Bilmiyorum ki canım akşam çok kötüydüm şimdi daha iyiyim kollarim tutmadi resmen insallah daha da iyi olurummesmeser canım geçmiş olsun. neden burnun kanadı ki. dikkat et kendine.
@Seylanin Gunlugu pofidik pogaca börek ve ciğ köften harika olmuş ellerine sağlık .
iyi yolculuklar
kahvaltım peynirli lorlu 2 yumurtalı omlet
geldim 1 fincan kahve içiyorum.
öğlene 600 ml yoğurt . mısır gevreği var.
1 ekşi elmam da var . ama yiyemem herhalde.
1 tane de haşlanmış yumurta .evde fazla haşlamışım attım çantaya , ya doymazsam diye.
dün eve gittim öğlen en son 12.30 da yemiştim. gider gitmez içeri girmeden çocukalrı aldım aşağı parka indim.
kız 1,5 yaşında olduğu için onun peşindeydim.
oğlanlar maç yaptı zaten
saat 7 de yukarı çıktık. iyice acıkmıştım.
barbunya vardı. bol suyundan aldım tanesinden 1 kepçe aldım. acı biber ile yedim.
kanama durdu mu peki. nasılsın.Bilmiyorum ki canım akşam çok kötüydüm şimdi daha iyiyim kollarim tutmadi resmen insallah daha da iyi olurum
kanama durdu mu peki. nasılsın.[/QUOTE
öyle ya . evde anne az yatsın öyle oluyor.Evet durdu canım daha iyiyim şimdi yavaş yavaş evi duzelteyim diyorum ortalık savaş alanı gibi olmus
O zaman da daha farklı dağıtıyorlar 8 yaşındaki kızım kalem acar cöpte ac derim ortalıkta acar sonra çöpe gider kağıt keser o ufak ufak kağıtlar ortada kalır yapıştırıcı sürer ne bileyim bir sürü döküntü oluyor iki gün canaydın bakmasam simit ekmek içinde kuflenir yani beslenme kutusunu getirip tezgahin üstüne koymaz.... gene de canlari sağ olsun Allah acılarını göstermesinöyle ya . evde anne az yatsın öyle oluyor.
çocuklar küçük. bana da öyle diyorlar. çocuklar küçük olsun sıkılma diyorlar da.
işte . az daha büyürlerse özellikle 1,5 yaşındaki biraz daha büyürse dağıtma olayı daha az olacak diye umuyorum . UMARIM
hahahah. aynı şeyler . beslenme çantası her gün değişmek zorunda bizim de. mataralar dolduruluyor akşamda.O zaman da daha farklı dağıtıyorlar 8 yaşındaki kızım kalem acar cöpte ac derim ortalıkta acar sonra çöpe gider kağıt keser o ufak ufak kağıtlar ortada kalır yapıştırıcı sürer ne bileyim bir sürü döküntü oluyor iki gün canaydın bakmasam simit ekmek içinde kuflenir yani beslenme kutusunu getirip tezgahin üstüne koymaz.... gene de canlari sağ olsun Allah acılarını göstermesin
üzerimde bol bir elbise vardı şu kadr kg verdm dedm aferin kız diyortebrikler canım umarım dr seni tanır ben bu kizi hatırlamıyorum demez
Aman boşver onları sen cekemiyorlar ondan canimmoralim bayağı bozulduarkadaşın biri böyle diyor.
Geçen befor after die bi resim paylaşmıştın o gün diyecektim ama seni üzmek istemedim çok az belli belirsiz görünüyor resimde kilo verdiğin pek fark yoktu acaba yanlış bişeymi oluyor söylemiycektim ama içim rahat etmedi inşallah seni üzmemişimdir ama yıllardır spor salonunda çalışan sporla uğraşam biri olduğum için dikkatimi çekti diyor.
bayağı moralim bozuldu yaboru değil 13.5 kg verdim
Oyyu kiyamam ben ona ya bidaha yapmaz annesi6 yaşındaki oğlum akşam acı biberi ağzına attı. daha önce de yemişti ama bunlar zehir gibiydi.
sonra kötü oldu tükürdü ama . yarım saat ağladı. dudakları şişti.
bi de onunla uğraştım . sinirlendim tabi. önce bi ucundan ısır bilmediğn şeyleri dedim .daha önce yemiştimmmmmmmmm diye ağladı
Gecmus olsun cnmtekrar bacağımda sorun oluşmuş vucüt kendini onarırken damarlar başka yol bulmuş martın 15 'ine gün verdi ameliyat için bu sefer direk yapıştırırım dikiş atmam bacağına dedi.
bir poğaça yedim hastaneden gelirken daha doğrusu hepsini yiyemedim birazı kaldı çeyreği kadar
canim benm ben seni cok seviorum inanki azmine herseyine hayranim ama bende senin yag yakip yakmadindan emin degilim bazen bedava tartim yapiolar yag kas olcumu bi baktir derim sakin yankis anlama bnde hep kilo versgim zaman kimse zayiflamissin demuodu tarti asagi gosterirken cnku zaten vucut yag dolmustu he ama senin verdgin belli ama sanki 3 4 vermis gbimoralim bayağı bozulduarkadaşın biri böyle diyor.
Geçen befor after die bi resim paylaşmıştın o gün diyecektim ama seni üzmek istemedim çok az belli belirsiz görünüyor resimde kilo verdiğin pek fark yoktu acaba yanlış bişeymi oluyor söylemiycektim ama içim rahat etmedi inşallah seni üzmemişimdir ama yıllardır spor salonunda çalışan sporla uğraşam biri olduğum için dikkatimi çekti diyor.
gecmis olsun cnm cok aman dikkatGece hastanedeydik geç geldik kızın gözü aniden şişti anjioödem olmuş bacağından iğne yaptılar müşade altına aldılar şimdi indi azıcık kaldı ama dikkat etmek lazım solunuma etkisi olabilirmiş nasıl korktum anlatamam
ayyyy kıyamam kuzuya6 yaşındaki oğlum akşam acı biberi ağzına attı. daha önce de yemişti ama bunlar zehir gibiydi.
sonra kötü oldu tükürdü ama . yarım saat ağladı. dudakları şişti.
bi de onunla uğraştım . sinirlendim tabi. önce bi ucundan ısır bilmediğn şeyleri dedim .daha önce yemiştimmmmmmmmm diye ağladı
kıskanmıştır canım ondandır fesat yaaaaaa herkezmoralim bayağı bozulduarkadaşın biri böyle diyor.
geçmiş olsun kuzuya moralini bozma canımGece hastanedeydik geç geldik kızın gözü aniden şişti anjioödem olmuş bacağından iğne yaptılar müşade altına aldılar şimdi indi azıcık kaldı ama dikkat etmek lazım solunuma etkisi olabilirmiş nasıl korktum anlatamam
çok ağladı ama geçti. geçtikten sonra da gülüyor . çok çok acıdı diye.ayyyy kıyamam kuzuyanasıl yanmıştır geçmiş olsun
kıskanmıştır canım ondandır fesat yaaaaaa herkez
geçmiş olsun kuzuya moralini bozma canım
ayyyyy çocuk dedin ne kaldı demi amaçok ağladı ama geçti. geçtikten sonra da gülüyor . çok çok acıdı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?