ben 56 kiloyum.3 beden inceldim canım 40 bedenden düştüm. Olursun olmaz diye hiçbir şey yok. Aynen şuan tam wowluk bir fiziğim var dün gece yürürken mahalleden çocukluk arkadaşım çevirdi ne güzel zayıflamışsın çok değişmişsin diye. 18 kilo verdim toplamda. 1.5 ayda 15 kilo verdim.
Geçtiğimiz 1 hafta da da 5 kilo verdim kalori sayarak. Veriliyor işte canlı örneğiyim.
Süpersin canım yaa maşallah. Darısı bizlere inşallah: ))3 beden inceldim canım 40 bedenden düştüm. Olursun olmaz diye hiçbir şey yok. Aynen şuan tam wowluk bir fiziğim var dün gece yürürken mahalleden çocukluk arkadaşım çevirdi ne güzel zayıflamışsın çok değişmişsin diye. 18 kilo verdim toplamda. 1.5 ayda 15 kilo verdim.
Geçtiğimiz 1 hafta da da 5 kilo verdim kalori sayarak. Veriliyor işte canlı örneğiyim.
@demirlekeyazarhanim35 Triplimelek Megi @Onclmelek
Demir'in isteği üzerine before after fotom.
1. foto: 68 kg
2. foto 50 kg
mecbur kalınca iş başa düşüyor desene :) kolay gelsin canımBahçeden falan hiç anlamazdım işim olmazdı 6 sene öncesine kadar ama mecbur kalınca öğrendim şimdi paşa paşa ekip biçiyorum. Yoksa buranın fasulyesi falan yenecek gibi değil bildiğin su gibi tatsız tuzsuz tarifi yok yani tatmanız lazım ot gibi. Ben Türkiye'den alıyorum tohumları yılın 12 ayı yetişiyor ohhh miss şeker gibi fasulye mis kokulu organik yeşillikler. Ne zaman bahçeme gitsem Türkiye'de mahalle pazarına gitmiş gibiyim herşey mis gibi kokuyor. Marketlerdeki ürünlerin bırakın tadlarını kokuları bile yok.
Hadi ben gidip bi yarım saat uzanayım sonra çocukları okula hazırlayıp işe gitcem. Uzun bir gün beni bekliyor.
ben 56 kiloyum.
daha önce resim eklemiştim zaten 2-3 gün önce . görmüşsündür.
170 boyum.
sen nasıl 15 kilo verdin . 65 miydin.
başlanğıç 55.1 yazmıştın
Bir before after yapayım 1 dk o zaman farkı görün. Evet topik çok olumlu onun net farkı anlaşılıyor. Diğer topiklere de uğramıştım ben ara ara. Gruplaşma vardı bazılarında. Bazılarında da direk gömüyorlar. Karatay grubu var bir tane link vermeyeyim. Gittim bir gün dedim selam ben de hafif karataycı gibiyim bunları yedim nasıl iyi mi falan. Yediğim de menemen + lor + sebze falan kötü değil yani.
Bunlar bir başladılar yorumlamaya yok zeytin yemen lazım ne biçim kahvaltı böyle şey mi olur sen karataycı olamazsın vs vs. Dedim ne oluyor koşarak uzaklaştım bir daha yazmadım. Yani 8 zeytin yemedim diye toplanıp linç edebilirlerdi beni o derece bir eleştiri. :d
Bir insan başka bir insanı özellikle zayıflama konusunda bu kadar sert eleştirip kötülüyorsa kendine olan kızgınlığını kendi beceriksizliğini dışa vuruyordur başka hiçbir şey değil. Herkesin bünyesi farklı ben 8 zeytin yemek zorunda değildim yani orada topiğe motive olmaya gidiyorsun duvardan duvara vuruyorlar. Bu topikte öyle bir şey yok herkes herkese saygılı kimse kimsenin yemeğini ağır eleştirmiyor. Kendi yorumunu katıyor afiyet olsun diyor geçiyor. Böyle olması lazım zaten. Kişi en iyi kendi bilir bünyesini ne yiyip ne yiyemeyeceğini. Ben 10 yıldır diyet yapıyorum bana gelip de zeytin yemezsen kilo veremezsin derse birisi gülerim yani. :)
3 beden inceldim canım 40 bedenden düştüm. Olursun olmaz diye hiçbir şey yok. Aynen şuan tam wowluk bir fiziğim var dün gece yürürken mahalleden çocukluk arkadaşım çevirdi ne güzel zayıflamışsın çok değişmişsin diye. 18 kilo verdim toplamda. 1.5 ayda 15 kilo verdim.
tamam canımBen de 1.70 boyum canım. Kaslı bir fizikte 50 kilo öyle oluyor işte. 2. resimde gördüğün gibi. ^^
Ben geçen sene bu forumda 68'den 52'ye düştüm yazın. Kalanı da yine yaz mevsiminde verdim. Sonra kışın 5 kilosunu geri aldım. O yüzden profilime 2. kez diyete başladığım için 55.1 yazdım. Yoksa ilk başta 68di ama geçen seneydi o.:)
Ben de 1.70 boyum canım. Kaslı bir fizikte 50 kilo öyle oluyor işte. 2. resimde gördüğün gibi. ^^
Ben geçen sene bu forumda 68'den 52'ye düştüm yazın. Kalanı da yine yaz mevsiminde verdim. Sonra kışın 5 kilosunu geri aldım. O yüzden profilime 2. kez diyete başladığım için 55.1 yazdım. Yoksa ilk başta 68di ama geçen seneydi o.:)
tamam canım
merak ettim . ilk foton 68 kilo mu . 55 kilo mu.
68 durmuyor çünkü.
