- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım geçmiş olsuntekrar bacağımda sorun oluşmuş vucüt kendini onarırken damarlar başka yol bulmuş martın 15 'ine gün verdi ameliyat için bu sefer direk yapıştırırım dikiş atmam bacağına dedi.
bir poğaça yedim hastaneden gelirken daha doğrusu hepsini yiyemedim birazı kaldı çeyreği kadar
kimseye aldırış etme. bazı gözler görmez . erkekler özellikle hiç ayrımına varamıyorlar . canını sıkma . sen çok verdin. biz biliyoruz . resimlerden görüyoruz.moralim bayağı bozulduarkadaşın biri böyle diyor.
Geçen befor after die bi resim paylaşmıştın o gün diyecektim ama seni üzmek istemedim çok az belli belirsiz görünüyor resimde kilo verdiğin pek fark yoktu acaba yanlış bişeymi oluyor söylemiycektim ama içim rahat etmedi inşallah seni üzmemişimdir ama yıllardır spor salonunda çalışan sporla uğraşam biri olduğum için dikkatimi çekti diyor.
bayağı moralim bozuldu yaboru değil 13.5 kg verdim
Allah kabul etsin canım .kahvaltımı yaptım standart kahvaltı
birazdan çıkıcam kızımın okuluna ordan dişçiye
namazımı kılayım giyinicem akşama girerim tekrar
7 ye az kalmış hadi bakalım az kaldi canimAnca telefondan geldim kızlar. Liste yapana kolay gelsin
ay bu ne . ne güzel olmuşEki Görüntüle 1958590 bugün yaptım cocuklara
Çok şirin duruyor senin gibi becerikli bir komşum olsun hiç bırakmam vallaBeğeniniz mi kızlar
Havuclu yaptım canım içine bisküvi kuru incir kuru üzüm ceviz tarçın koydum bolca üstüne de muhallebi tekrar bisküvi ezip üstüne koydum. Muhallebisi biraz katı oldu daha yumuşak olsaydı iyi olacaktıay bu ne . ne güzel olmuş
bal kabağı ile mi yaptın.
nam nam.
ellerine sağlık
Kız ne oldu ki aaaa moralini bozma şekerim sen adayı yanlış mi anladin o mu yanlış anlattı bak çok üzüldümneyse bugün insanların bana bir garezi var galiba moralimi bozan bozana aranızdan çekiliyorum kendinize iyi bakın
Ben de hastayım diye kendime torpil geçtim o bir dilim pastayı yedim aksama etli kömbe yapacam biraz et kavrulurken yedim aksama çok yemek herhalde tikandmöğlen çok afedersiniz hayvan gibi yoğurt yedim.
600 ml . içine mısır gevreğini de abarttım.
1 de haşlanmış yumurta yedim üstüne.
şu an aç değilim. az önce bi türk kahvesi ikram etti arkadaş onu içtim. fakat şekerli yapmış . zor da olsa içtim .
acıkmadım . akşam yer miyim bilmiyorum. atıştırırım ondan bundan 1 -2 kaşık o kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?