Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu arkadaşın seni görmeden resmine bakarak mı karar vermiş?
Geçenlerde 1 resimde yanımdan yakın çekmişler kolum ayı kolu gibi çıkmış. Resmin altına da biri ayyy ne kadar kilo almışsın yazmış.
Ben bişey demedim güldüm geçtim. Geçen muayene için ofise geldi beni görünce şok oldu. Bu seferde nasıl bu kadar ince kalabiliyorsun sırrın ne diye sordu.
Demek istediğim insanların ne dediğine çok kafa takmamak lazım dengesiz embesil dolu etraf. Gülüp geç.

Geçmiş olsun canım evlat başka bişey Allah şifa versin.

Maşallah sana. 1 haftada 2 kilo! Resmen rekora koşuyorsun! Azmine gerçekten hayranım. Hatta topikteki hayranlarından biriyim diyebilirim habire seni taklit etmeye çalışıyorum.

elimdeki makina profesyonel değil cnm her şekilde yakından çektin mi kilolu uzaktan çektin mi aşırı zayıf duruyor insan

evet kızlar listemizin bu haftaki birincisi
1. % 3.125 ile sabahvesen
2. % 0.99 ile mesmeser
3. % 0.75 ile seylanın günlüğü
4. % 0.3708 ile sersum
5. % 0. 8 ile filiztoprak
6. % kaç bilmiorum hesaplamamış ancak kilo verenlere ekledim nslhan -500 gram
evettt 1. olan arkadaşımızı tebrik ediyoruzz

yazarhanim35 aşk olsun tabiki yanlış anladın ben aslında kendimde de olan bir durumdan örnek yazmak istemiştim ama tam ifade edemedim canım aslında şunu demek istedim zaten normal ilk halinde de 13 kilo fazlan var gbi durmuo daha zayıf duruosun o yuzden 13 kilo değil de 4 5 kilo vermiş gbi duruosun demek istedim çünkü ilk halin de zayıf duruo lütfen gitme üzürülürüm

evet canım baya fark edio birinde daha kilolu oluo
Üzerimdeki siyah beyaz tişört xxsmall :)
Ama resmî garson çekmişti tam yanımdan çekince ben büyük çıkmışım. Aslında diğer hatunlarla beraber koyabilseydim öyle daha çok belli oluyor. Onlar benden küçük görünüyorlar halbuki tam tersi.

tamam sorun değil

Eline sağlık canım tekrar tebrikler yazarhanim35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…