- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Tesekkur ederim canım.ayy ne zamandır yapmadım yeşil mercimek çorbasını. Afiyet olsun.
afiet olsun cnmTeşekkür ederim canım benim. Bende senin menüleri bazılarını hep senden kaptım mesela tavuklu salata fikri: )
tesekkurler cnmaaa ne güzel rabbim hayırlı evlatlar naip eylesin inşaallah :)
canim masallah cok guzel bi hikayen var cok sevndim senin adina omir boyu mitluluklarEvet baya erken evlendim canım kısmet böyleymiş diyelim.
Aslında çok kişinin karşı durduğu bir şekilde evliyim akraba evliliği Teyze oğluylaama tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenmeyi seçerdim. Rabbim iyiki bizi birbirimize yazmış
Ben 26 eşim 30 yaşında. Eşimle tam 13 senedir birlikteyiz. Eşim 18 ben 14 yaşındayken sevgili oldukbütün aileden gizli sonra o askere gitti bekledim onu bende lisedeydim geldi benim okul bitmeden nişanlanalim dedik sonra ben okuluma devam edecektim o işe girecekti falan derken aileden herkesin haberi oldu bir anda.
Babam asla istemedi kesinlikle olmayacak dedi. Bizde biraz inata bindirdik tabi babam da ne haliniz varsa görün dedi. Eşimin aileside istemedi tabikide onlarda çok karşı çıktı ama eşim herşeyi ben yapıcam yuvami kuracam deyip restini çekince herkes formalite amaçlı istemeye geldi söz oldu. 4 ay nişanlı kaldık 4 ay boyunca babam benim ve eşimin yüzüne bakmadı asla konuşmadı cunku biz babamla birbirimize çok düşkünduk onu böyle ezmem çok yaraladı babamı.EviN tek kiziyim bu arada.
4 ayın sonunda düğün yapmaya karar verdik kimse istemediği için biz herşeyimizi kendimiz aldık seçtik davetiyemize varana kadar herşeyi kendimiz aldık yaptırdık. Evimizi tuttuk temizledik esyalarimizi yerleştirdik.
Herkes düğünümuzdeydi o gün sağolsunlar yalnız bırakmadılar tabii misafir gibi :)
Babamla evden gelin çıkarma merasiminde barıstik geldi bana bir sarıldı hala izlediğimde ağlarım. Sarıldık sen benim gozbebgimsin canımsın dedi ömür boyu mutlu olun dedi .
Evimde ilk misafirimde babam olduçok mutlu etmişti bizi habersiz gelmişti çünkü herkes bizi konuşmuş şöyle iyiler böyle bağlılar birbirlerine diye söyleyince annemde çok konuşmuş oda geldi canım babam.
Bu arada eşimle babam suan kanka gibiler
Rabbim herkese hayırlı kısmet versin
Evli olanlarinda evinden sağlık huzur mutluluk eksik olmasın.
Teşekkür ederim canım. Arada bazı heyecanlı olaylarimda var onlarida yazarım bir ara :))afiet olsun cnm
tesekkurler cnm
canim masallah cok guzel bi hikayen var cok sevndim senin adina omir boyu mitluluklar
Ohh ne güzel canım su can' dır :)ben gündüz 2 litre içtiğim halde şuan susuzluktan kırılıyorum. uyuyana kadar 1 litre daha su içeyim.
Maşallah baya verdin çok iyi gidiyorsunEve geldim.chia tohumu çeyrek muz çeyrek elma 1 yemek kaşığı yulaf karıştırdım yedim
Ve resim yüklüyorum
Biz ailecek spor delisiyiz yapmadan duramayız ki.Cocuklar evdeyse spor yapma
Onlarla ilgilenmek spor zaten
İnanmıyorum Madımak yemeğine bayılırım yemeyelim 20 sene olmuştur muhtemelen. Madımak her yerde yetişmez sen nerdesin?Akşam çok kaçırdım niye kiii
1 tabak kuru fasulye
Çeyrek tabak kabak yemeği
Yarım tabak madımak yemeği
1 dilim ekmek
Hepsinin tadına bakayım derken oldu
Canım ben İzmir'de oturuyorum ama aslen Amasyalıyız bizde meşhurdur bunlar da dedemin bahçesinden çemenli yapmıştı annem dayanamadım yedim vallaMaşallah baya verdin çok iyi gidiyorsun
Biz ailecek spor delisiyiz yapmadan duramayız ki.
İnanmıyorum Madımak yemeğine bayılırım yemeyelim 20 sene olmuştur muhtemelen. Madımak her yerde yetişmez sen nerdesin?
Süt iç canım tarçınlıÇok acıktım yaa akşam çocukları banyo yaptırdım kostur kostur
Tam da cuma gecesi fena olmuş canım malesefAkşam çok kaçırdım niye kiii
1 tabak kuru fasulye
Çeyrek tabak kabak yemeği
Yarım tabak madımak yemeği
1 dilim ekmek
Hepsinin tadına bakayım derken oldu
Canım bir kaç gün daha toparlansan daha iyi olmaz mi sen bilirsin ama yine de sağlığın herseyden önemli. Kabızlık çok kötü ya bide ameliyatlisin kuru kayısı ye bol bol senin caylardan yokmu canım onlardan da iç eğer yasak değilse.merhaba kızlar :)
daha önce başlangıç tarihim 24 ekim 2016 idi. ve ben yarın yeni bir başlangıç tarihi ve hedef kilo ekleyerek yeniden döneceğim diyetime. :) bu sefer daha azimli bir şekilde.
8 dikişim var farklı yerlerde maalesef fazla hareket edemiyorum ama iyileşir iyileşmez havalarda ısınmaya başlayacağı için yürüyüşe de başlayacağım.
bugün pansuman yaparken fark ettim ki cidden bacaklarımda incelmiş bundan 5 ay önce pansuman yaparken ki ile arasında çok fark var.
bu arada feci bir şekilde kabız olmuşumcan çekişiyorum resmen. inşallah düzene girer bağırsaklarım da bu şekilde olmadı diyette bile hiç sanırım psikolojik olarak oldu.
2-3 güne de regl olurum. şişti karnım çnkü.
içiyorum cnm 2-3 gün içmedim bugün 1 tane içtim form çaydan canım. zaten damar toparlayıcı ilacımın saatini ayarladım bugün. yarın devam edeceğim :) yoksa kg alacağım diye vicdan azabı çekiyorumCanım bir kaç gün daha toparlansan daha iyi olmaz mi sen bilirsin ama yine de sağlığın herseyden önemli. Kabızlık çok kötü ya bide ameliyatlisin kuru kayısı ye bol bol senin caylardan yokmu canım onlardan da iç eğer yasak değilse.
Iyi o zaman canım hadi bakalım yine yeniden hoşgeldin: )içiyorum cnm 2-3 gün içmedim bugün 1 tane içtim form çaydan canım. zaten damar toparlayıcı ilacımın saatini ayarladım bugün. yarın devam edeceğim :) yoksa kg alacağım diye vicdan azabı çekiyorum
hoşbuldum canım :)Iyi o zaman canım hadi bakalım yine yeniden hoşgeldin: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?