Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

üniye giderken denemiştim bu diyeti ilk gün patates patates derken zor geldi birde dersler vs var diye bırakmıştım

üniye giderken denemiştim bu diyeti ilk gün patates patates derken zor geldi birde dersler vs var diye bırakmıştım
aslında sabrı zorlayan diyetlerden . ama yine de yapılmayacak kadar zor değil. sınav ve ders zamanı belki yapılmazdı. ama yaz tatilinde yapılabilir.
neyse ki sen verdin baya baya kilolarını. devamını da bekliyorum senden canım.
kendimden de öyle.

inşallah canım daha da vereceğim :) vereceğiz inşallah :)

Mardinde gezince resmen tarih kokuyor müzesinde mö 19 .20. Yy dan kalma eserler var çok güzel yapmışlar. Esnafını çok begendim kuruyemisleri de meşhur,bir kuruyemisciye girdim ilk once süryani kahvesi ikram ettiler birkaç şeyi merak ettim hemen ikram ettiler leblebinin tadina da bakın dediler o kadar ikramda bulundular ki utandım para uzattım lütfen alın ben de öyle leblebi alacak dedim kabul etmedi adam siz bizim misafirimizsiniz olmaz dedi kapıya kadar eşlik ettiler

Ayy kısır deme ne olur planında bu hafta sonu kısır vardı ancak haftasonu diyete dikkat etmedigim için yapmiyacam

bu da ben . daha önce eklemiş miydim bilmiyorum ama doğuma 1 hafta kadar vardı. 39 .haftamdaydım.
Senle Seylanin Gunlugu gören hamileler kendilerini nasil hissetmislerdir kimbilir ben 85 i geçiyorum 25-27 kilo arası alıyorum hamileligimin sonlarına doğru dışarıda gezmeye utanıyorum ne yalan söyleyim

Sabah öğlen arası ara ogun yapmadım ev işinden fırsat bulamadım öğlen patates ezmesi yaptım bir kaşık ondan yedim bir kase salata yarim dilim ekmek.
Maşallah ne yazmışsınız oku oku bitmedi
EceZ canım maşallah ne güzel vermissin darisi başımıza bekar olunca nasildafark ediyor hamileik emzirme doğum kilo al ver eski fitlik kalmıyor ben gelin olduğumda millet karnında tahta mi var derdi. Gene de bazılarına göre iyiyim ama rakibim kendim olmayliyim

Günaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.
allah kabul etsin cnm

@demirleke yazarhanim35 @ozlemm1990 okuyucuu

Demir'in isteği üzerine before after fotom.

1. foto: 68 kg
2. foto 50 kg
masallah canm cok coo iyi vermissin evet bizim topigimiz cok saygilidir o yuzden cok seviyorum bende senin gibi proteinciyim cok inaniorum kilo verdirdigine

Selam kızlar
Kahvaltım
Peynirli maydanozlu omlet 205 kalori
Çay az şekerli 8 kalori
1 dilim çavdar ekmeği 83 kalori

Öğlen
Muz yarım 80 kalori yarısını da kızım yedi
Toplam 405 kalori
afiyet olsun cnimmm

Senle Seylanin Gunlugu gören hamileler kendilerini nasil hissetmislerdir kimbilir ben 85 i geçiyorum 25-27 kilo arası alıyorum hamileligimin sonlarına doğru dışarıda gezmeye utanıyorum ne yalan söyleyim
ah kuzum . çok almışsın. 10 kilo kadar aldım ben . ya da 11 kadar aldım . sonra vermek kolay olmuştu.
bu ara beni EceZ acayip motive etti.

Cocuklari okula birakip ofise geldim. bugun orucluyum diye muhetmelen yarim gun calisirim. sonrada eve gider yemek falan yaparim. iftarada hafif bisey yapmayi dusunuyorum. netten bakicam tariflere.

Arada nescafe bir bardak yanına üç tane kuru incir yiyecem açım ben aslında ama yemiyecem aksama ne yiyeceğim karar vermedim
kuzum . çorba ya da salata yesen nasıl olur akşama. ya da sebze yemeğin varsa

ben bugün öğlen arasında pazara girdim. 1 kg. kabak
1 bağ roka
ve meyve aldım. kabaktan yemek yapmak istiyorum. 1 tanesinden de mücver. kız yiyor mücveri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…