canım benim . geleceği parlak ama ne olur bilemedim.22 yaşında canım hukuk 3. sınıf öğrencisi imiş. herhalde bedelli yapacak askerliğini
canım güzel olmuş açık havada spor . hele ki orman havası.Kızlar tekrar günaydın. Aldım arkadaşı da ormana koşuya gittim resmen 2 saattir koş yürü koş yürü tertemiz spor yaptık bol bol terledim. Şimdi geldim dünün acısını çıkarmış bir şekilde yeşil çayımı suyumu içip devam edeceğim. Bugün sıvı diyeti günüm.
Tartıldım dünle bugün arası 400 gram almışım çok aşırı tüketim yapınca az bile ben +1 bekliyordum. -,- O yüzden bugün sadece sıvıııı su bitki çayı belki ayran tuzsuz ev yapımı.
normalde hayatımda birini istemiyorum ama hiç düşünmediğim biriyken karşıma çıktı bu kişi. ve aşık değilim beğeniyorum hoş kafa dengi biri işte diğer yandan ama lar da var aklımda. geçmişi geçmişte bırakıp direk önüme bakıyım diyorum bazencanım benim . geleceği parlak ama ne olur bilemedim.
çok hızlı karar değiştiriyorsun çünkü. hayırlısı olsun hakkında inşallah. senin için en iyi olanı isterim şahsen
canım güzel olmuş açık havada spor . hele ki orman havası.
neden aşırı tüketim yaptın . ne mamalar yedin ki . benim gibi arkadaş toplantılarına mı daldın . mamaları yedin
Günaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.
Allah kabul etsin canımcım.Günaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.
aburcuburcu çok demek burda . sen de bizdensin. yemiyorum ben de ne zamandır .Abur cuburçok tükettim canım benim. 10 gündür çok sıkmıştım kendimi kilo vermek adına. Dün acısını çıkardım.Ve sonuç +400 gram. 50.6'dım 51 olmuşum. Bu gün o yüzden yerleşmesin diye sıvı besleneceğim. Yarın yine diyet düzenime devam. En az 10 gün daha başka kaçamak yoook.
2 yumurtadan yapmış sanırsan. ters olmuş .Orucunu Allah kabul etsin bitanem benim. Bir tek 2 adet sucuklu yumurtayı nasıl ölçtün ona güldürdün 2 adet nedir.Bide ne varsa şekerli yemişsin ahaha afiyet olsun.
Allah kabul etsin canımcım.
aburcuburcu çok demek burda . sen de bizdensin. yemiyorum ben de ne zamandır .
Telefonumda aplikasyon var canım yazınca kalorisini hesaplıyor otomatik olarak.Orucunu Allah kabul etsin bitanem benim. Bir tek 2 adet sucuklu yumurtayı nasıl ölçtün ona güldürdün 2 adet nedir.Bide ne varsa şekerli yemişsin ahaha afiyet olsun.
18 yıldır fazla Türkçe konuşamamanın sonucu İşte.2 yumurtadan yapmış sanırsan. ters olmuş .
Geçmiş olsun canım miden kötüyse yemeye zorlama kendini 1-2 gün aç gezdin diye hemen erimez kaslar öyle basit olsa ohoo bu zamana kadar bende kas kalmaması lazımdı.Ben de bugün sıvı diyeti yapacağım dün baya kalori aldım eşitlemem lazım kendimi. Zaten yediklerimden ötürü iştahım da yok doyma sinyallerim nasıl üst düzeye çıktıysa artık.
Geçmiş olsun canım miden kötüyse yemeye zorlama kendini 1-2 gün aç gezdin diye hemen erimez kaslar öyle basit olsa ohoo bu zamana kadar bende kas kalmaması lazımdı.Ben de bugün sıvı diyeti yapacağım dün baya kalori aldım eşitlemem lazım kendimi. Zaten yediklerimden ötürü iştahım da yok doyma sinyallerim nasıl üst düzeye çıktıysa artık.
geçmiş olsun diyetdaşım. sen de benim gibi sabah bulantıyla uyananlardansın demek.
bende reflü tedavisinden sonra büyük ölçüde geçti. ama hala sabahları birkaç saat kahvaltı yapmak istemem.
geçmiş olsun diyetdaşım. sen de benim gibi sabah bulantıyla uyananlardansın demek.
bende reflü tedavisinden sonra büyük ölçüde geçti. ama hala sabahları birkaç saat kahvaltı yapmak istemem.
Peynir olarak kalorili peynirler yerine lor peyniri kesinlikle tavsiye ederim. A101'de 500 gramı 3 küsür bir şey. Fazla fazla yeter o da sana birkaç gün. Bol protein düşük yağ düşük karb.öğle yemeğim
çay: 0 kalori
yumurta:75 kalori
peynir: 65 kalori
3 adet yeşil zeytin: 18 kalori
çeyrek domates: 10 kalori
çeyrek salatalık: 7 kalori
mantar: 6 kalori
1çatal tulum peyniri:15 kalori
toplam: 196 kalori
beyaz peyniri tam ölçmedim ama tulum peyniri ile birlikte kalorilerini fazla yazdım :) belki daha az bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?