68 o canım. Ben iri olduğum için kaslar kemikler vesaire ediyor ben de 68. Basenlerim çok genişti önden çektiğim için belli olmamış yuvarlaktı yani önden falan nefret ederdim. Şimdi sopa gibi.
ne yedin ne içtin bi takip edeyim ben de . öğlen ne yedin.
1.5 ayda 15 kilo . hey maşallah .
ne kadar sıklıkla görüyordun ki. her gün gördüğün biri ve sana söylemedi mi.çok çok sevdiğim çok değer verdiğim bir arkadaşım nişanlanmış. nasıl kırıldım anlatamam her gün sabahtan akşama kadar mesajlaştığım biri üstelik. demek ki aynı dostluğu bana hissetmiyormuş ki ben sadece resmini görmekle öğrenecekmişim. vay be. boşuna dememişler insan oğlu çiğ süt emmiş diye. hayatında kimse de yoktu bildiğim kadarıyla. demek ki anlatacak kadar değerli bir dostu değilmişim cem beyin.
her allahın günü sabahtan akşama kadr mesajlaştığım biri. düşün uyanır uyanmaz günaydın mesajıyla akşam iyi geceler mesajına dahil. saçma sapan emoji bile atsak birbirmize sohbet etmediğimiz zaman olmazdı ki ameliyat oldğumda bile defalarca nasıl oldğumu soran biri. çok şaşırdım. hayatında biri olduğunu bile söylemedine kadar sıklıkla görüyordun ki. her gün gördüğün biri ve sana söylemedi mi.
hey Allah ım.O dönem 5 günde 5 kilo diyetini yaptım arka arkaya forumda var diyet yöntemlerinde. Tek gıda diyeti baya zor. Ama verdiriyor. Regl olduğum günlerde de pirinç lapası yemiştim sadece. Öyle öyle verdim.
Ha ama şimdi ki aklım olsa kesinlikle kalori sayarak verirdim. Onca kötü diyetten sonra şuanda bile 1 haftada 5 kilo verdim kalori sayarak ki bol bol doydum da verdim kilo yani.
Ekmek tüketmem ben tuz yok şeker yok. Proteinin kilo verdirdiğini çok kez tecrübe ettim çok yerde okudum ettim. O yüzden proteine abanırım sabahları yumurta fiks yanına lor peyniri.
Meyve ya hiç tüketmem ya da sabahları tek meyve.
Öğlen akşam ekmeksiz yine.
Bir de ben karatay sisteminde öğün araları 4-5 saat bırakıp günde maks 3 öğün yapıyorum. Leptin diye bir hormon var yağları yakan. Onun aktifleşmesi için en az 4 saat açlık gerekiyormuş. Biz uyurken yağ yakan hormon da oymuş zaten. En ufak bir gıda alımında dahi duruyormuş. Tekrar salgılanması için sıfırdan 4 saat geçmesi gerekiyormuş. O kadının dediğini uyguladım bazen 2 öğün bazen tek öğün yaptım. 600 kaloriyi geçmedim 5-6 günde 5 kilo gitti.
Yaptığım tek spor da her gün yarım saat 45 dk yürükmekti.
canım benim o zaman kimseye güvenilmeyeceğini bi kez daha düşün . bak sık görüştüğün biriymiş. başıma böyle bi şey hiç gelmedi benim şükür . dikkat et .her allahın günü sabahtan akşama kadr mesajlaştığım biri. düşün uyanır uyanmaz günaydın mesajıyla akşam iyi geceler mesajına dahil. saçma sapan emoji bile atsak birbirmize sohbet etmediğimiz zaman olmazdı ki ameliyat oldğumda bile defalarca nasıl oldğumu soran biri. çok şaşırdım. hayatında biri olduğunu bile söylemedi
o yüzden kırıldım demek ki aynı değeri bana vermiyormuş beyefendi. benm için çok değerli bir dost arkadaştı oysa kicanım benim o zaman kimseye güvenilmeyeceğini bi kez daha düşün . bak sık görüştüğün biriymiş. başıma böyle bi şey hiç gelmedi benim şükür . dikkat et .
ayy karatay diyeti bana oldum olası uçuk bir diyet geliyor. yok 1 çay bardağı ceviz içi yok şu yok bu 1 çay bardağı ceviz içi yesem 150 kalori falan . 8 siyah zeytin de 64 tamam oldu mu sana ikisi 1 öğünlük
meton ne güzel hızlı demek . bende tiroit var çok yavaş verebiliyorum
hey Allah ım.
5 günde 5 kilo . peki sağlıklı olduğunu düşünüyor musun .
şu an evde 3 çocuk var . ve yani tüm her şeye gücüm yeter mi ki.
çok isterdim ama.
dur ben bi takip edeyim seni şekerim.
ben doğum öncesi 52 idim. hamilelik öncesi yani.
şu an 56
ama benim vucudum kaslı değil. normal bi vucut.
doğumlardan dolayı karnım var daha çok yoksa bi şey yok pek bende.
karın da yağ tabi . hamileliklerde karın çevvresi yağlanır çünkü.
doğum sonrası da işte dikkat etmedikçe geçmez
ay çok isterim şu 5 kilo diyetini bi araştırayım. link varsa atar mısın
canımcım. şimdi baktım .Canım mesajda da dedim ya şimdi ki aklım olsa kalori sayardım diye tabi ki sağlıklı değil ama nispeten iyi isveç diyeti yapan kesime göre filan. 1. gün patates 2. gün sebze 3. gün et 4. meyve 5. süt/yumurta/yoğurt seçenekleri var. Tıkana doyana kadar yiyorsun 1 dk linki de şu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Takmışlar yahu kaçtım diyorum ya direk. Ceviz ve zeytin yemedim diye öldüreceklerdi beni.Aman uzak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?