canım gece yemeseydin olmazdı o 400 gr bence deBen 10 gündür abur cuburu nestle nesfit 90 kalorilik bardan alıyordum. Dün bilerek ara verdim dedim 1 günüm de ödül olsun. Gittim Bim'den doldurdum tatlı çikolata kurabiye vs. O kadar almışım ki bitiremedim yani gece bi daha yedim. Gece yediklerim kilo yaptı muhtemelen zaten. Bugün gayet iyiyim şuanda sabah sporumu da yaptım geldim diyete aynen devam. ^^
Aynı dün ben de öyle oldu boş yere 400 gram aldım o yüzden bugün ceza günü sıvı diyeti -,-göz açlığım oluyor az da olsa yiyorum birşeyler ama sonra işman oluyorum
canım gece yemeseydin olmazdı o 400 gr bence de
bi resim yok mu. 51 kilosun. boyun kaç.
Peynir olarak kalorili peynirler yerine lor peyniri kesinlikle tavsiye ederim. A101'de 500 gramı 3 küsür bir şey. Fazla fazla yeter o da sana birkaç gün. Bol protein düşük yağ düşük karb.
En mükemmel diyet süt ürünü lor peyniridir hiç tartışmasız.
Peynirde tek tercihim lor peyniri.
Herkes lor peyniri yemeli.
Lor peyniri yiyin yedirin.
Lor peyniri.
Lor.
L.
katılıyorum sana canım .lor severim . alırım sık sık . ama arada normal yağlı peynir de alıyorum. olmazsa olmuyorPeynir olarak kalorili peynirler yerine lor peyniri kesinlikle tavsiye ederim. A101'de 500 gramı 3 küsür bir şey. Fazla fazla yeter o da sana birkaç gün. Bol protein düşük yağ düşük karb.
En mükemmel diyet süt ürünü lor peyniridir hiç tartışmasız.
Peynirde tek tercihim lor peyniri.
Herkes lor peyniri yemeli.
Lor peyniri yiyin yedirin.
Lor peyniri.
Lor.
L.
kendime ceza vereyim bendee
hahah ben peynir delisiyim cnm ama lor peynirini sevmiyorum ne yazık ki aman bu kadarcıktan birşey olmaz yağsız peynir zaten
yoo kimse seni gömmez . çünkü burdaki herkes için motive bile sağlayabilirsin.Ben zayıfım baya canım ama kaslı ve geniş omuzluyum o yüzden sıska durmuyorum tam yerinde duruyorum 34 bedenim. Resim atmayayım kızlar biraz kilo versin öyle atarım yoksa beni diri diri gömersiniz bu halde diyet mi yapıyorsun bir de utanmaz kadın püü rezil diye. Ben koruma dönemindeyim esasen spora başlayana kadar aktif olarak kalorimi tutuyorum bide çok kolay kilo aldığım için (Şekil A bir günde 400 gram) sürekli dikkat etmem gerekli.
Olsun olsun zaten kalorisine bakıyorsun aynen öyle hiçbir şey olmaz. Hayat kalori saymakta ya hem de çok zevkli oyun gibi geliyor bana mutfak tartısı aldım sinbonun 20 liraya her yediğimi ölçüyorum keyif veriyor. Hobim kalori saymak oldu.
yoo kimse seni gömmez . çünkü burdaki herkes için motive bile sağlayabilirsin.
ne güzel . maşallah. spor çok mu yapıyorsun . kaslısın
çok ilginç ya. saçma olmuş . bazen böyle garip insanlarla karşılaşabilirsin. normal karşılıyorum artık . ama tabi böyle saldırgan olmalarını gerektiren bi şey yok .Bir before after yapayım 1 dk o zaman farkı görün. Evet topik çok olumlu onun net farkı anlaşılıyor. Diğer topiklere de uğramıştım ben ara ara. Gruplaşma vardı bazılarında. Bazılarında da direk gömüyorlar. Karatay grubu var bir tane link vermeyeyim. Gittim bir gün dedim selam ben de hafif karataycı gibiyim bunları yedim nasıl iyi mi falan. Yediğim de menemen + lor + sebze falan kötü değil yani.
