Yoo aslında alarjim yok.sen de yumurta yememişsin. alerjin yok demi senin de.
Alla alla neden kiiii :)ben bildirim yapmıyorum canım . bilmiyorum neden .
haklısın. koku nedeniyle.Yoo aslında alarjim yok.
İş yerine getirmiyorum fazla.
Hatta bu hafta hiç getirmedim.
Geçen hafta getirmiştim. pazartesi,perşembe,cuma günleri.
Aynen bende o sebepten sıkça getirmiyorum...haklısın. koku nedeniyle.
ben öğlen getirdiğim zaman odayı kapatıyoruz 1 saat.
camı açıyorum . öyle yiyorum. bi de parfümlüyorum ki gelen giden çok oluyor .
Balık varmış bizde de ya ama güze olmuyor..öyle acıktım ki anlatamam.
veririsin bence .kaç kilosun . kaç kilo vermek istiyorsunherkese merhaba hanımlar
bu grup baya aktif sanırım.
size bir soru,haftaiçi sabahları 2 dılım tambugday ekmeği,beyaz peynır,maydonoz ile yapışmış 1 tost,
öğlenleri genelde sebze yemegı+yogurt,yada haslanmış 2 yumurta ile maydonozlu yeşillikli salata 1 dılım ekmek ayran
akşam üstü 3 kuru kayısı
akşam 1 buyuk kase zencefıllı+zerdecallı+tarcınlı yogurt kürü ve yeşilçay
haftasonları bıraz daha esnek..davranıp kılo verebılrmıyım ne dersınız?buarada bu yogurt kürünü yapıp sonuç alanlarınız varmı?
öğlen 600 ml yogurtAynen bende o sebepten sıkça getirmiyorum...
Balık varmış bizde de ya ama güze olmuyor..
Çıkmıcam yemeğe bende...
Türk kahvesi yapam da içem bari..
Sen ne yicen öğlen _?
Afiyet olsun canımveririsin bence .kaç kilosun . kaç kilo vermek istiyorsun
öğlen 600 ml yogurt
1 avuç fındık , yulaflı granola, 1 kırmızı elma koycağğım içine.
afiyet olsun cnm zaten yemek yiuip 15 dk falan bekleyince cani yemek istemio insaninkahvaltı yapamadım doğru düzgün
sabah ilk kalktım. 1 avuç taze fındık yedim tahin pekmeze bandırıp
ben onları yerken lorlu omlet yaptım.1 su bardağı lor ile pişiyordu.
sonra o soğurken dedim namazı kılayım.
kıldım geldim ama doymuşum. yiyemiycemi anladım. ve zorla çeyreğini yedim. gerisi kaldı.
kafeinsiz kahve almıştım. bimm lere gelmişti geçen hafta. onu içiyorum.
verirsin cnm hosgeldin aramiza neden veremeyesin rahat olherkese merhaba hanımlar
size bir soru,haftaiçi sabahları 2 dılım tambugday ekmeği,beyaz peynır,maydonoz ile yapışmış 1 tost,
öğlenleri genelde sebze yemegı+yogurt,yada haslanmış 2 yumurta ile maydonozlu yeşillikli salata 1 dılım ekmek ayran
akşam üstü 3 kuru kayısı
haftasonları bıraz daha esnek..davranıp kılo verebılrmıyım ne dersınız?buarada bu yogurt kürünü yapıp sonuç alanlarınız varmı?
öyle yiyorum . sabah yiyememiştim . şimdi bunu yedikten sonra akşama az bi şey yerim.Ooo porsiyonlarının maşallahı var
Ben bu yoğurdu daha önce denemistim etkisi var evet ama tek başına yeterli değil kendi adına söyleyim ekmeği kahvaltıda yiyorum sadece tek tip beslenmiyorum eve yaptığım yemekten orantılı bir şekilde yiyorum erken yemek çok etkili ve spor yapmakta lazım bol su. Ben spor yaptıktan sonra zencefil ve yardımı bir bardak ayrana koyup içiyorum.herkese merhaba hanımlar
akşam üstü 3 kuru kayısı
Iş yerinde pişen balikda hiç hoş olmuyor bir kere kokusu bile oradan çıkmıyor. Sen ne yiyeceksin canım o zaman dışardan mi yiyeceksin bari bir çorba üç aksama kadar atistirmalik alırsın bu defaAynen bende o sebepten sıkça getirmiyorum...
Balık varmış bizde de ya ama güze olmuyor..
Çıkmıcam yemeğe bende...
Türk kahvesi yapam da içem bari..
Sen ne yicen öğlen _?
Yine mi unuttun çok alemsin yaöyle yiyorum . sabah yiyememiştim . şimdi bunu yedikten sonra akşama az bi şey yerim.
dün akşam ne yedim gidince hatırlamıyorum
ne yedim .
be şey yemedim galiba.
türk kahva içtim 1 su bardağı
acıkmıyorum işte bunu böyle kocaman porsiyon yiyince.
Oooo misafirler var nerden gelecekler izmirden mi ee sen şimdi diyet yapamazsın neler hazirlayacaksinOglen peynirli salatami yaptim yanina da ayran annemler ve kayinvalideler gelcek yarin temizlik hazirlik var okula da gittim geldim smdi spora gitcem dondugumde hazirliklara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?