- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Canim bu hafta nasil gidiyor kilo verdin mi.Canım keşke yürüyüş bandı alabilsen en azından akşamları yürürsün. Benim bebeğim olduğu için yürüme fırsatım yok o yüzden aldık çok faydasını gördüm görüyorum da. Ben yürüyüş yapmadan kilo veremeyenlerdenim
Ben sadece cuma günü tartiliyorum canım o yüzden bilmiyorum. Reglime de 4 gün var hafif şişkinlik de var bakalım nasıl olacak.Canim bu hafta nasil gidiyor kilo verdin mi.
Bende içtim az önce. Nedense acıktım bugünBirazdan form cay içip yatarım kızlar.
Tek başımıza olsak bi çorba herzaman yetiyor ama evdekiler de olunca mecbur yanına birşeyler yapıyoruz. Yapınca da yiyoruzBirazdan çocukları camiden almaya gitmem lazım sonrada çay saati yaparım. Belkide kahve henüz karar veremedim. Yanında leblebi yerim. Sonrada akşam yemeği hazırlamam lazım. tavuk suyuna sebze çorbası yapıcam başka bişey yemem sanırım. Ama yanında evdekiler için ne yaparım bilmiyorum.
Kısır bende çok seviyorum özellikle marul ekşi arasına koyunca offfSelam kızlar
Kahvaltım
2 dilim kaymaklı ev ekmeği üzerine vişne reçeli sürdüm
Yanında 1 bardak çay
Öğlen
1 tabak haşlanmış lahana
Küçük bir kase kısır
Küçük bir kase müsli
Lahana çok şişirdi davul gibi oldum
baylirim kahveye en sevdgim ikindi ara ogunu:)Birazdan çocukları camiden almaya gitmem lazım sonrada çay saati yaparım. Belkide kahve henüz karar veremedim. Yanında leblebi yerim. Sonrada akşam yemeği hazırlamam lazım. tavuk suyuna sebze çorbası yapıcam başka bişey yemem sanırım. Ama yanında evdekiler için ne yaparım bilmiyorum.
takma canum regl bitsin o zamn belli olur siskinlik gdinceBen sadece cuma günü tartiliyorum canım o yüzden bilmiyorum. Reglime de 4 gün var hafif şişkinlik de var bakalım nasıl olacak.
Sut candir:)Bende içtim az önce. Nedense acıktım bugüninşallah bişey yemem süt içiyorum suan
benim diyetim olmasina ragmen bulgur yiyemiorum hemen sisirio ole rahatsiz oluorum kiKısır bende çok seviyorum özellikle marul ekşi arasına koyunca offföğlen yemek daha iyi en azından akşama kadar şişkinlik baya gitmiş oluyor akşam da hafif yiyince tamamdır. Afiyet olsun canım
69 olunca kendime kısır ziyafeti verecektim ama kiyamiyorum kendimeKısır bende çok seviyorum özellikle marul ekşi arasına koyunca offföğlen yemek daha iyi en azından akşama kadar şişkinlik baya gitmiş oluyor akşam da hafif yiyince tamamdır. Afiyet olsun canım
Şimdiden geçmiş olsun sağ Salim bekliyoruz.
Öncelikle hoşgeldin aramıza.
Düzenli olarak spor yapmayanlar çok çabuk yorulurlar. Hergün düzenli olarak yürüyüş yaparsan hem kilo verirsin hemde daha dinç ve sağlıklı olursun. Ben 2 km ile başladım şimdi günde en az 6-7 km bazan 10 km yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş yapmayı bıraktığım zaman kilo veremiyorum.
dün akşam ben 3 çatal patatesli omlet yedim. kız yememişti onunkini yedim daha doğrusuSutlu kahvemi ictim siz aksam yemeginizi paylasmamissiniz kizlar
Sen bunyeni ogreneceksin zamanla canım nasıl zayıfladığını tecrübe ederek ogreneceksin regl öncesi zaten fark çok oluyor sakin motiveni düşürmegünaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşummoralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
canım bu ara bana da bu oluyorgünaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşummoralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
canım bu ara bana da bu oluyorgünaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşummoralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
Sen bunyeni ogreneceksin zamanla canım nasıl zayıfladığını tecrübe ederek ogreneceksin regl öncesi zaten fark çok oluyor sakin motiveni düşürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?