şekercim o kadar dikkate rağmen artıdasın. regl dönemin bitsin . birden düşecek galiba kiloBildiŕimimi yapayım canlarim
Rumuz: mesmeser
Gecenhaftaki kilo :71.0
Bu haftaki kilo :71.4
Fark: +400
Yüzde : 563
Spor ve yruryus var
Hedef kilo 63
Yumurta daha önce de demiştim alerjik var haftada üç taneden fazla yemiyorum. Kuruyemiş de ara ogunde yiyorum birkaç tane ekmek sabah kahvaltısında sadece yiyorum ben onu yemesem kendini sürekli ac hissediyorum ama bu bana yetiyor dikkat et ekmegime ince zaten kepekli un mayası da az canımbugün kahvaltıda yumurta yok şeker. tok tutar mı. taze fındık ceviz badem vs bunlar çok çok tok da tutuyor o nedenle kahvaltına dahil edebiliyorsan et canım .ekmeği kaldır ama o zaman.
Inşallah eski diğerlerinde böyle olurdu regl geçince son haftaya kadar iyi veriyorum bu defada iki buçuk kilo kadar vermiştim hatta bu sislikten önce 70.7 bile olmuştumşekercim o kadar dikkate rağmen artıdasın. regl dönemin bitsin . birden düşecek galiba kilo
Hayırlı cuma larHepinize hayırlı cumalar kızlar
Kilo veren güzelleri öpüyorum benim gibi alan ve yerinde sayanlarada haftaya daha iyi olmak ümidiyle sizi de öpüyorum
evet biliyorum alerjin vardı.Yumurta daha önce de demiştim alerjik var haftada üç taneden fazla yemiyorum. Kuruyemiş de ara ogunde yiyorum birkaç tane ekmek sabah kahvaltısında sadece yiyorum ben onu yemesem kendini sürekli ac hissediyorum ama bu bana yetiyor dikkat et ekmegime ince zaten kepekli un mayası da az canım
canım tartılamadım.Günaydın kızlar @demirleke sen tartıldın mı canım bu hafta verdiğini düşünüyorum
Ins kirarsin canm pes etmezsen eger olurVücudumda direnç var ve artık kırsam iyi olur.
Bugün kahvaltı da misafirim var. Ama ben sağlıklı beslenicem. Sonra kursa gidicem.
Akşama da anneme gitmem gerekiyor belki orada kalırım biraz hasta.
Gene gelirim canlar herkese kolay gelsin.
bravosssssKorkudan yiyemiyorum ki verdiğim zamanlardaki beslenme düzenin devam ediyor canım hatta eşim akşam cocuklara küçük çikolata almıştı bana da ama ben eşime verdim sen ye evde de kalmasın dedim ağzımı bile sürmedim bu döneme denk geldi neyse haftaya insallah
@Nslhn001 annene geçmiş olsun canım .Neslihancm bu arada gecmis olsun cnm
sen de yumurta yememişsin. alerjin yok demi senin de.Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr
KİLOM 52.5
Yediklerim...........
AKŞAM;
Tavuk
Salata
Yoğurt (Ev yapımı)
Yeşil Elma
SABAH;
Kahvaltıdan 1 saat önce limonlu ılık su
Peynir
Zeytin
Roka
Eski kaşar
Ceviz
Badem
Siyah kuru kayısı
Çay (şekersiz)
ben bildirim yapmıyorum canım . bilmiyorum neden .Kızlar bildirimlerinizi yapmayı unutmayın 3 4 gibi listeyi yaparım
Biliyorum yapmadığını da bu hafta vermişsindir diye düşünmüştüm belki tartılmışsındır dedimben bildirim yapmıyorum canım . bilmiyorum neden .
tartılırım yarın . ve girmeye çalışırım . çocukların görmediği bi zamanda. yazarım inşallahBiliyorum yapmadığını da bu hafta vermişsindir diye düşünmüştüm belki tartılmışsındır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?