Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

22 yaşında canım hukuk 3. sınıf öğrencisi imiş. herhalde bedelli yapacak askerliğini
canım benim . geleceği parlak ama ne olur bilemedim.
çok hızlı karar değiştiriyorsun çünkü. hayırlısı olsun hakkında inşallah. senin için en iyi olanı isterim şahsen

canım güzel olmuş açık havada spor . hele ki orman havası.
neden aşırı tüketim yaptın . ne mamalar yedin ki . benim gibi arkadaş toplantılarına mı daldın . mamaları yedin

canım benim . geleceği parlak ama ne olur bilemedim.
çok hızlı karar değiştiriyorsun çünkü. hayırlısı olsun hakkında inşallah. senin için en iyi olanı isterim şahsen
normalde hayatımda birini istemiyorum ama hiç düşünmediğim biriyken karşıma çıktı bu kişi. ve aşık değilim beğeniyorum hoş kafa dengi biri işte diğer yandan ama lar da var aklımda. geçmişi geçmişte bırakıp direk önüme bakıyım diyorum bazen

canım güzel olmuş açık havada spor . hele ki orman havası.
neden aşırı tüketim yaptın . ne mamalar yedin ki . benim gibi arkadaş toplantılarına mı daldın . mamaları yedin

Abur cuburçok tükettim canım benim. 10 gündür çok sıkmıştım kendimi kilo vermek adına. Dün acısını çıkardım. Ve sonuç +400 gram. 50.6'dım 51 olmuşum. Bu gün o yüzden yerleşmesin diye sıvı besleneceğim. Yarın yine diyet düzenime devam. En az 10 gün daha başka kaçamak yoook.

Günaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.

Orucunu Allah kabul etsin bitanem benim. Bir tek 2 adet sucuklu yumurtayı nasıl ölçtün ona güldürdün 2 adet nedir. Bide ne varsa şekerli yemişsin ahaha afiyet olsun.

Günaydın kızlar sahura kalktım.
2 adet sucuklu yumurta 242 kalori
2 dilim ekmek 140 kalori
Tahin pekmez 70 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Biraz abarttım ama malum iftara kadar yemiycem.
Allah kabul etsin canımcım.
aburcuburcu çok demek burda . sen de bizdensin. yemiyorum ben de ne zamandır .

Allah kabul etsin canımcım.

aburcuburcu çok demek burda . sen de bizdensin. yemiyorum ben de ne zamandır .

Ben 10 gündür abur cuburu nestle nesfit 90 kalorilik bardan alıyordum. Dün bilerek ara verdim dedim 1 günüm de ödül olsun. Gittim Bim'den doldurdum tatlı çikolata kurabiye vs. O kadar almışım ki bitiremedim yani gece bi daha yedim. Gece yediklerim kilo yaptı muhtemelen zaten. Bugün gayet iyiyim şuanda sabah sporumu da yaptım geldim diyete aynen devam. ^^

Orucunu Allah kabul etsin bitanem benim. Bir tek 2 adet sucuklu yumurtayı nasıl ölçtün ona güldürdün 2 adet nedir. Bide ne varsa şekerli yemişsin ahaha afiyet olsun.
Telefonumda aplikasyon var canım yazınca kalorisini hesaplıyor otomatik olarak.
Aslında tahin pekmez çok az yedim ama kaloriyi bilerek fazla yazdım. Ekmeği de tam 2 dilim yemedim aslında. 2. çayımı bitirmedim ve yumurtayı 1 çay kaşığı tereyağla yaptım 3-5 minik sucuk parçaları koydum. Ama kalorileri yazarken fazla fazla yazıyorum gözüm korksun fazla yemeyeyim diye.

öğle yemeğim

çay: 0 kalori
yumurta:75 kalori
peynir: 65 kalori
3 adet yeşil zeytin: 18 kalori
çeyrek domates: 10 kalori
çeyrek salatalık: 7 kalori
mantar: 6 kalori
1çatal tulum peyniri:15 kalori

toplam: 196 kalori

beyaz peyniri tam ölçmedim ama tulum peyniri ile birlikte kalorilerini fazla yazdım :) belki daha az bile olabilir

göz açlığım oluyor az da olsa yiyorum birşeyler ama sonra işman oluyorum

göz açlığım oluyor az da olsa yiyorum birşeyler ama sonra pişman oluyorum tabi kendimi tutmayı hala öğrenemedim

göz açlığım oluyor az da olsa yiyorum birşeyler ama sonra pişman oluyorum tabi kendimi tutmayı hala öğrenemedim

geçmiş olsun diyetdaşım. sen de benim gibi sabah bulantıyla uyananlardansın demek.

bende reflü tedavisinden sonra büyük ölçüde geçti. ama hala sabahları birkaç saat kahvaltı yapmak istemem.

aynen normaldede öyleyim birde bu sefer regl dan dolayı canım ya ama yine bir parçada olsa göz açlığına atıyorum ağzıma birşeyler

geçmiş olsun diyetdaşım. sen de benim gibi sabah bulantıyla uyananlardansın demek.

bende reflü tedavisinden sonra büyük ölçüde geçti. ama hala sabahları birkaç saat kahvaltı yapmak istemem.

aynen normaldede öyleyim birde bu sefer regl dan dolayı canım ya ama yine bir parçada olsa göz açlığına atıyorum ağzıma birşeyler

Peynir olarak kalorili peynirler yerine lor peyniri kesinlikle tavsiye ederim. A101'de 500 gramı 3 küsür bir şey. Fazla fazla yeter o da sana birkaç gün. Bol protein düşük yağ düşük karb.
En mükemmel diyet süt ürünü lor peyniridir hiç tartışmasız.
Peynirde tek tercihim lor peyniri.
Herkes lor peyniri yemeli.
Lor peyniri yiyin yedirin.
Lor peyniri.
Lor.
L.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…