Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeğini sandviç yaptım arasına az yağlı peynir, domates ve kıvırcık marul koydum ayy çok güzel oldu:)
2 bardak çay
2 kuru kayısı

11 gibi sade türk kahvesi içerim

Evet canım bünyenden kaynaklidir. Sen bide çok hareketlisin hemen yakiyosundur.
evet . deli manyak bi insanım. çok kızıyorum kendime ama hareketliyim çok insana göre. bir de malesef stresli bi yapım var
burda pazartesi günü spiral için çıkmadan önce 2 bayan hocamın odasına gittim. dedim böyle böyle çok korkuyorum.
diyorlar neden korkuyorsun. bilmiyorum dedim. acıyor mu diye sordular hayır acımaz . daha önce taktırdım . dedim.
eeee diyolar . bilmiyorum dedim. aşırı strese giriyorum küçük bi şeyde bile.
onlar da diyorlar ki . bu bundan kilo alamıyor. çok stresli. elim ayağıma karışır. inan kapı kapalıyken geçmeye kalkıyorum yani. hahahah. milleti de güldürüyorum kendime.

günaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşum moralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
sakin moralini bozma 63 olmadan onune gec canm ne kadar erken onune gectin kar

afiyet olsun cnm gayet basarili menu

selam kızçeler...evde koşuşturmaya devam inşallah haftaya düzenli gelirim..haftaya cuma kilo bildiririm ...
babam daha iyi haftaya ek tedavi uygulanacak mı belli olacak..Ağrıları devam ediyor tabii kolay değil ama çok şükür..geçmişi okuyamadaım hepiniz iyisinizdir inşallah
@sabahvesen ameliyat olacaktı umarım iyidir iyileşip gelir..
hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
bu cuma ertelediğimiz kapadokya gezisine gideceğiz eşimle inşallah bir aksilik olmazsa..
yediğime içtiğime dikkat ediyorum desem yalan olur..umarım az zaiyatla atlatırım bu dönemi..hayat insanı planlarının tam tersine yönlendirebiliyor..Ama her şeyin hayırlısı..yeter ki sağlık olsun..bu dönemi atlatayım tam gaz diyete devam ve yaza hazır olucaz inşallah..
Yeni gelen arkadaşlar da aramıza hoşgelmişler..
hepinizi çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…