Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yazarhanim35 arkadaşımızda var bugün ameliyat olacak. O da çok güzel kilo verdi. Hergün güzel ve faydalı menüler paylaşır. Aramıza dönünce tanisirsiniz
toparlanayım geleceğim canım. azıcık kan kaybettim 8 dikişim var farklı yerlerde biraz toparlanayım eskisinden daha azimle geleceğim :) hem o ilaçtan yine verdi doktor diyetin ilk başlarında kullandğm damar toparlayıcı ilaçtan o benm iştahımı bir güzel kesiyor

teşekkür ederim sersumcum iyiyim şuan şükür. babanda iyileşip toparlanır inşallah en kısa zamanda. döneceğim aranıza birazcık toparlayayım kendmi

Gel gel canım dönüşün muhteşem olacak

Hoşgeldin canım nasilsin ameliyatın nasıl gecti

şükür cnm iyiym iyi geçti saylır sadece uyuşmadım yeteri kadr neşterin kestiğinin acısını dikişin acısını vs hissettim. doktor da şaşırdı yeteri kadr uyuşturmadığına ilacın. en yüksek dozu uyguladım dedi.

Gel gel canım dönüşün muhteşem olacak

inşallah cnm

gelmiş geçmiş olsun canım evde misin . iyi oldun mu. nereden yaptı ameliyatı . damar ameliyatı demiştin ama neden yapılması gerekti.

Eveetttt oglen yemgim oeynirli salata ayran ama ben yogurt yicem esime yemek biraktim yolculk izmire bugun ama yine de gelicem kizlar ins buraya yemek yer cikarim evden
Memlekete mi gidiyorsun canım haftasonu için mi gidiyorsun şimdiden iyi yolculuklar keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…