Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım geçmiş olsun
kimseye aldırış etme. bazı gözler görmez . erkekler özellikle hiç ayrımına varamıyorlar . canını sıkma . sen çok verdin. biz biliyoruz . resimlerden görüyoruz.
seni üzmesin böyle şeyler . daha çok gaza getirsin hatta.
kahvaltımı yaptım standart kahvaltı
birazdan çıkıcam kızımın okuluna ordan dişçiye
namazımı kılayım giyinicem akşama girerim tekrar
Allah kabul etsin canım .
git canım kızı mı götürcen dişçiye.

öğlen çok afedersiniz hayvan gibi yoğurt yedim.
600 ml . içine mısır gevreğini de abarttım.
1 de haşlanmış yumurta yedim üstüne.
şu an aç değilim. az önce bi türk kahvesi ikram etti arkadaş onu içtim. fakat şekerli yapmış . zor da olsa içtim .

acıkmadım . akşam yer miyim bilmiyorum. atıştırırım ondan bundan 1 -2 kaşık o kadar .

4-5 ay önce diktiğim eteğimi giydim bugün . yine fotolamayı unutuyordum ki aklıma geldi . resim ekliycem birazdan

bu hafta yine bi şeyler dikmek istiyorum.
mesela bazı şeylerin tadilat görmesi lazım.
bu eteğin boyu çok uzun mesela. üste kadar çekiyorum. göbeğimin üstüne.
bazen daha uzun kullanıyorum ama yine de üstten kesip tekrar dikmek lazım.
ne bileyim . yeni kumaşlar aldım. yeni şeyler dikmek istiyorum .
yukarıdaki eteği acaba daha önce paylaşmış mıydım . bak şimdi aklıma geldi. yine yine aynı şeyleri mi ekliyorum yoksa.

neyse bugün insanların bana bir garezi var galiba moralimi bozan bozana aranızdan çekiliyorum kendinize iyi bakın

ay bu ne . ne güzel olmuş
bal kabağı ile mi yaptın.
nam nam.
ellerine sağlık
Havuclu yaptım canım içine bisküvi kuru incir kuru üzüm ceviz tarçın koydum bolca üstüne de muhallebi tekrar bisküvi ezip üstüne koydum. Muhallebisi biraz katı oldu daha yumuşak olsaydı iyi olacaktı

Günaydın şekerler bu hafta maşallah herkes kilo vermiş gibi gördüm.
Babamız seminere gitti bizde az önce kahvaltı yaptık. Biraz fazla yedim ama olsun akşam çok yürüycez. Yakarım yediklerimi.
1 poğaça
1 patatesli börek
5 zeytin
1 dilim kaşar
Şimdi form çayımı yapıp 1 kupa çay içicem.

Ben de hastayım diye kendime torpil geçtim o bir dilim pastayı yedim aksama etli kömbe yapacam biraz et kavrulurken yedim aksama çok yemek herhalde tikandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…