Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı sabahlar kızlarrr dün sinemaya gittim akşam yazamadım

izole diyettaşımm geldimmm neler yaptın bakalım dün

kızlar inşaallah güzel birgün olur ve adım adım devam ederiz ben regl dan ilk defa bu ay bu kadar şiştiğimi biliyorum ya tartılmıyorum bile şişim zaten

canım benim şişim indi. regl dün bitti.

sabah geldim iki şişeyede su doldurdum Eki Görüntüle 1968340 aldım yanıma içiyorum:)

kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı birazdan kepek ekmeğine peynir koyup yicem bir dilim bir bardak ta çay
afiyet olsun canım . suların da pek güzel . ben de alayım kantinden . kalmadı suyum ki zaten hiç içmem .

okuyucuu dün akşam salata, yanında haşhaşlı kraker, bol kuru kaysı ve kaysılı danone ile geçti. kaysılı danoneli bölüm fazla gibi evet ama biraz ihtiyacım vardı

ardından azıcık 5 dakkacık da olsa egzersiz. saat 10'da erkenden uyku.

ama bugün adam akıllı 30 dakika egzersiz yapacağım.

harikasın valla ben şu aradan regl den herhalde kaçırıyorum herşeyi egzersizim de yok

harikasın valla ben şu aradan regl den herhalde kaçırıyorum herşeyi egzersizim de yok
olsun ne olacak. ayda 3 hafta dikkat etsen bir hafta da kaçamak yaparsın işte.

egzersize ben de yeni başlıyorum. motivasyon olmayınca insanın kalkıp bişey yapası gelmiyor. iş çıkışı 25 dakika yürüdüm. evde de uykulu halimle 5 dakka da olsa egzersiz yaptım. hareketleri 20'şer kez yapayım bari diyerek.

sen de üç beş başlayabilirsin bir ucundan.

bu akşam yapacağım canım o zaman :)

ooo harika. sen benden bayaa zayıfmışsın zaten canım. ben de tez zamanda 60,5'u görürüm inşallah. darısı başımaaa

canım doğrudur ama şuan dolabımdaki hiçbir kıyafet olmuyor yaz geliyor ve moralim bozuluyor ilk defa bu kadar aldım ben 5 kilo versem yeter fazla birşey istemiyorum

sabah aç karnına ve wc den sonra tartılıyorsunuz

teşekkür ederm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…