- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Bu arkadaşın seni görmeden resmine bakarak mı karar vermiş?moralim bayağı bozulduarkadaşın biri böyle diyor.
Geçen befor after die bi resim paylaşmıştın o gün diyecektim ama seni üzmek istemedim çok az belli belirsiz görünüyor resimde kilo verdiğin pek fark yoktu acaba yanlış bişeymi oluyor söylemiycektim ama içim rahat etmedi inşallah seni üzmemişimdir ama yıllardır spor salonunda çalışan sporla uğraşam biri olduğum için dikkatimi çekti diyor.
bayağı moralim bozuldu yaboru değil 13.5 kg verdim
Geçmiş olsun canım evlat başka bişey Allah şifa versin.Gece hastanedeydik geç geldik kızın gözü aniden şişti anjioödem olmuş bacağından iğne yaptılar müşade altına aldılar şimdi indi azıcık kaldı ama dikkat etmek lazım solunuma etkisi olabilirmiş nasıl korktum anlatamam
Bekliyoruz. Ben dün vermiştim raporumu inşallah görmişsündür.kızlar listemi yapıorum tamamsak
Maşallah sana. 1 haftada 2 kilo! Resmen rekora koşuyorsun! Azmine gerçekten hayranım. Hatta topikteki hayranlarından biriyim diyebilirim habire seni taklit etmeye çalışıyorum.Günaydın kızlar
Rumuz:sabah esen
Başlangıç tarihi: 24 Ekim 2016
Başlangıç kg:75.5
Geçen haftaki kg :64.000
Bu haftaki kg:62.000
Fark:-2000
Yüzde:%3.125
Hedefim doktora giderken 62 yi görmekti ve hedefime ulaştım
Maşallah sana. 1 haftada 2 kilo! Resmen rekora koşuyorsun! Azmine gerçekten hayranım. Hatta topikteki hayranlarından biriyim diyebilirim habire seni taklit etmeye çalışıyorum.
Bu arkadaşın seni görmeden resmine bakarak mı karar vermiş?
Geçenlerde 1 resimde yanımdan yakın çekmişler kolum ayı kolu gibi çıkmış. Resmin altına da biri ayyy ne kadar kilo almışsın yazmış.
Ben bişey demedim güldüm geçtim. Geçen muayene için ofise geldi beni görünce şok oldu. Bu seferde nasıl bu kadar ince kalabiliyorsun sırrın ne diye sordu.
Demek istediğim insanların ne dediğine çok kafa takmamak lazım dengesiz embesil dolu etraf. Gülüp geç.
dur ben o resmî bulursam koyayım ne demek istediğimi anlarsın. Resmen ayı gibi çıkmışım.elimdeki makina profesyonel değil cnm her şekilde yakından çektin mi kilolu uzaktan çektin mi aşırı zayıf duruyor insan
evet canım baya fark edio birinde daha kilolu oluo2 resimdede aynı kilodayım.
Üzerimdeki siyah beyaz tişört xxsmall :)evet canım baya fark edio birinde daha kilolu oluo
tamam sorun değilyazarhanim35 aşk olsun tabiki yanlış anladın ben aslında kendimde de olan bir durumdan örnek yazmak istemiştim ama tam ifade edemedim canım aslında şunu demek istedim zaten normal ilk halinde de 13 kilo fazlan var gbi durmuo daha zayıf duruosun o yuzden 13 kilo değil de 4 5 kilo vermiş gbi duruosun demek istedim çünkü ilk halin de zayıf duruo lütfen gitme üzürülürüm
2 resimdede aynı kilodayım.
Eline sağlık canım tekrar tebriklerevet kızlar listemizin bu haftaki birincisi
1. % 3.125 ile sabahvesen
2. % 0.99 ile mesmeser
3. % 0.75 ile seylanın günlüğü
4. % 0.3708 ile sersum
5. % 0. 8 ile filiztoprak
6. % kaç bilmiorum hesaplamamış ancak kilo verenlere ekledim nslhan -500 gram
evettt 1. olan arkadaşımızı tebrik ediyoruzz
sağol cnmEline sağlık canım tekrar tebrikleryazarhanim35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?