- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Canım ağır yemekler yemedikten sonra birşey olmaz. Sonuçta çalışıyorsun mecburen geç oluyordur yemeğinne güzel yaa. keşke ben de erkenden yiyebilsem. o saatte ben hala işte oluyorum
Saat 7:00 den sonra yenilen herşey malesef kilo yapıyor.ne güzel yaa. keşke ben de erkenden yiyebilsem. o saatte ben hala işte oluyorum
Koltukta oturarak bile yapılan egzersizler var tv seyrederken yaparsın. İnan farkını göreceksinTriplimelek Megi hiç sorma. 7:30'sa ancak eve girebiliyorum. şimdi bir de iş çıkışı yürüyüşe başladım. akşam yemeği 15 dakka da ordan rötar yiyecek.
hatta şuanda yürüyüşümdeyim.
ayy ne zamandır yapmadım yeşil mercimek çorbasını. Afiyet olsun.Az önce form çay içtim
1 tAne de ceviz yedim
Akşam yemeğim
Yeşil mercimek çorbası bol pul biberli
Yarım kase salata
Saat 6 da yiyorum genelde yemeğimi
Oglumda okuldan gelmiş oluyor.
@demirleke ben tombiş vücudumla depresyona girmeye gidiyorumEve geldim.chia tohumu çeyrek muz çeyrek elma 1 yemek kaşığı yulaf karıştırdım yedim
Ve resim yüklüyorum
Ben genelde bir top diz kapaklarının arasına gelecek hizada tutuyorum açıp kapatıyorum basen ve iç bacak için çok iyi bir egzersiz oluyor hem oturuyorum hemde spor yapmış oluyorumKoltukta oturarak bile yapılan egzersizler var tv seyrederken yaparsın. İnan farkını göreceksin
Sen de ağır başlı bir kiz edasıyla geçip gitseydim canimkızlar markete uğradım. makarnalar krakerler bana göz kırpıyordu
Sen de ağır başlı bir kiz edasıyla geçip gitseydim canim
Ask olsun .beraber basaracagiz .sen de ve recession insallah@demirleke ben tombiş vücudumla depresyona girmeye gidiyorum
Cok sukur halimize. A ma inanmiyorlar gicik oluyorum.(yeni taniyanlar inanmiyorlar pek)@demirleke kim der ki üç çocuk annesi diyee:) :)
kızlar markete uğradım. makarnalar krakerler bana göz kırpıyordu
Alma sakinkızlar markete uğradım. makarnalar krakerler bana göz kırpıyordu
Cocuklar evdeyse spor yapmaTünaydın kızlar kahvaltıda 1 kase mısır gevreği yedim sütle beraber yaklaşık 300 kaloriymiş.
Malum burda çocuklar için bahar tatili, okulları yok. Evde onlarlayım. Birazdan 1 saat yürüyüş yaparım sonra çocukları camiye götürüp bir kaç saatliğine ofise gitmem lazım. Sonrada çocukları alıp eve gelip akşam yemeği hazırlıycam. Patatesli yoğurtlu börek yapmak istiyorum. Kalorisi biraz fazla ama ben az yerim üzerine leblebi falan yerim.
Bu arada topikteki en yaşlı üye benim. 44 yaşındayım.
Ramazanda nasil kilo aliyorsun yahu.zaten spor yapacak kuvvet olmuyor haklisinCanım ebeveyn banyosunun dolaplarını ve granitini değiştirdik geçen yıl. Nerdeyse 1 yıldır eşimden duvarı boyamasını istiyordum. Renkler uymuyordu çok çirkindi. Bir türlü yaptıramadım.
Baktım yapmıyor iş başa düştü mecburen ben yaptım. Hala bitmedi aynaları takılacak. Bakalım aynaların takılması ne kadar sürecek? Onlarıda takmazsa mecbur onlarıda ben takarım ama burda duvarlar kağıt gibi her yere çivi vida çakılmıyor özel bir aletle yerleri belirleniyor bende onu bilmiyorum işte
Ne kadar şanslısın ben oruç tutarken hep kilo alıyorum çünkü spor yapmıyorum.
Gıcık olacak ne var canım gurur duy kendinleCok sukur halimize. A ma inanmiyorlar gicik oluyorum.(yeni taniyanlar inanmiyorlar pek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?