- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Ben hep cuma sabah tartiliyorum canım onun dışında tartilmiyorum. Cuma günü tam 70 dim. Reglime de az kaldı şişkinlik var bakalım bu hafta nasıl yansıyacaksen kaç oldun en son. tartıldın mı.
Evet canım bünyenden kaynaklidir. Sen bide çok hareketlisin hemen yakiyosundur.anladım canım . bende sanıyorum yapmıyor şişkinlik . hiç rahatsız olmuyorum mesela 1 koca tabak yesem de. bünyeden galiba.
hadi bakalım .umarım çok eksi olarak yansırBen hep cuma sabah tartiliyorum canım onun dışında tartilmiyorum. Cuma günü tam 70 dim. Reglime de az kaldı şişkinlik var bakalım bu hafta nasıl yansıyacak
Ayyy inşallahhadi bakalım .umarım çok eksi olarak yansır
evet . deli manyak bi insanım. çok kızıyorum kendime ama hareketliyim çok insana göre. bir de malesef stresli bi yapım varEvet canım bünyenden kaynaklidir. Sen bide çok hareketlisin hemen yakiyosundur.
sakin moralini bozma 63 olmadan onune gec canm ne kadar erken onune gectin kargünaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşummoralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
afiyet olsun cnm gayet basarili menuSelam kızlar
Kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeğini sandviç yaptım arasına az yağlı peynir, domates ve kıvırcık marul koydum ayy çok güzel oldu:)
2 bardak çay
2 kuru kayısı
11 gibi sade türk kahvesi içerim
Gel bize katil bize:)Ya ama eğlenerek nasıl zayıflanabilir ki amaaa
Gel bize katil bize:)
dikkat edemiyorum ki ..işte az yiyorum ama eve gidince içimden canavar çıkıyo
iki gün engellesem 3. gün engellemeyi unutuyorumİçindeki canavara dur demen lazım:)
yaaaaaaaaaaaa@demirleke evet cnm sen genelde besleyici degil yagli seyler yiyosun tahinin kalorisi inanilmaz yuksek bisey bide findikla yiyince cok yagli ozleme katiliorum
irade şartdikkat edemiyorum ki ..işte az yiyorum ama eve gidince içimden canavar çıkıyo
irade şartiki gün engellesem 3. gün engellemeyi unutuyorum
işte mesele orda bacımirade şart
irade şart
Aynen canım onun için yapmıyorumBiraz daha bekleyelim bence hazır iyi gidiyorken bozmayalim: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?