda 10 santimle 16 santim arasında bir incelme yapılabilir. Ultra Lipo yöntemi yağ hücrelerini yok ederek dolaşım sistemi ile atılmaları sağlayan bir yöntemdir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

moralim bayağı bozuldu arkadaşın biri böyle diyor.

Geçen befor after die bi resim paylaşmıştın o gün diyecektim ama seni üzmek istemedim çok az belli belirsiz görünüyor resimde kilo verdiğin pek fark yoktu acaba yanlış bişeymi oluyor söylemiycektim ama içim rahat etmedi inşallah seni üzmemişimdir ama yıllardır spor salonunda çalışan sporla uğraşam biri olduğum için dikkatimi çekti diyor.

bayağı moralim bozuldu ya boru değil 13.5 kg verdim

Gece hastanedeydik geç geldik kızın gözü aniden şişti anjioödem olmuş bacağından iğne yaptılar müşade altına aldılar şimdi indi azıcık kaldı ama dikkat etmek lazım solunuma etkisi olabilirmiş nasıl korktum anlatamam

Aman boşver onları sen cekemiyorlar ondan canim

Oyyu kiyamam ben ona ya bidaha yapmaz annesi
Gecmus olsun cnm
canim benm ben seni cok seviorum inanki azmine herseyine hayranim ama bende senin yag yakip yakmadindan emin degilim bazen bedava tartim yapiolar yag kas olcumu bi baktir derim sakin yankis anlama bnde hep kilo versgim zaman kimse zayiflamissin demuodu tarti asagi gosterirken cnku zaten vucut yag dolmustu he ama senin verdgin belli ama sanki 3 4 vermis gbi

gecmis olsun cnm cok aman dikkat

ayyyy kıyamam kuzuya nasıl yanmıştır geçmiş olsun

kıskanmıştır canım ondandır fesat yaaaaaa herkez

geçmiş olsun kuzuya moralini bozma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…