Canım balığın üstüne tahin helvası yemeliydin karatayda da var emilim için de iyiBenim de oglen yemegim balikli salata canim cok tatli istedi yemedim ama yarim nardak nescfe 2 si bir arada ictim sut yoktu olsa onu icerdim
zor diye bi şey YOK
170 boyum
57 kilom (YENİDEN 57 OLDUM)
3 TANE çocuuğum var ellerinden öper
çalışıyorum.
spor bile yapıyorum arada
Canım hoşgeldin zor diye bişey yok iste yeter ki üstelik bakarsın ben yerinde olsam neler neler yaparım topiğin çoğu ve 2 3 çocuklu sporunu da yapıyor diyetini de
olabilir tabiki :)izole
Hayırdır canını sıkan ne kötü bir şey yoktur umarım@demirleke ooo harikasın. motivasyon kaynağı oldun resmen
Z zeze_35 hoşbuldum. haklısın kesinlikle. yapabilirim. yapmalıyım.
okuyucuu diyet kardeşliği
ben başlangıçta biraz hızlıca kilo verip biraz moralimi düzeltmek istiyorum.
ah içinde bulunduğum durumlar. moralim çok bozuluyor. morale ve güce ihtiyacım var.
her insanın hayatında olumsuz olduğu dönemler vardır. moralini bozma. istersen anlat bize . yardımcı olabileceğimiz bi şey ise yardımcı oluruz@demirleke ooo harikasın. motivasyon kaynağı oldun resmen
ah içinde bulunduğum durumlar. moralim çok bozuluyor. morale ve güce ihtiyacım var.
destan falan yazmadın. kk da ne konular var oku oku gözlerin çıkıyorZ zeze @demirleke çok teşekkür ederim
ah hanımlar sosyal hayat, aile, iş bir sürü sıkıntıyla baş çıkıyorum. ama bu başlığın konusu olanı paylaşmak istiyorum.
sıkıntılı dönemlerde kilo alan biriyim. 47-48 kilo minicik bir insanken 67-68'i gördüm. moralim düzelmeyince kilo veremiyorum.
ama bunu aşırı takan biri de değilim aslında. sürekli diyet yapan, "ay rejimdeyim, ay şu kilolar bi gitse" diye söyleyen biri değilim. hatta insanların eline böyle bir konu vermemek adına, asla böyle konular konuşmam.
ama bir sürü sıkıntının üstüne iş yerinde terbiyesiz birkaç gereksiz insan, en son kilom üzerinde bile bana saldırmaya çalıştı. ne kadar ayıp değil mi?
bir kere iki kere de değil.. kah aleni şekilde, kah alttan alttan sinsi sinsi..
kilolu olmak sorun değil, ne kilolar var, ne sağlık sorunları var. benim gücüme giden üç kuruşluk insanların bana böyle bir konuyu kullanarak laf söylemesi oldu.
ben zaten sağlıklı besleniyorum, 1 kilo verdim 67 oldum çok şükür. o terbiyesiz insanlar yüzünden aldığım bir karar yok yani. ama tüm gün karşımda olan bu konuyu da hatırladıkça sinirleniyorum, üzülüyorum.
destan yazdım. kusura bakmayın.
sen yarın akşam yapsan ya bildirimini. ya da işte fatura kesilmeden önce hemen yapabilirsen yap.Selam kızlar yeni gelen arkadaşlar olmuş hosgelmisler
sersum geçmiş olsun canım tekrardan baban için çok yoruldun iyi bir tatili hak ediyorsun gerçekten insallah daha da iyi olur.
Öğlen bir tabak salata ve karışık dolma yedim aksama yemek yok spor yapacam bu akşam. Birazdan sade kahve icerim bundan sonra sıvı tuketirim fatura yarin aksama kesilecek eğer gelemezsem kusura bakmayın baglanacak bir wifi bulursam gelirim yine cuma liste sırası bende umarim hepimiz eksileri görürüz.
