Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canim degisiklik olsun memlekete gdiorum cok tesekkur ederim

oooo ellerine saglik afiyet olsun

ozlemcim masallah senin menuleri begeniorum ben sagljkli
Teşekkür ederim canım benim. Bende senin menüleri bazılarını hep senden kaptım mesela tavuklu salata fikri: )
 
Baya genç yaşta evlenmissin canım eşin akraba mi ne iş yapıyor merak ettim hikayenizi
Evet baya erken evlendim canım kısmet böyleymiş diyelim.
Aslında çok kişinin karşı durduğu bir şekilde evliyim akraba evliliği Teyze oğluyla ama tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenmeyi seçerdim. Rabbim iyiki bizi birbirimize yazmış
Ben 26 eşim 30 yaşında. Eşimle tam 13 senedir birlikteyiz. Eşim 18 ben 14 yaşındayken sevgili olduk bütün aileden gizli sonra o askere gitti bekledim onu bende lisedeydim geldi benim okul bitmeden nişanlanalim dedik sonra ben okuluma devam edecektim o işe girecekti falan derken aileden herkesin haberi oldu bir anda.
Babam asla istemedi kesinlikle olmayacak dedi. Bizde biraz inata bindirdik tabi babam da ne haliniz varsa görün dedi. Eşimin aileside istemedi tabikide onlarda çok karşı çıktı ama eşim herşeyi ben yapıcam yuvami kuracam deyip restini çekince herkes formalite amaçlı istemeye geldi söz oldu. 4 ay nişanlı kaldık 4 ay boyunca babam benim ve eşimin yüzüne bakmadı asla konuşmadı cunku biz babamla birbirimize çok düşkünduk onu böyle ezmem çok yaraladı babamı.EviN tek kiziyim bu arada.


4 ayın sonunda düğün yapmaya karar verdik kimse istemediği için biz herşeyimizi kendimiz aldık seçtik davetiyemize varana kadar herşeyi kendimiz aldık yaptırdık. Evimizi tuttuk temizledik esyalarimizi yerleştirdik.
Herkes düğünümuzdeydi o gün sağolsunlar yalnız bırakmadılar tabii misafir gibi :)

Babamla evden gelin çıkarma merasiminde barıstik geldi bana bir sarıldı hala izlediğimde ağlarım. Sarıldık sen benim gozbebgimsin canımsın dedi ömür boyu mutlu olun dedi .
Evimde ilk misafirimde babam oldu çok mutlu etmişti bizi habersiz gelmişti çünkü herkes bizi konuşmuş şöyle iyiler böyle bağlılar birbirlerine diye söyleyince annemde çok konuşmuş oda geldi canım babam.
Bu arada eşimle babam suan kanka gibiler
Rabbim herkese hayırlı kısmet versin
Evli olanlarinda evinden sağlık huzur mutluluk eksik olmasın.
 
Sonu güzel olmuş neyseki tersi de olabilirdi ben cesaret edemezdim ailemin istemediği biriyle
 
Sonunda muradiniza ermissiniz çok daha mutlu olun inşallah babalar öyledir kiyamaz kızlarına
 
Allah daim etsin canım . ne güzel. akraba olduğu için karşı çıkmışlardır ve yaşında küçükmüş. evin bi kızı isen tabi çok normal karşı çıkmaları
 
Tünaydın kızlar kahvaltıda 1 kase mısır gevreği yedim sütle beraber yaklaşık 300 kaloriymiş.
Malum burda çocuklar için bahar tatili, okulları yok. Evde onlarlayım. Birazdan 1 saat yürüyüş yaparım sonra çocukları camiye götürüp bir kaç saatliğine ofise gitmem lazım. Sonrada çocukları alıp eve gelip akşam yemeği hazırlıycam. Patatesli yoğurtlu börek yapmak istiyorum. Kalorisi biraz fazla ama ben az yerim üzerine leblebi falan yerim.
Bu arada topikteki en yaşlı üye benim. 44 yaşındayım.
 
Canım ebeveyn banyosunun dolaplarını ve granitini değiştirdik geçen yıl. Nerdeyse 1 yıldır eşimden duvarı boyamasını istiyordum. Renkler uymuyordu çok çirkindi. Bir türlü yaptıramadım.
Baktım yapmıyor iş başa düştü mecburen ben yaptım. Hala bitmedi aynaları takılacak. Bakalım aynaların takılması ne kadar sürecek? Onlarıda takmazsa mecbur onlarıda ben takarım ama burda duvarlar kağıt gibi her yere çivi vida çakılmıyor özel bir aletle yerleri belirleniyor bende onu bilmiyorum işte


Ne kadar şanslısın ben oruç tutarken hep kilo alıyorum çünkü spor yapmıyorum.
 
Allah daim etsin canım . ne güzel. akraba olduğu için karşı çıkmışlardır ve yaşında küçükmüş. evin bi kızı isen tabi çok normal karşı çıkmaları
Evet canım akraba olunduğu için çok samimiler hani biz kötü olursak ister istemez aile bağı kopar diye istemediler.
Allahım o günleri göstermez inşallah bir ömür boyu ağız tadimiz bozulmaz
 
Sonunda muradiniza ermissiniz çok daha mutlu olun inşallah babalar öyledir kiyamaz kızlarına
Evet canım kiyamadi da :) canım babam.
Çok inatçı bir insanim kafama taktimmi ıllaki o olacak aynı babamin kiziyim o da öyle çünkü.
Amin canım inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…