Bunlar bir başladılar yorumlamaya yok zeytin yemen lazım ne biçim kahvaltı böyle şey mi olur sen karataycı olamazsın vs vs. Dedim ne oluyor koşarak uzaklaştım bir daha yazmadım. Yani 8 zeytin yemedim diye toplanıp linç edebilirlerdi beni o derece bir eleştiri. :d
Bir insan başka bir insanı özellikle zayıflama konusunda bu kadar sert eleştirip kötülüyorsa kendine olan kızgınlığını kendi beceriksizliğini dışa vuruyordur başka hiçbir şey değil. Herkesin bünyesi farklı ben 8 zeytin yemek zorunda değildim yani orada topiğe motive olmaya gidiyorsun duvardan duvara vuruyorlar. Bu topikte öyle bir şey yok herkes herkese saygılı kimse kimsenin yemeğini ağır eleştirmiyor. Kendi yorumunu katıyor afiyet olsun diyor geçiyor. Böyle olması lazım zaten. Kişi en iyi kendi bilir bünyesini ne yiyip ne yiyemeyeceğini. Ben 10 yıldır diyet yapıyorum bana gelip de zeytin yemezsen kilo veremezsin derse birisi gülerim yani. :)
afiyet olsun canım .Sabah Kahvaltım;
Yarım Poğaça yedim (Nasıl pişmanım bilinmez midem bile isyanda yağlı yedim diye)
Peynir
Zeytin
Çay
Öğle Yemeğim;
Ayran Çorbası
1 kaşık Pilav
1 kaşık kuru fasulye
Yoğurtlu Kırmızı Lahana
Bahçeden falan hiç anlamazdım işim olmazdı 6 sene öncesine kadar ama mecbur kalınca öğrendim şimdi paşa paşa ekip biçiyorum. Yoksa buranın fasulyesi falan yenecek gibi değil bildiğin su gibi tatsız tuzsuz tarifi yok yani tatmanız lazım ot gibi. Ben Türkiye'den alıyorum tohumları yılın 12 ayı yetişiyor ohhh miss şeker gibi fasulye mis kokulu organik yeşillikler. Ne zaman bahçeme gitsem Türkiye'de mahalle pazarına gitmiş gibiyim herşey mis gibi kokuyor. Marketlerdeki ürünlerin bırakın tadlarını kokuları bile yok.hahah delilik ama kafan rahat edecekse yap. normalde bende söylerdim ben seni beğeniyorum diye ama susuyorum beyfendi çok tatlısın demesini bildiği gibi hoşlanıyorum da demesini bilsin
bahçene bayılıyorum bu konularda hiç elimden gelmez birşeyler yetiştirmek :)
kafan dağılacaksa boşver canım dağıt kafanı geçmişi geride bırakmak lazım yoksa yerimizde saymaktan başka birşey olmuyor. hahah bak işte faydası bile oluyor fazladan spor
woooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwww
woooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwww
şu an ben senin ilk foton gibiyim.
ama umarım ikinci foton gibi olurum.
iyi yapmışsın canım buradan tohum götürerek .Bahçeden falan hiç anlamazdım işim olmazdı 6 sene öncesine kadar ama mecbur kalınca öğrendim şimdi paşa paşa ekip biçiyorum. Yoksa buranın fasulyesi falan yenecek gibi değil bildiğin su gibi tatsız tuzsuz tarifi yok yani tatmanız lazım ot gibi. Ben Türkiye'den alıyorum tohumları yılın 12 ayı yetişiyor ohhh miss şeker gibi fasulye mis kokulu organik yeşillikler. Ne zaman bahçeme gitsem Türkiye'de mahalle pazarına gitmiş gibiyim herşey mis gibi kokuyor. Marketlerdeki ürünlerin bırakın tadlarını kokuları bile yok.
Hadi ben gidip bi yarım saat uzanayım sonra çocukları okula hazırlayıp işe gitcem. Uzun bir gün beni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?