Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canımcım tekrardan babana geçmiş olsun size de iyi tatiller tadını çıkarrr

merhabalar

kilo verme macerama bugün başlıyorum. başarıyla sonuçlandıracağım inşallah

sersum yeni geldim, ben de hoş buldum diyebilir miyim. babana acil şifalar.

okuyucuu öğlen yemeği vaktinin geldiğine benden çok sevinen yoktur sanırım

izole bende seviniyorum ya normalde saatlere takılmazdım ama ip le çekiyorum :)

öğlen yemeğim;

1 yarım kase mercimek çorbası
turp havuç bol limonlu
yoğurlu makarna vardı birazcıkta ondan yedim.

ve hepsine bol pulbiber döktüm de yedim metabolizmam çalışsın diye ama şuan çok şişim regl olacağım için

ve kızlar şöyle bir düşüncem var mesela canımızın aşırı çektiği kendimize engel olamadığımız yiyeceklerden nefsimizi köreltmek için bir parça ya da ne bileyim bir tutam yiyip bıraksak nasıl olur ama her zmn değil dayanamadığımız durumlarda ? ne dersiniz ?

hoş geldin kaç kilosun boyun kaç. evl i mis in

ben öyle yaparım. bi ısırık alırım o kadar . bazen bi ısırık alırım . çiğnerim ve tükürürüm bile. ama bunu sanıyorum 1-2 kez yaptım. o da bi nefis köreltme olabilir

Canım ben öyle yapıyorum tatlı mi var yarım dilim yiyorum gündüz ise eğer 1 dilim yiyorum. Çünkü kendimi cezalandırmış gibi oluyorum bu da mutsuz ediyor. O yüzden dediğin gibi yaparsan iyi olur. Ama yediğin anda kendine dur demelisin. Amaaan bir kereden ne olacak ki canım deme.

kesinlikle her zaman değil zaten dayanamadığın noktalarda sadece ben bugün 3.30-4 gibi 2si bir arada form yicem azcık
akşamlar beni zorluyor eve gidince saldırasım geliyor.

aslında akşam 6dan sonra yemek olayını bitirsek kilo verilir bende az önce yemekhanede çorbamı sebze yemeğimi birde salatamı yedim bir tanecikte küçük rulo börek yedim sabah ta ekmeksiz haşlanmış yumurta ve peynir yemiştim ..akşama Allah kerim kızlar

kesinlikle katılıyorum. ama ağza lokma koymak koy. deniycem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…