Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım gece yemeseydin olmazdı o 400 gr bence de
bi resim yok mu. 51 kilosun. boyun kaç.
 
canım gece yemeseydin olmazdı o 400 gr bence de
bi resim yok mu. 51 kilosun. boyun kaç.

Ben zayıfım baya canım ama kaslı ve geniş omuzluyum o yüzden sıska durmuyorum tam yerinde duruyorum 34 bedenim. Resim atmayayım kızlar biraz kilo versin öyle atarım yoksa beni diri diri gömersiniz bu halde diyet mi yapıyorsun bir de utanmaz kadın püü rezil diye. Ben koruma dönemindeyim esasen spora başlayana kadar aktif olarak kalorimi tutuyorum bide çok kolay kilo aldığım için (Şekil A bir günde 400 gram) sürekli dikkat etmem gerekli.
 

hahah ben peynir delisiyim cnm ama lor peynirini sevmiyorum ne yazık ki aman bu kadarcıktan birşey olmaz yağsız peynir zaten
 
katılıyorum sana canım .lor severim . alırım sık sık . ama arada normal yağlı peynir de alıyorum. olmazsa olmuyor
 
hahah ben peynir delisiyim cnm ama lor peynirini sevmiyorum ne yazık ki aman bu kadarcıktan birşey olmaz yağsız peynir zaten

Olsun olsun zaten kalorisine bakıyorsun aynen öyle hiçbir şey olmaz. Hayat kalori saymakta ya hem de çok zevkli oyun gibi geliyor bana mutfak tartısı aldım sinbonun 20 liraya her yediğimi ölçüyorum keyif veriyor. Hobim kalori saymak oldu.
 
yoo kimse seni gömmez . çünkü burdaki herkes için motive bile sağlayabilirsin.
ne güzel . maşallah. spor çok mu yapıyorsun . kaslısın
 

evde 4 çeşit peynir var ve ben peynir delisiyim geçen hafta ameliyat olmadan önce ara vermiştim yaırm kg ya yakın beyaz peyniri gidip gelerek tek başıma yedim ama kalıcı kg verdiğim için kg almamışım
kaşık hesabı ile ölçüyorum bende her şeyi :) zevkli oluyor
 
yoo kimse seni gömmez . çünkü burdaki herkes için motive bile sağlayabilirsin.
ne güzel . maşallah. spor çok mu yapıyorsun . kaslısın

Bir before after yapayım 1 dk o zaman farkı görün. Evet topik çok olumlu onun net farkı anlaşılıyor. Diğer topiklere de uğramıştım ben ara ara. Gruplaşma vardı bazılarında. Bazılarında da direk gömüyorlar. Karatay grubu var bir tane link vermeyeyim. Gittim bir gün dedim selam ben de hafif karataycı gibiyim bunları yedim nasıl iyi mi falan. Yediğim de menemen + lor + sebze falan kötü değil yani.

Bunlar bir başladılar yorumlamaya yok zeytin yemen lazım ne biçim kahvaltı böyle şey mi olur sen karataycı olamazsın vs vs. Dedim ne oluyor koşarak uzaklaştım bir daha yazmadım. Yani 8 zeytin yemedim diye toplanıp linç edebilirlerdi beni o derece bir eleştiri. :d

Bir insan başka bir insanı özellikle zayıflama konusunda bu kadar sert eleştirip kötülüyorsa kendine olan kızgınlığını kendi beceriksizliğini dışa vuruyordur başka hiçbir şey değil. Herkesin bünyesi farklı ben 8 zeytin yemek zorunda değildim yani orada topiğe motive olmaya gidiyorsun duvardan duvara vuruyorlar. Bu topikte öyle bir şey yok herkes herkese saygılı kimse kimsenin yemeğini ağır eleştirmiyor. Kendi yorumunu katıyor afiyet olsun diyor geçiyor. Böyle olması lazım zaten. Kişi en iyi kendi bilir bünyesini ne yiyip ne yiyemeyeceğini. Ben 10 yıldır diyet yapıyorum bana gelip de zeytin yemezsen kilo veremezsin derse birisi gülerim yani. :)
 
çok ilginç ya. saçma olmuş . bazen böyle garip insanlarla karşılaşabilirsin. normal karşılıyorum artık . ama tabi böyle saldırgan olmalarını gerektiren bi şey yok .
bekliyorum resmi.
 
afiyet olsun canım .
akşama ne yiyceksin . belli mi.
 
Bahçeden falan hiç anlamazdım işim olmazdı 6 sene öncesine kadar ama mecbur kalınca öğrendim şimdi paşa paşa ekip biçiyorum. Yoksa buranın fasulyesi falan yenecek gibi değil bildiğin su gibi tatsız tuzsuz tarifi yok yani tatmanız lazım ot gibi. Ben Türkiye'den alıyorum tohumları yılın 12 ayı yetişiyor ohhh miss şeker gibi fasulye mis kokulu organik yeşillikler. Ne zaman bahçeme gitsem Türkiye'de mahalle pazarına gitmiş gibiyim herşey mis gibi kokuyor. Marketlerdeki ürünlerin bırakın tadlarını kokuları bile yok.
Hadi ben gidip bi yarım saat uzanayım sonra çocukları okula hazırlayıp işe gitcem. Uzun bir gün beni bekliyor.
 
Selam kızlar
Kahvaltım
Peynirli maydanozlu omlet 205 kalori
Çay az şekerli 8 kalori
1 dilim çavdar ekmeği 83 kalori


Öğlen
Muz yarım 80 kalori yarısını da kızım yedi
Toplam 405 kalori
 
woooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwww
şu an ben senin ilk foton gibiyim.
ama umarım ikinci foton gibi olurum.

3 beden inceldim canım 40 bedenden düştüm. Olursun olmaz diye hiçbir şey yok. Aynen şuan tam wowluk bir fiziğim var dün gece yürürken mahalleden çocukluk arkadaşım çevirdi ne güzel zayıflamışsın çok değişmişsin diye. 18 kilo verdim toplamda. 1.5 ayda 15 kilo verdim.

Geçtiğimiz 1 hafta da da 5 kilo verdim kalori sayarak. Veriliyor işte canlı örneğiyim.
 
iyi yapmışsın canım buradan tohum götürerek .
tatsız tuzsuz dediğin burada kışın sera fasulye çıkar onlar gibi oluyor demek ki .
buralara bahar geldi şükür ve inşallah domatesi taze fasulyeyi bamyayı enginarı yiycez az kaldı. sabır diyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…