Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar ben yine regle yaklaştım resmen metabolizmam mallasti durdu oyle ay insallah artiya gecmem hic zeytinyagi ictim bir kaşık kahvalti yapip hazirlanip cikacaz bizde elimden geldigince diyetime devam edecem bakalim

Canim kaynanam geldi 2 hafta kaldi, bu surede diyet yapamadim, o gittikten sonra 2 hafta oruc tuttum yine donemedim buraya.

Derken kizimin telefonu elime almasindan cok rahatsizdi, 2 yasinda surekli kapa kapa diyordu. Sanirim farkinda olmadan cok elime aliyorum. Bu yuzden tum sosyal medya hesaplarimi watsapimi felan hepsini sildim, buraya da yazmadim.

Cunku sadece kizim uyudugunda bakayim dedigimde bile bildirimler geliyir bakiyor elimden indiremiyirdum.

Arada buraya ugruyorum ama gunluk bildirim yaoamadigim icin yazmiyorum menulerimi.

Bilginiz olsun.

Çocuklarla biraz zor oluyor canım sen onu ihmal etme de gerisi önemli değil.

Sizler sormadınız ama ben söyleyeyim bu hafta Hiç kilo veremedim hatta almış görünüyorum neden oldu anlamadım o kadar da protein ağırlıklı beslendim yok ya veremiyorum takıldım kaldım diyet fikrini kafamdan atıyorum tartılmıcam da ne kadar gider bakalım

Canım bu hafta herkeste bir hal var zaten bak kimse yokki sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…