canım bu ara bana da bu oluyor
ben de 4 gün önce oldum . ama hala şişim inmedi. ve az yememe rağmen kilo düşmüyor.
sanki bi tuhaflık var.
tartı yanlış diyorum.
ama 3 çocuğu tek tek tartıyorum. onlarda bi sıkıntı yok. tartım doğru yani.
Sabah akşam fındık yiyorsun maşallah fazla gelmesindün akşam ben 3 çatal patatesli omlet yedim. kız yememişti onunkini yedim daha doğrusu
açlık geldi bi ara. 1 avuç fındık yedim.
bol çay içtim.
aslında sütlü türk kahve yapacaktım . süt kalmamış.
2 adet etiforrm ile krem peynir yedim bir de. 1 tatlı kaşığı kadar
çay içtim çokça.
evet ya. zaten bi yerde yanlış yapıyorum ki kilo veremedim . kanıtı bu.Sabah akşam fındık yiyorsun maşallah fazla gelmesin
Bana da aynısı olmuştu evdeki herkesi tarttım tartı yanlış diye nitekim herkesi fazla tartıyordu yanlış da olsa tartının doğru tarttığına düşünücem suçu kendimde arıcam öyle karar aldım :)canım bu ara bana da bu oluyor
ben de 4 gün önce oldum . ama hala şişim inmedi. ve az yememe rağmen kilo düşmüyor.
sanki bi tuhaflık var.
tartı yanlış diyorum.
ama 3 çocuğu tek tek tartıyorum. onlarda bi sıkıntı yok. tartım doğru yani.
evet haklısın. öyle yapayım . sen ne yedin akşam .Canım sabah klasik kahvaltı yapmaya çalış sen 1 avuç fındığı tahin pekmeze batırıpyiyorsun bu da seni hem çok tok tutmaz hem de fazla kalori almana sebep akşam da 1 avuç fındık eder sana 2 avuç fındıkkk
Akşam 3 4 kaşık tas kebabıevet haklısın. öyle yapayım . sen ne yedin akşam .
aaa aşk olsun . sende kaçırmışsın . birbirimize mukayet olalım biz en iyisi.Akşam 3 4 kaşık tas kebabı
1 kaşık bulgur pilavı yemicektim tadına bakayım derken gitti
1 kase yoğurt salata
Tamam tatlımmaaa aşk olsun . sende kaçırmışsın . birbirimize mukayet olalım biz en iyisi.
hatalarımızı söyleyelim.
bu akşam yeme böyle .
bende dikkat edeyim.
Süt gerçekten iyi geldi bastırdı baya açlığımı.baylirim kahveye en sevdgim ikindi ara ogunu:)
takma canum regl bitsin o zamn belli olur siskinlik gdince
Sut candir:)
benim diyetim olmasina ragmen bulgur yiyemiorum hemen sisirio ole rahatsiz oluorum ki
Biraz daha bekleyelim bence hazır iyi gidiyorken bozmayalim: ))69 olunca kendime kısır ziyafeti verecektim ama kiyamiyorum kendime
BULgur şişirse de öyle kilo yapıcı değl . öğle menüne denk getirirsen hele iyi olur. akşam için ideal olmayabilir.Süt gerçekten iyi geldi bastırdı baya açlığımı.
Kendim yapmıyorum çok yerim diye kısırı bir yerde ikram edilirse 2 kaşık alıyorum sadece tabağıma. Yoksa fena şişiriyor
Afiyet olsun canım şimdiden. Akşama hafif yersin çorba yada salataKahvaltim bir dilim küçük kek acılı limonlu dört zeytin şekersiz çay.
Bugün günümüz var karışık dolma varmış menüde öğlen yerim aksama da bişey yemem öyle düşündüm.
Canım ilk zamanlar böyle düşünmen çok normal lütfen kendini biraz rahat bırak sakinleş. Bende regl olacam şişkinlik var ama hiç takmiyorum çünkü dikkat ettikten sonra regl bitince hooop gidiyor kilolargünaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşummoralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
Evet canım biliyorum kilo yapıcı değil ama o şişkinlik hissi mahvediyor insanı. Bende bol yeşillik bol ekşili seviyorumBULgur şişirse de öyle kilo yapıcı değl . öğle menüne denk getirirsen hele iyi olur. akşam için ideal olmayabilir.
yağı az damlat. bol yeşillik doğra içine. kilo yapmaz korkma.
anladım canım . bende sanıyorum yapmıyor şişkinlik . hiç rahatsız olmuyorum mesela 1 koca tabak yesem de. bünyeden galiba.Evet canım biliyorum kilo yapıcı değil ama o şişkinlik hissi mahvediyor insanı. Bende bol yeşillik bol ekşili seviyorum
sen kaç oldun en son. tartıldın mı.Canım ilk zamanlar böyle düşünmen çok normal lütfen kendini biraz rahat bırak sakinleş. Bende regl olacam şişkinlik var ama hiç takmiyorum çünkü dikkat ettikten sonra regl bitince hooop gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?