- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
asla pişman olma cnm kafanda şunu düşün evet yedim ama yakarım. pişman oldğun zaman inan o sana kg olarak dönüyor psikolojikmen bunu çekiyoruz kendimize. deneyip onaylanmış birşey bu kendimce :) yedim evet ama telafi ederim kg olmayacak pişman değilim diye düşünürüm daima ben :)mantıklı canım :) yapacağım
Canım kaç gündür geçiyor diyordu ya bende merak ettimözlem hamile mi. kaç tane vardı onun . 2 çocuğu mu vardı ki.
Canım 11 gün olmuş reglisi gecikmiş ben de boşuna kafana takma bi test al demiştim dün bugün alıp yapacaktıözlem hamile mi. kaç tane vardı onun . 2 çocuğu mu vardı ki.
canımcım. şimdi baktım .
yani aslında korkunç değil . aç kalmak yok en azından.
ama zordur diye düşünüyorum yine . çünkü hep aynı şeyleri yemek de zor .
peki o diyette . öğün araları kaç saat .
ve çay kahve serbert mi.
ah kuzum . çok almışsın. 10 kilo kadar aldım ben . ya da 11 kadar aldım . sonra vermek kolay olmuştu.
bu ara beniEceZ acayip motive etti.
ara öğün
2 adet badem 24 kalori
1 fındık 7 kalori
2 adet eti form 34 kalori
Doğadan sade form Çay: 0 kalori
teşekkürler cnım :)Harika afiyet olsun. Bunların yerine ben de nesfit bar yiyordum 90 kalorilikten. Ama bugün sıvı diyetii o yüzden #direnecez
canım aç kalmak dha çok mide ağrısı ve mide bulantısı yapıyor hafif bir çorba salata yoğurt yesen dha iyi olmaz mı geçmiş olsun
asla pişman olma cnm kafanda şunu düşün evet yedim ama yakarım. pişman oldğun zaman inan o sana kg olarak dönüyor psikolojikmen bunu çekiyoruz kendimize. deneyip onaylanmış birşey bu kendimce :) yedim evet ama telafi ederim kg olmayacak pişman değilim diye düşünürüm daima ben :)
teşekkür ederim canım öyle yapıcam canım
teşekkür ederim canım :)ne kadar güzel harikasın valla :)
Bir before after yapayım 1 dk o zaman farkı görün. Evet topik çok olumlu onun net farkı anlaşılıyor. Diğer topiklere de uğramıştım ben ara ara. Gruplaşma vardı bazılarında. Bazılarında da direk gömüyorlar. Karatay grubu var bir tane link vermeyeyim. Gittim bir gün dedim selam ben de hafif karataycı gibiyim bunları yedim nasıl iyi mi falan. Yediğim de menemen + lor + sebze falan kötü değil yani.
Bunlar bir başladılar yorumlamaya yok zeytin yemen lazım ne biçim kahvaltı böyle şey mi olur sen karataycı olamazsın vs vs. Dedim ne oluyor koşarak uzaklaştım bir daha yazmadım. Yani 8 zeytin yemedim diye toplanıp linç edebilirlerdi beni o derece bir eleştiri. :d
Bir insan başka bir insanı özellikle zayıflama konusunda bu kadar sert eleştirip kötülüyorsa kendine olan kızgınlığını kendi beceriksizliğini dışa vuruyordur başka hiçbir şey değil. Herkesin bünyesi farklı ben 8 zeytin yemek zorunda değildim yani orada topiğe motive olmaya gidiyorsun duvardan duvara vuruyorlar. Bu topikte öyle bir şey yok herkes herkese saygılı kimse kimsenin yemeğini ağır eleştirmiyor. Kendi yorumunu katıyor afiyet olsun diyor geçiyor. Böyle olması lazım zaten. Kişi en iyi kendi bilir bünyesini ne yiyip ne yiyemeyeceğini. Ben 10 yıldır diyet yapıyorum bana gelip de zeytin yemezsen kilo veremezsin derse birisi gülerim yani. :)
ayy karatay diyeti bana oldum olası uçuk bir diyet geliyor. yok 1 çay bardağı ceviz içi yok şu yok bu 1 çay bardağı ceviz içi yesem 150 kalori falan . 8 siyah zeytin de 64 tamam oldu mu sana ikisi 1 öğünlük
meton ne güzel hızlı demek . bende tiroit var çok yavaş verebiliyorum
çok çok sevdiğim çok değer verdiğim bir arkadaşım nişanlanmış. nasıl kırıldım anlatamam her gün sabahtan akşama kadar mesajlaştığım biri üstelik. demek ki aynı dostluğu bana hissetmiyormuş ki ben sadece resmini görmekle öğrenecekmişim. vay be. boşuna dememişler insan oğlu çiğ süt emmiş diye. hayatında kimse de yoktu bildiğim kadarıyla. demek ki anlatacak kadar değerli bir dostu değilmişim cem beyin.
