Iyi tatiller canım sende bu kadar zayifladin havuz keyfi yaparsınÇocukları havuza getirdim
Canım çok geçmiş olsun ameliyatın ağır değildir insallah13 mart tahliller için hastaneye gideceğim
15 mart ameliyat günü
o hafta beni listeden izinli sayar mısınız kızlar?
inşallah canım7 ye az kalmış hadi bakalım az kaldi canim
deseni çok şekerBeğeniniz mi kızlar
Bu arkadaşın seni görmeden resmine bakarak mı karar vermiş?
Geçenlerde 1 resimde yanımdan yakın çekmişler kolum ayı kolu gibi çıkmış. Resmin altına da biri ayyy ne kadar kilo almışsın yazmış.
Ben bişey demedim güldüm geçtim. Geçen muayene için ofise geldi beni görünce şok oldu. Bu seferde nasıl bu kadar ince kalabiliyorsun sırrın ne diye sordu.
Demek istediğim insanların ne dediğine çok kafa takmamak lazım dengesiz embesil dolu etraf. Gülüp geç.
ellerine sağlık canım ve teşekkürler listede olmadığın halde yaptığın içinevet kızlar listemizin bu haftaki birincisi
1. % 3.125 ile sabahvesen
2. % 0.99 ile mesmeser
3. % 0.75 ile seylanın günlüğü
4. % 0.3708 ile sersum
5. % 0. 8 ile filiztoprak
6. % kaç bilmiorum hesaplamamış ancak kilo verenlere ekledim nslhan -500 gram
evettt 1. olan arkadaşımızı tebrik ediyoruzz
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım. .13 mart tahliller için hastaneye gideceğim
15 mart ameliyat günü
o hafta beni listeden izinli sayar mısınız kızlar?
görürsün görürsün canimBugün hastayım diye kendime izin verdim ama miden küçülmüş galiba çok rahatsız olsun iki dilim kömbe yedim. Şimdi kalkip 5 km yürürüm yarin tekrar devam bu hafta insallah 69 i görmek istiyorum
Ben hep telefondan giriyorum çoklu alıntı zor oluyor tek tek yaziyorumAyy telefondan yazmak ne gıcık. .
Bende bugün çok yedim canım aslında diğer günlere nazaran çok yedim hastayım diye şimdi yürüyüş yapıyorum. Yarin sabah ya yaparım birazYediklerimi yazmayayımregl 3. Gün yemekte tatlı vardı yedim
Sağol canım ben havuza girmeyi sevmiyorum. Deniz sevenlerdenim. Kendi evimin havuzuna bile yılda 2 bilemedin 3 kez çocukların zoruyla girerim. Çocukların başında bekçilik yapıyorum. Ama böylede güzel onları seyrederken çok eğleniyorum zaten.Iyi tatiller canım sende bu kadar zayifladin havuz keyfi yaparsın
Yediklerimi yazmayayımregl 3. Gün yemekte tatlı vardı yedim
Bende bugün çok yedim canım aslında diğer günlere nazaran çok yedim hastayım diye şimdi yürüyüş yapıyorum. Yarin sabah ya yaparım biraz
Çok sağolun kızlar biraz daha iyi gibi
canım bu hafta ikimizde azda olsa verdik allah bereket versinSersum
Baş.kilo 85
Geçen hafta:80.9
Bu hafta:80.6
Fark:300 gr
Yüzde:%0.3708
Spor:yok
güzel görünüyo canım bişeylerle uğraşmak güzel bişey bende kazak örmeye çalışıyorumbu hafta yine bi şeyler dikmek istiyorum.
mesela bazı şeylerin tadilat görmesi lazım.
bu eteğin boyu çok uzun mesela. üste kadar çekiyorum. göbeğimin üstüne.
bazen daha uzun kullanıyorum ama yine de üstten kesip tekrar dikmek lazım.
ne bileyim . yeni kumaşlar aldım. yeni şeyler dikmek istiyorum .
yukarıdaki eteği acaba daha önce paylaşmış mıydım . bak şimdi aklıma geldi. yine yine aynı şeyleri mi ekliyorum yoksa.
canım ellerine sağlık sabah seven kutluyorum kısevet kızlar listemizin bu haftaki birincisi
1. % 3.125 ile sabahvesen
2. % 0.99 ile mesmeser
3. % 0.75 ile seylanın günlüğü
4. % 0.3708 ile sersum
5. % 0. 8 ile filiztoprak
6. % kaç bilmiorum hesaplamamış ancak kilo verenlere ekledim nslhan -500 gram
evettt 1. olan arkadaşımızı tebrik ediyoruzz
omuzda kolda çok fark ediyo canım kilo amannnn takmayın kıs biz napalım bide bizim kolu görseniz bayılırsınız2 resimdede aynı kilodayım.
kullanıyorum canım sabah aç karna troit içinSelam kızlar
Sabah tartılamadım tartının pili bitmişti kırtasiyede de kalmamış benimkinden
Kilo aldığımı biliyorum ama bu hafta artıdayım
A aaadddaaa canım ellerine sağlık liste için
@sabahvesen geçmiş olsun canım ne ameliyatı kılcal damar mı
Z zeze canım geçmiş olsun çocuklara
filiztoprak canım sağol tavsiyelerin için yapıcam limonlu suyu ama doymuyorum bu ara geçer inşallah sen de mi ilaç kullanıyorsun
İnşallah kötü bir şey yoktur.Iyi geceler kızlar bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın bazı ailevi nedenlerden dolayı giremedim yoksa asla aksatmazdim.
Neyse hiç hatirlayanda olmamış zaten....yazmama da gerek kalmadı.
@sabahvesen canım tebrik ederim inşallah hep devamı gelir süpersin....
Canım yerin hiç belli olmaz mı aslinda cocuklu olunca insan hep ona bagliyor bu aralar heepimizin bir mesgalesi var hastasi isi olaan ne bileym. Inşallah sıkıntı n önemli değildir her ne ise de Allah tez zamnda hayırlı sonuçlara cevirsin.Iyi geceler kızlar bugün bildirim yapamadım kusura bakmayın bazı ailevi nedenlerden dolayı giremedim yoksa asla aksatmazdim.
Neyse hiç hatirlayanda olmamış zaten....yazmama da gerek kalmadı.
@sabahvesen canım tebrik ederim inşallah hep devamı gelir süpersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?