- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
üniye giderken denemiştim bu diyetiCanım mesajda da dedim ya şimdi ki aklım olsa kalori sayardım diye tabi ki sağlıklı değil ama nispeten iyi isveç diyeti yapan kesime göre filan. 1. gün patates 2. gün sebze 3. gün et 4. meyve 5. süt/yumurta/yoğurt seçenekleri var. Tıkana doyana kadar yiyorsun 1 dk linki de şu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
aslında sabrı zorlayan diyetlerden . ama yine de yapılmayacak kadar zor değil. sınav ve ders zamanı belki yapılmazdı. ama yaz tatilinde yapılabilir.üniye giderken denemiştim bu diyetiilk gün patates patates derken zor geldi birde dersler vs var diye bırakmıştım
inşallah canım daha da vereceğim :) vereceğiz inşallah :)aslında sabrı zorlayan diyetlerden . ama yine de yapılmayacak kadar zor değil. sınav ve ders zamanı belki yapılmazdı. ama yaz tatilinde yapılabilir.
neyse ki sen verdin baya baya kilolarını. devamını da bekliyorum senden canım.
kendimden de öyle.
afiyet olsun canım .
akşama ne yiyceksin . belli mi.
Mardinde gezince resmen tarih kokuyor müzesinde mö 19 .20. Yy dan kalma eserler var çok güzel yapmışlar. Esnafını çok begendim kuruyemisleri de meşhur,bir kuruyemisciye girdim ilk once süryani kahvesi ikram ettiler birkaç şeyi merak ettim hemen ikram ettiler leblebinin tadina da bakın dediler o kadar ikramda bulundular ki utandım para uzattım lütfen alın ben de öyle leblebi alacak dedim kabul etmedi adam siz bizim misafirimizsiniz olmaz dedi kapıya kadar eşlik ettileroy oy . nasıl oralar . mardin , urfa. hiç ve hiç gitmediğim yerler.
daha doğrusu kayseriye gittim en fazla. o da 1 kez . adapazarı bolu ve ege yi biliyorum istanbul da tabi. ama o tarafları hiç bilmiyorum. insanlarını da yaşantılarını da bilmiyorum. güzeldir eminim. mardin özellikle çok güzel diyorlar
Ayy kısır deme ne olur planında bu hafta sonu kısır vardı ancak haftasonu diyete dikkat etmedigim için yapmiyacamakşam gidince bol marullu kısır yaptım ama yağ koymadım yağsız . nar eksili. salçalı 4 kaşık da ıslatılmış ince bulgur koydum.
bol çay içtim. bi de ciğer yedim kavrulmuş . 1 yemek kaşığı kadardı
bu sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. saat 7 ye doğru yedim.
az önce 1 küçük paket çubuk kraker yedim.
öğlene yine bol marullu kısır var. 4 yemek kaşığı bulgur ile yine. yağ yok .bol salça ve nar eksisi
tavuk ciğeri ve tavuk var kavrulmuş . 3 yemek kaşığı kadar
Senlebu da ben . daha önce eklemiş miydim bilmiyorum ama doğuma 1 hafta kadar vardı. 39 .haftamdaydım.
Allah kabul etsin canım. Bunları eritirsin aksama kadarGünaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.
allah kabul etsin cnmGünaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.
Bir before after yapayım 1 dk o zaman farkı görün. Evet topik çok olumlu onun net farkı anlaşılıyor. Diğer topiklere de uğramıştım ben ara ara. Gruplaşma vardı bazılarında. Bazılarında da direk gömüyorlar. Karatay grubu var bir tane link vermeyeyim. Gittim bir gün dedim selam ben de hafif karataycı gibiyim bunları yedim nasıl iyi mi falan. Yediğim de menemen + lor + sebze falan kötü değil yani.
Bunlar bir başladılar yorumlamaya yok zeytin yemen lazım ne biçim kahvaltı böyle şey mi olur sen karataycı olamazsın vs vs. Dedim ne oluyor koşarak uzaklaştım bir daha yazmadım. Yani 8 zeytin yemedim diye toplanıp linç edebilirlerdi beni o derece bir eleştiri. :d
Bir insan başka bir insanı özellikle zayıflama konusunda bu kadar sert eleştirip kötülüyorsa kendine olan kızgınlığını kendi beceriksizliğini dışa vuruyordur başka hiçbir şey değil. Herkesin bünyesi farklı ben 8 zeytin yemek zorunda değildim yani orada topiğe motive olmaya gidiyorsun duvardan duvara vuruyorlar. Bu topikte öyle bir şey yok herkes herkese saygılı kimse kimsenin yemeğini ağır eleştirmiyor. Kendi yorumunu katıyor afiyet olsun diyor geçiyor. Böyle olması lazım zaten. Kişi en iyi kendi bilir bünyesini ne yiyip ne yiyemeyeceğini. Ben 10 yıldır diyet yapıyorum bana gelip de zeytin yemezsen kilo veremezsin derse birisi gülerim yani. :)
masallah canm cok coo iyi vermissin evet bizim topigimiz cok saygilidir o yuzden cok seviyorum bende senin gibi proteinciyim cok inaniorum kilo verdirdigine@demirlekeyazarhanim35 @ozlemm1990 okuyucuu
Demir'in isteği üzerine before after fotom.
1. foto: 68 kg
2. foto 50 kg
afiyet olsun cnimmmSelam kızlar
Kahvaltım
Peynirli maydanozlu omlet 205 kalori
Çay az şekerli 8 kalori
1 dilim çavdar ekmeği 83 kalori
Öğlen
Muz yarım 80 kalori yarısını da kızım yedi
Toplam 405 kalori
ah kuzum . çok almışsın. 10 kilo kadar aldım ben . ya da 11 kadar aldım . sonra vermek kolay olmuştu.SenleSeylanin Gunlugu gören hamileler kendilerini nasil hissetmislerdir kimbilir ben 85 i geçiyorum 25-27 kilo arası alıyorum hamileligimin sonlarına doğru dışarıda gezmeye utanıyorum ne yalan söyleyim
özlem hamile mi. kaç tane vardı onun . 2 çocuğu mu vardı ki.@ozlemm1990 canımne yaptıntest aldın mı merakla bekliyorum:)
kuzum . çorba ya da salata yesen nasıl olur akşama. ya da sebze yemeğin varsaArada nescafe bir bardak yanına üç tane kuru incir yiyecem açım ben aslında ama yemiyecem aksama ne yiyeceğim karar vermedim
Akşama daha az yicem ya da hiç yemeyebilirim yoğurt yaparım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?