Canım çok net söyleyeyim. o seni kendi aklınca "yedekte" tutuyormuş. o yüzden ne sevgilisinden ne nişanlısından haberin olmaz canım.her allahın günü sabahtan akşama kadr mesajlaştığım biri. düşün uyanır uyanmaz günaydın mesajıyla akşam iyi geceler mesajına dahil. saçma sapan emoji bile atsak birbirmize sohbet etmediğimiz zaman olmazdı ki ameliyat oldğumda bile defalarca nasıl oldğumu soran biri. çok şaşırdım. hayatında biri olduğunu bile söylemedi
bende de hashimato tiroiti varyazarhanim35 bende de tiroit düşük ooof of
sevgilim vs değildi canım dostum arkadaşım sırdaşım olan biriydi. bir şeyler yaşanabilecek biri değildi o yönden bakmadık hiçCanım çok net söyleyeyim. o seni kendi aklınca "yedekte" tutuyormuş. o yüzden ne sevgilisinden ne nişanlısından haberin olmaz canım.
3 beden inceldim canım 40 bedenden düştüm. Olursun olmaz diye hiçbir şey yok. Aynen şuan tam wowluk bir fiziğim var dün gece yürürken mahalleden çocukluk arkadaşım çevirdi ne güzel zayıflamışsın çok değişmişsin diye. 18 kilo verdim toplamda. 1.5 ayda 15 kilo verdim.
Geçtiğimiz 1 hafta da da 5 kilo verdim kalori sayarak. Veriliyor işte canlı örneğiyim.
harikasınO dönem 5 günde 5 kilo diyetini yaptım arka arkaya forumda var diyet yöntemlerinde. Tek gıda diyeti baya zor. Ama verdiriyor. Regl olduğum günlerde de pirinç lapası yemiştim sadece. Öyle öyle verdim.
Ha ama şimdi ki aklım olsa kesinlikle kalori sayarak verirdim. Onca kötü diyetten sonra şuanda bile 1 haftada 5 kilo verdim kalori sayarak ki bol bol doydum da verdim kilo yani.
Ekmek tüketmem ben tuz yok şeker yok. Proteinin kilo verdirdiğini çok kez tecrübe ettim çok yerde okudum ettim. O yüzden proteine abanırım sabahları yumurta fiks yanına lor peyniri.
Meyve ya hiç tüketmem ya da sabahları tek meyve.
Öğlen akşam ekmeksiz yine.
Bir de ben karatay sisteminde öğün araları 4-5 saat bırakıp günde maks 3 öğün yapıyorum. Leptin diye bir hormon var yağları yakan. Onun aktifleşmesi için en az 4 saat açlık gerekiyormuş. Biz uyurken yağ yakan hormon da oymuş zaten. En ufak bir gıda alımında dahi duruyormuş. Tekrar salgılanması için sıfırdan 4 saat geçmesi gerekiyormuş. O kadının dediğini uyguladım bazen 2 öğün bazen tek öğün yaptım. 600 kaloriyi geçmedim 5-6 günde 5 kilo gitti.
Yaptığım tek spor da her gün yarım saat 45 dk yürükmekti.
leptin hormonuna ben de güveniyorum.O dönem 5 günde 5 kilo diyetini yaptım arka arkaya forumda var diyet yöntemlerinde. Tek gıda diyeti baya zor. Ama verdiriyor. Regl olduğum günlerde de pirinç lapası yemiştim sadece. Öyle öyle verdim.
Ha ama şimdi ki aklım olsa kesinlikle kalori sayarak verirdim. Onca kötü diyetten sonra şuanda bile 1 haftada 5 kilo verdim kalori sayarak ki bol bol doydum da verdim kilo yani.
Ekmek tüketmem ben tuz yok şeker yok. Proteinin kilo verdirdiğini çok kez tecrübe ettim çok yerde okudum ettim. O yüzden proteine abanırım sabahları yumurta fiks yanına lor peyniri.
Meyve ya hiç tüketmem ya da sabahları tek meyve.
Öğlen akşam ekmeksiz yine.
Bir de ben karatay sisteminde öğün araları 4-5 saat bırakıp günde maks 3 öğün yapıyorum. Leptin diye bir hormon var yağları yakan. Onun aktifleşmesi için en az 4 saat açlık gerekiyormuş. Biz uyurken yağ yakan hormon da oymuş zaten. En ufak bir gıda alımında dahi duruyormuş. Tekrar salgılanması için sıfırdan 4 saat geçmesi gerekiyormuş. O kadının dediğini uyguladım bazen 2 öğün bazen tek öğün yaptım. 600 kaloriyi geçmedim 5-6 günde 5 kilo gitti.
Yaptığım tek spor da her gün yarım saat 45 dk yürükmekti.
harikasın
hayatımın kötü bir döneminde gene böyle kilo almıştım ve karar aldığım an birkaç ayın içinde vermiştim. 66'dan 44'e kadar düşmüştüm. arkadaşlarım imada bile bulunuyorlardı, bi ilaç falan kullandın da bizden gizliyorsun diyorlardı.
oysa bebe aspirini bile içmemiştim. üç tane sırrım vardı.
sağlıklı beslenme, spor,
kararlılık!
Ilk yemek daha güzel görünüyorAksam icin tariflerimi buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?