Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepinize hayırlı cumalar kızlar
Kilo veren güzelleri öpüyorum benim gibi alan ve yerinde sayanlarada haftaya daha iyi olmak ümidiyle sizi de öpüyorum

bugün kahvaltıda yumurta yok şeker. tok tutar mı. taze fındık ceviz badem vs bunlar çok çok tok da tutuyor o nedenle kahvaltına dahil edebiliyorsan et canım .ekmeği kaldır ama o zaman.
Yumurta daha önce de demiştim alerjik var haftada üç taneden fazla yemiyorum. Kuruyemiş de ara ogunde yiyorum birkaç tane ekmek sabah kahvaltısında sadece yiyorum ben onu yemesem kendini sürekli ac hissediyorum ama bu bana yetiyor dikkat et ekmegime ince zaten kepekli un mayası da az canım

Benim tartı sorunlu pilini de değiştirdim ama geçen haftaki kilomu da hatırlamıyorum zaten tam olarak tartı 58.5 gösterdi kardeşimi tarttım ben normalde 73 74 ün dedi 75 çıktı kızım 16 kiloydu o da 17.3 çıktı tartı fazla gösteriyor buna göre ben de 57 lerde olduğumu düşünmek istiyorum :) bu hafta 58.5 olayım kimseye haksızlık olmasın haftaya girerim sıralamaya

evet biliyorum alerjin vardı.
ekmek yerine zaten yağlı tohum yiyebilirsen ye dedim canım.
eğer yoksa ekmek yemezsen zaten doyamazsın. ama yağlı tohumlardan yersen ekmekten daha tok tutar . tutuyor.

Günaydın kızlar @demirleke sen tartıldın mı canım bu hafta verdiğini düşünüyorum
canım tartılamadım.
kız 2 gündür ağlıyor sabahları uyanıyor . belki 4 gündür. günleri şaştım artık. tartılmadım.
tartımın pilini yeni değiştirdik. 1 ay oldu. eşim iyi pil almış ama ilk başta çıkınca hata veriyor. 50 tane sayı çıkıyor ekranda. pil biterken böyle yapardı ama anlamadım.
2-3 kez üsütne çıkınca düzeliyor gerçi tartıyor ama işte kızdan aklıma bile gelmedi. yatak odamda tartı. çocuklar halleder ortada olsa onu. cam olunca korkuyorum.
ben de verdiğimi düşünüyorum çünkü karnım düz görünüyor önceki hallerime göre. bugün etek giydim . kalem etek. gayet düz gibi.

kahvaltı yapamadım doğru düzgün

sabah ilk kalktım. 1 avuç taze fındık yedim tahin pekmeze bandırıp
ben onları yerken lorlu omlet yaptım.1 su bardağı lor ile pişiyordu.

sonra o soğurken dedim namazı kılayım.
kıldım geldim ama doymuşum. yiyemiycemi anladım. ve zorla çeyreğini yedim. gerisi kaldı.
kafeinsiz kahve almıştım. bimm lere gelmişti geçen hafta. onu içiyorum.

Ins kirarsin canm pes etmezsen eger olur
bravosssss

Neslihancm bu arada gecmis olsun cnm
@Nslhn001 annene geçmiş olsun canım .

öğlen için 600 ml yoğurt getirdim.
dün yulaflı granola aldım. onu koycam. 1 kırmızı elma doğrarım içine. 1 avuç da taze fındık getirdim . onu da koyup güzel bi mama yapmayı düşünüyorum. bahar geldiğinin işaretleri benim midemdir. böyle şeyler istiyorsa canım . bahar gelmiştir.

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr

KİLOM 52.5

Yediklerim...........

AKŞAM;

Tavuk
Salata
Yoğurt (Ev yapımı)
Yeşil Elma

SABAH;

Kahvaltıdan 1 saat önce limonlu ılık su

Peynir
Zeytin
Roka
Eski kaşar
Ceviz
Badem
Siyah kuru kayısı

Çay (şekersiz)

sen de yumurta yememişsin. alerjin yok demi senin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…