Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mantıklı canım :) yapacağım
asla pişman olma cnm kafanda şunu düşün evet yedim ama yakarım. pişman oldğun zaman inan o sana kg olarak dönüyor psikolojikmen bunu çekiyoruz kendimize. deneyip onaylanmış birşey bu kendimce :) yedim evet ama telafi ederim kg olmayacak pişman değilim diye düşünürüm daima ben :)

Öğün arası keyfine göre. Çay kahve şekersiz keyfine göre. Tuz yok şeker yok un yok sıfır. :)

ah kuzum . çok almışsın. 10 kilo kadar aldım ben . ya da 11 kadar aldım . sonra vermek kolay olmuştu.
bu ara beni EceZ acayip motive etti.

Verirsin canım bak 5 te 5 ile de verdim kalori sayarak da. Ben çoğu gece açlıktan kıvranarak uyuyorum iştahım çok açık yani. Ama ona rağmen bozmuyorum. Zaten 4-5 gün geçince o açlık hissi bile keyif veriyor insana çünkü leptinin çalıştığını ve yağlarından yediğini biliyorsun. Gün geçtikçe aynada inceldiğini görmek zaten bambaşka birşey. HER ŞEYE DEĞER.

ne kadar güzel harikasın valla :)

EceZ aklımdan geçenleri yazmışsın. ben de gelirim burda kimse beni tınlamaz, kendi grupları vardır zaten diyordum. ama herkes abla gibi kardeş gibi davrandı, çok mutlu oldum.

büyük motivasyon kaynağı oldunuz kızlar

yazarhanim35 bende de tiroit düşük ooof of

Canım çok net söyleyeyim. o seni kendi aklınca "yedekte" tutuyormuş. o yüzden ne sevgilisinden ne nişanlısından haberin olmaz canım.

Canım çok net söyleyeyim. o seni kendi aklınca "yedekte" tutuyormuş. o yüzden ne sevgilisinden ne nişanlısından haberin olmaz canım.
sevgilim vs değildi canım dostum arkadaşım sırdaşım olan biriydi. bir şeyler yaşanabilecek biri değildi o yönden bakmadık hiç

harikasın

hayatımın kötü bir döneminde gene böyle kilo almıştım ve karar aldığım an birkaç ayın içinde vermiştim. 66'dan 44'e kadar düşmüştüm. arkadaşlarım imada bile bulunuyorlardı, bi ilaç falan kullandın da bizden gizliyorsun diyorlardı.

oysa bebe aspirini bile içmemiştim. üç tane sırrım vardı.

sağlıklı beslenme, spor,

kararlılık!

leptin hormonuna ben de güveniyorum.

bu nedenle de intermittent fasting düzenine geçmekteyim.

Başlayınca gidiyor ben 6-7 günde nasıl 5 kilo verdiğime hayret ediyorum zaten muhtemelen o leptin hormonu olayından ötürü oldu. Resmen 55.1'den 50.5'u gördüm net yani tartıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…