Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende olacam benimde canım acayip tatlı istiyor bende kuru kayısı yiyorum yada sütlü kahve içiyorum tarçın da koyuyorum iyi geliyor.
Keşke yarım yeseydin canım. Akşama hafif şeyler yersen toparlarsin
canım akşam ben de tatlı isteğimi şöyle bastırdım. ve öğün yaptım onu kendime

4 kaşık yoğurt
2 çorba kaşığı yulaf
yarım kırmızı elma
1 çay kaşığı tarçın.

harika oldu.

Mesela suan cok sinirliyim hic canim istememsine ragmen az once kuvartue cikolata eritmisti bitiremdi ye hadi dedi bitirmedgi icin yoksa asla demez yemicem dedim 1 saat tuuttum ke dimi ama mutfaga gotururken birden yedim ve cok uzgunm inanin ki
olmuş artık. üzülcek bi şey değil bu. diyete devam.

dün akşam yoğurtul yulaftan sonra 1 su bardağı şekersiz türk kahve içtim. 6-7 tane kuru üzüm ile.
küçük olan üzümlerden

başka bi şey yemedim.

fakat acıktım. ama yemedim.
akşam tartılmak istedim . olmadı. sabah da olmadı.
şişim indi sanki regl bitti çünkü. baya farketti gibi .1 -1.5 kilo gitmiş gibi hissediyorum. rahatladım şişim inince

4 km yürüyüş 20 dk spor
lesli mi yapıyorsun canım
mecbur yapıyoruz evde kek . dün kurabiye yaptık. zencefilli tarçınlı. çocuklar yaptı daha doğrusu. ama illa da alınıyor aburcubur . ne kadar az alablirsek işte.

Oğlan gece doğru düzgün uyumadı başım zonkluyor resmen
ah kuzum . senin bebek küçük . haklısın.
benim kız da gece 3-4 kez ciyakladı. hattı 1 keresinde zor uyuttum. korktum kalkacak diye.
bizim bu zamana kadar çok kötüydü uykular. şu 1 aydır iyi çok şükür. sadece ağlıyor ama hemen uyuyor.
3-4 ay kadar geceleri 2 saat kadar uyanık kalıyordu. uyuyamıyordu. gece 2 gibi uyanıp 4 gibi uyuyordu. o zaman ben mahvoluyordum ama baya baya düzeldi artık.
benim bütün çocuklarımın uykuları böyleydi. genetik gelen bi şey sanıyorum.

Aynalı dolaplar falan takılsın son halinide koyarım.
Şimdi şekersiz Türk kahvesi yapıp yanında hurmayla içicem hakettim.
canım kolay gelsin. kapıları dolapları mı boyadın . duvarı mı .
hangisi bilemedim ama güzel görünüyor iki taraf ta.
benim de ilgilendiğim şeyler boyama işleri. çok severim. ama eşim izin vermiyor .
fırsatını bulsam ondan habersiz yapacağım ama fırsat da yaratamadım .

Eki Görüntüle 1968330
Kahvaltim kizlar
Iki dilim peyniri de yemedim
afiyet olsun cnm ama peynirleri de yeseydin keske bende karbinhisrat aldgim gunler fazladan aksam yemegini autu ayrani veya peynrlerimi azaltiodum ama karbonhidrat alinca proteini arttirmak gerekiormus ki kaslar erimesin tabi bu sadece karbo hisrati fazla alinca gecerli o yuzden diolar ki oglen veya ikindi de cok kacirinca aksam tavuk salata yiyin yani kaslarimizin korunmasi icin ben tam tersi kisiodum

olmuş artık. üzülcek bi şey değil bu. diyete devam.
haklisin canim ama canim cekse de yesem neyse durduk yere cektirdi

ah ah . azarlamasın ama yaa.

benim eşim de çiroz sever . biliyorum ama şu an bi şey demiyor .
çünkü çocuklarla çok yoruluyorum ve gücüm tükeniyor bi süre içinde . o nedenle asla istemez . havalar ısınsın . daha bi moral yükselsin. o zaman yaparım daha sıkı bi diyet ve spor. şu an ancak bu kadar oluyor. bir de ramazanda 4 kilo kadar gidiyor her yıl benden. ona da güveniyorum ne yalan söyleyim.

dış mihraklara uyma

lesli mi yapıyorsun canım

mecbur yapıyoruz evde kek . dün kurabiye yaptık. zencefilli tarçınlı. çocuklar yaptı daha doğrusu. ama illa da alınıyor aburcubur . ne kadar az alablirsek işte.
Eskiden beri pilates yapıyordum canım o yüzden genelde bacakve kol egzersizlerini ezbere yaptım tv izlerken boş durmamak için yürüyüşten sonra

Yogurt vardı diye yemedim aslında bak pişman oldum ama şimdi hiç istahim yok belki arada yerim peynirleri

Eskiden beri pilates yapıyordum canım o yüzden genelde bacakve kol egzersizlerini ezbere yaptım tv izlerken boş durmamak için yürüyüşten sonra
platesi ben de 3-4 yıl yaptım .ama artık zaman bulamıyorum. yoksa hareketler ezberleniyor haklısın . ben de yere uzandığımda gayri ihtiyarı bi kaç hareket yaparım.

benim de dibe vurduğum bi dönemde arkadaşım Muhammed Bozdağ ın (düşün ve başar ) kitabını okumuştum. bazı parağraflar çok can alıcı noktalardı. hala hayat felsefem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…