canım akşam ben de tatlı isteğimi şöyle bastırdım. ve öğün yaptım onu kendimeBende olacam benimde canım acayip tatlı istiyor bende kuru kayısı yiyorum yada sütlü kahve içiyorum tarçın da koyuyorum iyi geliyor.
Keşke yarım yeseydin canım. Akşama hafif şeyler yersen toparlarsin
afiyet olsun şekerim.
olmuş artık. üzülcek bi şey değil bu. diyete devam.Mesela suan cok sinirliyim hic canim istememsine ragmen az once kuvartue cikolata eritmisti bitiremdi ye hadi dedi bitirmedgi icin yoksa asla demez yemicem dedim 1 saat tuuttum ke dimi ama mutfaga gotururken birden yedim ve cok uzgunm inanin ki
Bilirim o uykusuzluk bas agrisuni tum gun gecmezOğlan gece doğru düzgün uyumadı başım zonkluyor resmen
lesli mi yapıyorsun canım4 km yürüyüş 20 dk spor
mecbur yapıyoruz evde kek . dün kurabiye yaptık. zencefilli tarçınlı. çocuklar yaptı daha doğrusu. ama illa da alınıyor aburcubur . ne kadar az alablirsek işte.Benim eşimde alır e çocuklarda var mecburen alınıyor abur cubur 2 günde bir ıllaki ya pasta ya tatlı yapılıyor düşün halimi. Eşim de sürekli aaa yicek misin? Sence o sana fazla değil mi der:)
Alışverişe gittiğimizde diyetine ne uygunsa onu al sonra cekmeceleri karıştırma der:)))
Aslında böyle daha iyi oluyor daha iyi hirslaniyorum vazgeçmiyorum böylece. Çünkü daha önceleri çok kez diyet yaptım hiç karismazdi tepki vermezdi bende bir kaç kilo verip bırakırdim. 1 ay surmemistir diyetim ama bu defa o da kararlı bende çok şükür 4 ay oldu hiç fire vermedim vazgecmedim inşallah da vazgeçmem.
Ayy yazdikca yazdım dimi:)
ah kuzum . senin bebek küçük . haklısın.Oğlan gece doğru düzgün uyumadı başım zonkluyor resmen
canım kolay gelsin. kapıları dolapları mı boyadın . duvarı mı .Aynalı dolaplar falan takılsın son halinide koyarım.
Şimdi şekersiz Türk kahvesi yapıp yanında hurmayla içicem hakettim.
afiyet olsun cnm ama peynirleri de yeseydin keske bende karbinhisrat aldgim gunler fazladan aksam yemegini autu ayrani veya peynrlerimi azaltiodum ama karbonhidrat alinca proteini arttirmak gerekiormus ki kaslar erimesin tabi bu sadece karbo hisrati fazla alinca gecerli o yuzden diolar ki oglen veya ikindi de cok kacirinca aksam tavuk salata yiyin yani kaslarimizin korunmasi icin ben tam tersi kisiodum
haklisin canim ama canim cekse de yesem neyse durduk yere cektirdiolmuş artık. üzülcek bi şey değil bu. diyete devam.
ah ah . azarlamasın ama yaa.Siz bide benim eşimi görün canavar gibi yiyor ama saatlerce bisiklet sürdüğü için zapzayıf.
Topikte en zayıf benim ama eşi tarafından en çok azar işitende benim. 50 ye düşsem Emin'im 48 e düş der benimki.
dış mihraklara uymaafiyet olsun cnm ama peynirleri de yeseydin keske bende karbinhisrat aldgim gunler fazladan aksam yemegini autu ayrani veya peynrlerimi azaltiodum ama karbonhidrat alinca proteini arttirmak gerekiormus ki kaslar erimesin tabi bu sadece karbo hisrati fazla alinca gecerli o yuzden diolar ki oglen veya ikindi de cok kacirinca aksam tavuk salata yiyin yani kaslarimizin korunmasi icin ben tam tersi kisiodum
haklisin canim ama canim cekse de yesem neyse durduk yere cektirdi
Eskiden beri pilates yapıyordum canım o yüzden genelde bacakve kol egzersizlerini ezbere yaptım tv izlerken boş durmamak için yürüyüşten sonralesli mi yapıyorsun canım
mecbur yapıyoruz evde kek . dün kurabiye yaptık. zencefilli tarçınlı. çocuklar yaptı daha doğrusu. ama illa da alınıyor aburcubur . ne kadar az alablirsek işte.
Yogurt vardı diye yemedim aslında bak pişman oldum ama şimdi hiç istahim yok belki arada yerim peynirleriafiyet olsun cnm ama peynirleri de yeseydin keske bende karbinhisrat aldgim gunler fazladan aksam yemegini autu ayrani veya peynrlerimi azaltiodum ama karbonhidrat alinca proteini arttirmak gerekiormus ki kaslar erimesin tabi bu sadece karbo hisrati fazla alinca gecerli o yuzden diolar ki oglen veya ikindi de cok kacirinca aksam tavuk salata yiyin yani kaslarimizin korunmasi icin ben tam tersi kisiodum
haklisin canim ama canim cekse de yesem neyse durduk yere cektirdi
platesi ben de 3-4 yıl yaptım .ama artık zaman bulamıyorum. yoksa hareketler ezberleniyor haklısın . ben de yere uzandığımda gayri ihtiyarı bi kaç hareket yaparım.Eskiden beri pilates yapıyordum canım o yüzden genelde bacakve kol egzersizlerini ezbere yaptım tv izlerken boş durmamak için yürüyüşten sonra
Canım üşüttü sanırım hasta öksürüyor burun da akıyorHasta miydi oğlun canım niye uyuması uykusuzluk çok zor fırsat bulursan iyi sende yoksa bütün gün zehir oluyor.
oy kıyamam . geçmiş olsun canım . ateş olmasın da . çabuk üstesinden gelir inşallahCanım üşüttü sanırım hasta öksürüyor burun da akıyor
hoş geldin canım . moral önemli. kim ne derse desin düşmeyecek o moral . hatta muhabbetin ortasında bile silkelen ve güç kat kendinegünaydın herkese
bugün yüksek moralle uyandıysam sizin sayenizde
Z zeze_35 geçmiş olsun.
@Onclmelek nerelerdesin diyetdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?