Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Teşekkür ederim canım benim. Bende senin menüleri bazılarını hep senden kaptım mesela tavuklu salata fikri: )
afiet olsun cnm

aaa ne güzel rabbim hayırlı evlatlar naip eylesin inşaallah :)
tesekkurler cnm

canim masallah cok guzel bi hikayen var cok sevndim senin adina omir boyu mitluluklar

Akşam çok kaçırdım niye kiii
1 tabak kuru fasulye
Çeyrek tabak kabak yemeği
Yarım tabak madımak yemeği
1 dilim ekmek
Hepsinin tadına bakayım derken oldu

Eve geldim.chia tohumu çeyrek muz çeyrek elma 1 yemek kaşığı yulaf karıştırdım yedim
Ve resim yüklüyorum
Maşallah baya verdin çok iyi gidiyorsun
Cocuklar evdeyse spor yapma
Onlarla ilgilenmek spor zaten
Biz ailecek spor delisiyiz yapmadan duramayız ki.

1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
İnanmıyorum Madımak yemeğine bayılırım yemeyelim 20 sene olmuştur muhtemelen. Madımak her yerde yetişmez sen nerdesin?

Canım ben İzmir'de oturuyorum ama aslen Amasyalıyız bizde meşhurdur bunlar da dedemin bahçesinden çemenli yapmıştı annem dayanamadım yedim valla

1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
Tam da cuma gecesi fena olmuş canım malesef afiyet olsun
Madımak nedir ilk defa duydum o yemeği

merhaba kızlar :)

daha önce başlangıç tarihim 24 ekim 2016 idi. ve ben yarın yeni bir başlangıç tarihi ve hedef kilo ekleyerek yeniden döneceğim diyetime. :) bu sefer daha azimli bir şekilde.

8 dikişim var farklı yerlerde maalesef fazla hareket edemiyorum ama iyileşir iyileşmez havalarda ısınmaya başlayacağı için yürüyüşe de başlayacağım.

bugün pansuman yaparken fark ettim ki cidden bacaklarımda incelmiş bundan 5 ay önce pansuman yaparken ki ile arasında çok fark var.

bu arada feci bir şekilde kabız olmuşum can çekişiyorum resmen. inşallah düzene girer bağırsaklarım da bu şekilde olmadı diyette bile hiç sanırım psikolojik olarak oldu.

2-3 güne de regl olurum. şişti karnım çnkü.

izole hoş geldin aramıza canım tanışamadık seninle malum benim telaşeden. ben bu topiğin en çenebazıyım

24 yaşındayım izmirliyim izmir de yaşıyorum. çalışmıyorum. muhasebe mezunuyum :) şuan bildiğin üzere malum ameliyatlıyım :) bekarım. doğal olarak çocuğum yok. benden bu kadar :)

Canım bir kaç gün daha toparlansan daha iyi olmaz mi sen bilirsin ama yine de sağlığın herseyden önemli. Kabızlık çok kötü ya bide ameliyatlisin kuru kayısı ye bol bol senin caylardan yokmu canım onlardan da iç eğer yasak değilse.

içiyorum cnm 2-3 gün içmedim bugün 1 tane içtim form çaydan canım. zaten damar toparlayıcı ilacımın saatini ayarladım bugün. yarın devam edeceğim :) yoksa kg alacağım diye vicdan azabı çekiyorum

Iyi o zaman canım hadi bakalım yine yeniden hoşgeldin: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…