- 30 Ocak 2013
- 29.464
- 43.949
- 798
teşekkür ederim canımyazarhanim35 simdiden gecmis olsun
toparlanayım geleceğim canım. azıcık kan kaybettim 8 dikişim var farklı yerlerde biraz toparlanayım eskisinden daha azimle geleceğim :) hem o ilaçtan yine verdi doktoryazarhanim35 arkadaşımızda var bugün ameliyat olacak. O da çok güzel kilo verdi. Hergün güzel ve faydalı menüler paylaşır. Aramıza dönünce tanisirsiniz
teşekkürler :)
selam kızçeler...evde koşuşturmaya devam inşallah haftaya düzenli gelirim..haftaya cuma kilo bildiririm ...
babam daha iyi haftaya ek tedavi uygulanacak mı belli olacak..Ağrıları devam ediyor tabii kolay değil ama çok şükür..geçmişi okuyamadaım hepiniz iyisinizdir inşallah
yazarhanim35 ameliyat olacaktı umarım iyidir iyileşip gelir..
hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
bu cuma ertelediğimiz kapadokya gezisine gideceğiz eşimle inşallah bir aksilik olmazsa..
yediğime içtiğime dikkat ediyorum desem yalan olur..umarım az zaiyatla atlatırım bu dönemi..hayat insanı planlarının tam tersine yönlendirebiliyor..Ama her şeyin hayırlısı..yeter ki sağlık olsun..bu dönemi atlatayım tam gaz diyete devam ve yaza hazır olucaz inşallah..
Yeni gelen arkadaşlar da aramıza hoşgelmişler..
hepinizi çok öpüyorum..
Ben sabah ac karnına tartiliyorum canım bildirimi de en kısa zamanda yaparsın tabi soran gelince sen de liste yaparsinbirde kaçta tartılıcaz sabah erken mi
Hoşgeldin canım nasilsin ameliyatın nasıl gectiteşekkür ederim sersumcum iyiyim şuan şükür. babanda iyileşip toparlanır inşallah en kısa zamanda. döneceğim aranıza birazcık toparlayayım kendmi
Gel gel canım dönüşün muhteşem olacaktoparlanayım geleceğim canım. azıcık kan kaybettim 8 dikişim var farklı yerlerde biraz toparlanayım eskisinden daha azimle geleceğim :) hem o ilaçtan yine verdi doktordiyetin ilk başlarında kullandğm damar toparlayıcı ilaçtan o benm iştahımı bir güzel kesiyor
Hoşgeldin canım nasilsin ameliyatın nasıl gecti
Gel gel canım dönüşün muhteşem olacak
sağol canmGeçmiş olsunyazarhanim35
şekerim ben 9 gün sonra yeni yaşıma giriyorum. 40 oluyorum.bu arada kızlar yaşlarınız nedir kaç evlimisiniz kaç çocuğunuz var nerede oturuyosunuz yazarmısınız tanışalım yahu :)
gelmiş geçmiş olsun canım evde misin . iyi oldun mu. nereden yaptı ameliyatı . damar ameliyatı demiştin ama neden yapılması gerekti.şükür cnm iyiym iyi geçti saylır sadece uyuşmadım yeteri kadr neşterin kestiğinin acısını dikişin acısını vs hissettim. doktor da şaşırdı yeteri kadr uyuşturmadığına ilacın. en yüksek dozu uyguladım dedi.
inşallah cnm
aa tamam yogurt yesiysen o da uygundur canm bravos arda yemene gerek yokYogurt vardı diye yemedim aslında bak pişman oldum ama şimdi hiç istahim yok belki arada yerim peynirleri
Memlekete mi gidiyorsun canım haftasonu için mi gidiyorsun şimdiden iyi yolculuklar keyfini çıkarEveetttt oglen yemgim oeynirli salata ayran ama ben yogurt yicem esime yemek biraktim yolculk izmire bugun ama yine de gelicem kizlar ins buraya yemek yer cikarim evden
öğlen yemeğim karnıbahar kısırı ve balık.
birazdan atarım resim. daha odamız dolu . yemek saatimiz başladı ama.Karnabahar kisiri mi foto isterim merak ettim
birazdan atarım resim. daha odamız dolu . yemek saatimiz başladı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?