Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Birazdan çocukları camiden almaya gitmem lazım sonrada çay saati yaparım. Belkide kahve henüz karar veremedim. Yanında leblebi yerim. Sonrada akşam yemeği hazırlamam lazım. tavuk suyuna sebze çorbası yapıcam başka bişey yemem sanırım. Ama yanında evdekiler için ne yaparım bilmiyorum.

Tek başımıza olsak bi çorba herzaman yetiyor ama evdekiler de olunca mecbur yanına birşeyler yapıyoruz. Yapınca da yiyoruz

Kısır bende çok seviyorum özellikle marul ekşi arasına koyunca offf öğlen yemek daha iyi en azından akşama kadar şişkinlik baya gitmiş oluyor akşam da hafif yiyince tamamdır. Afiyet olsun canım

baylirim kahveye en sevdgim ikindi ara ogunu:)

Ben sadece cuma günü tartiliyorum canım o yüzden bilmiyorum. Reglime de 4 gün var hafif şişkinlik de var bakalım nasıl olacak.
takma canum regl bitsin o zamn belli olur siskinlik gdince

Bende içtim az önce. Nedense acıktım bugün inşallah bişey yemem süt içiyorum suan
Sut candir:)
Kısır bende çok seviyorum özellikle marul ekşi arasına koyunca offf öğlen yemek daha iyi en azından akşama kadar şişkinlik baya gitmiş oluyor akşam da hafif yiyince tamamdır. Afiyet olsun canım
benim diyetim olmasina ragmen bulgur yiyemiorum hemen sisirio ole rahatsiz oluorum ki

69 olunca kendime kısır ziyafeti verecektim ama kiyamiyorum kendime

Kahvaltim bir dilim küçük kek acılı limonlu dört zeytin şekersiz çay.
Bugün günümüz var karışık dolma varmış menüde öğlen yerim aksama da bişey yemem öyle düşündüm.

teşekkür ederim hoşbuldum. aslında insanın kendini tanımasıyla alakalı sanırım bu durum biraz da

Sutlu kahvemi ictim siz aksam yemeginizi paylasmamissiniz kizlar
dün akşam ben 3 çatal patatesli omlet yedim. kız yememişti onunkini yedim daha doğrusu
açlık geldi bi ara. 1 avuç fındık yedim.
bol çay içtim.
aslında sütlü türk kahve yapacaktım . süt kalmamış.
2 adet etiforrm ile krem peynir yedim bir de. 1 tatlı kaşığı kadar
çay içtim çokça.

günaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşum moralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
Sen bunyeni ogreneceksin zamanla canım nasıl zayıfladığını tecrübe ederek ogreneceksin regl öncesi zaten fark çok oluyor sakin motiveni düşürme

günaydın kızlar dün tartılayım dedim bileyim kilomu regl olucam acayip şişim 60 kilo olan ben tartıda 62 olmuşum moralmen sıfırım resmen sanki az yedikçe şişiyorum gibi hissediyorum
canım bu ara bana da bu oluyor
ben de 4 gün önce oldum . ama hala şişim inmedi. ve az yememe rağmen kilo düşmüyor.
sanki bi tuhaflık var.
tartı yanlış diyorum.
ama 3 çocuğu tek tek tartıyorum. onlarda bi sıkıntı yok. tartım doğru yani.

sabah 1 avuç taze fındık ve 1 tatlı kaşıı tahin pekmez yedim.
acıkmaya başladım .
1 paket etifoırm yiycem şimdi. çay ile

öğlen için yoğurt getirdim.
yulaf ve 2 adet elma koyacağım içine . öyle tüketeceğim.

Sen bunyeni ogreneceksin zamanla canım nasıl zayıfladığını tecrübe ederek ogreneceksin regl öncesi zaten fark çok oluyor sakin motiveni düşürme

şok oldum görünce bakalım 2nci günüm bgnde kendime dur diyebilcekmiyim. şu ara hava soğuk olduğundan yürüyüşe gidemiyorum ama çıkalım akşamları artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…