sakin moralini bozma 63 olmadan onune gec canm ne kadar erken onune gectin kar
afiyet olsun cnm gayet basarili menu
Canımcım tekrardan babana geçmiş olsun size de iyi tatiller tadını çıkarrrselam kızçeler...evde koşuşturmaya devam inşallah haftaya düzenli gelirim..haftaya cuma kilo bildiririm ...
babam daha iyi haftaya ek tedavi uygulanacak mı belli olacak..Ağrıları devam ediyor tabii kolay değil ama çok şükür..geçmişi okuyamadaım hepiniz iyisinizdir inşallah
@sabahvesen ameliyat olacaktı umarım iyidir iyileşip gelir..
hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
bu cuma ertelediğimiz kapadokya gezisine gideceğiz eşimle inşallah bir aksilik olmazsa..
yediğime içtiğime dikkat ediyorum desem yalan olur..umarım az zaiyatla atlatırım bu dönemi..hayat insanı planlarının tam tersine yönlendirebiliyor..Ama her şeyin hayırlısı..yeter ki sağlık olsun..bu dönemi atlatayım tam gaz diyete devam ve yaza hazır olucaz inşallah..
Yeni gelen arkadaşlar da aramıza hoşgelmişler..
hepinizi çok öpüyorum..
ben öyle yaparım. bi ısırık alırım o kadar . bazen bi ısırık alırım . çiğnerim ve tükürürüm bile. ama bunu sanıyorum 1-2 kez yaptım. o da bi nefis köreltme olabilirizole bende seviniyorum ya normalde saatlere takılmazdım ama ip le çekiyorum :)
öğlen yemeğim;
1 yarım kase mercimek çorbası
turp havuç bol limonlu
yoğurlu makarna vardı birazcıkta ondan yedim.
ve hepsine bol pulbiber döktüm de yedim metabolizmam çalışsın diye ama şuan çok şişim regl olacağım için
ve kızlar şöyle bir düşüncem var mesela canımızın aşırı çektiği kendimize engel olamadığımız yiyeceklerden nefsimizi köreltmek için bir parça ya da ne bileyim bir tutam yiyip bıraksak nasıl olur ama her zmn değil dayanamadığımız durumlarda ? ne dersiniz ?
Canım ben öyle yapıyorum tatlı mi var yarım dilim yiyorum gündüz ise eğer 1 dilim yiyorum. Çünkü kendimi cezalandırmış gibi oluyorum bu da mutsuz ediyor. O yüzden dediğin gibi yaparsan iyi olur. Ama yediğin anda kendine dur demelisin. Amaaan bir kereden ne olacak ki canım deme.izole bende seviniyorum ya normalde saatlere takılmazdım ama ip le çekiyorum :)
öğlen yemeğim;
1 yarım kase mercimek çorbası
turp havuç bol limonlu
yoğurlu makarna vardı birazcıkta ondan yedim.
ve hepsine bol pulbiber döktüm de yedim metabolizmam çalışsın diye ama şuan çok şişim regl olacağım için
ve kızlar şöyle bir düşüncem var mesela canımızın aşırı çektiği kendimize engel olamadığımız yiyeceklerden nefsimizi köreltmek için bir parça ya da ne bileyim bir tutam yiyip bıraksak nasıl olur ama her zmn değil dayanamadığımız durumlarda ? ne dersiniz ?
Canım ben öyle yapıyorum tatlı mi var yarım dilim yiyorum gündüz ise eğer 1 dilim yiyorum. Çünkü kendimi cezalandırmış gibi oluyorum bu da mutsuz ediyor. O yüzden dediğin gibi yaparsan iyi olur. Ama yediğin anda kendine dur demelisin. Amaaan bir kereden ne olacak ki canım deme.
ben öyle yaparım. bi ısırık alırım o kadar . bazen bi ısırık alırım . çiğnerim ve tükürürüm bile. ama bunu sanıyorum 1-2 kez yaptım. o da bi nefis köreltme olabilir
Canım ben buradaaynen canımm zayıflanlar geçen haftadan yazabilirmi biraz motive olalım
Canım ben burada
14 kasım 2016 da başladım
84 kg ile
Suan 70 im
bak 14 kasım 2016 da başladım demiş .ooo ne kadardır 70 sin ve ne kadar zamanda verdin
kesinlikle katılıyorum. ama ağza lokma koymak koy. deniycem ben deaslında akşam 6dan sonra yemek olayını bitirsek kilo verilir bende az önce yemekhanede çorbamı sebze yemeğimi birde salatamı yedim bir tanecikte küçük rulo börek yedim sabah ta ekmeksiz haşlanmış yumurta ve peynir yemiştim ..akşama Allah kerim kızlar
bak 14 kasım 2016 da başladım demiş .
4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?