Canım hoşgeldin aramıza verirsin kilolarını zaten abartılı bir kilon yokmuşZ zeze @demirleke çok teşekkür ederim
ah hanımlar sosyal hayat, aile, iş bir sürü sıkıntıyla baş çıkıyorum. ama bu başlığın konusu olanı paylaşmak istiyorum.
sıkıntılı dönemlerde kilo alan biriyim. 47-48 kilo minicik bir insanken 67-68'i gördüm. moralim düzelmeyince kilo veremiyorum.
ama bunu aşırı takan biri de değilim aslında. sürekli diyet yapan, "ay rejimdeyim, ay şu kilolar bi gitse" diye söyleyen biri değilim. hatta insanların eline böyle bir konu vermemek adına, asla böyle konular konuşmam.
ama bir sürü sıkıntının üstüne iş yerinde terbiyesiz birkaç gereksiz insan, en son kilom üzerinde bile bana saldırmaya çalıştı. ne kadar ayıp değil mi?
bir kere iki kere de değil.. kah aleni şekilde, kah alttan alttan sinsi sinsi..
kilolu olmak sorun değil, ne kilolar var, ne sağlık sorunları var. benim gücüme giden üç kuruşluk insanların bana böyle bir konuyu kullanarak laf söylemesi oldu.
ben zaten sağlıklı besleniyorum, 1 kilo verdim 67 oldum çok şükür. o terbiyesiz insanlar yüzünden aldığım bir karar yok yani. ama tüm gün karşımda olan bu konuyu da hatırladıkça sinirleniyorum, üzülüyorum.
destan yazdım. kusura bakmayın.
Canım cuma sabahı burdayım zaten listeyi de ben yapacam.sen yarın akşam yapsan ya bildirimini. ya da işte fatura kesilmeden önce hemen yapabilirsen yap.
ee kesilcek dedin .nasıl yapcan.Canım cuma sabahı burdayım zaten listeyi de ben yapacam.
@demirleke ooo harikasın. motivasyon kaynağı oldun resmen
Faturam yarin akşam kesilince yeni tarife yüklenecek yani gece 00 dan sonra internetim olacak cuma günü var yani canimcimee kesilcek dedin .nasıl yapcan.
hee tamam o zaman . çok anladığımdan değil . bizim fatura kesiminde böyle bi şey olmuyor da .Faturam yarin akşam kesilince yeni tarife yüklenecek yani gece 00 dan sonra internetim olacak cuma günü var yani canimcim
Bence kilo verip gözlerin sokmak lazım bana da derlerdi veremezsin diye ama şimdi ay çok hız olmuşsun diyen de var tukuŕduklerini yapıyorlar. Bugün şöyle ilginç bir şey oldu bir komşum var kadının kizi benden baya kilolu rahat 78 var benim tahminim yanyana oturdukmu kızım bacakları benimkinin çok üstünde kalıyor o kadar üstelik 19 yaşında ben ondan 11 yaş büyük üç cocuk annesiyim neyse kadın milletin içinde kızım senin gibi senle aynı kiloda falan dedi bende kızında genç kiz havası yok bu kadar arka çıkma ona biraz yardımcı ol kilo versin senden iri duruyor dedim oda kızım böyle çok hoş kendisiyle barışık dedi oradaki herkesin ağzı açık kaldı.sanırım benimdeee psikolojik olarak çok kötü oluyorum.
Bu hafta çocuklar kurcalamis video izlemisler netten o yüzden çabuk bitti yoksa yetiyor banahee tamam o zaman . çok anladığımdan değil . bizim fatura kesiminde böyle bi şey olmuyor da .
destan falan yazmadın. kk da ne konular var oku oku gözlerin çıkıyor
şimdi sana önce bi kızdım . gereksiz insanlar yüzündün kilo alıyorsun. sinirlenince yiyorsun anladığım kadarıyla.
gereksiz insanlarla görüşme diycem ama aynı iş yerindesiniz sanıyorum . mecbur muhatap oluyorsun.
ve kendine bunu yapma. özgüvenini nasıl yükseltirsin bilmiyorum ama bunu hallet . gerekirse bi diyetisyene git. psikolog eşliğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?