Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Başkaları bir hokus pokus olduğunu düşünüyor her zaman

sevgilim vs değildi canım dostum arkadaşım sırdaşım olan biriydi. bir şeyler yaşanabilecek biri değildi o yönden bakmadık hiç
canım erkeklerde böyle bir davranış şekli var maalesef. ilişki konularına girmek istemiyorum. üzüldüğüm konular.
bende de hashimato tiroiti var
acil şifalar canım. ömür boyu dikkat edicez işte. bende çocukken hipotiroid vardı.artık ilaç kullanmıyorum ama tiroid bezlerim de şiş, zar zor salgılıyorlar hormonu. tembelleştirmemek için ilaç vermiyor doktor.

amin canım. gerçekten erkeklerin beyni farklı çalışıyor ne yazık ki

Eki Görüntüle 1971273
Akşam yemegim bardaktaki Y ogurdun suyu salata atismistik öğlen içine bir cay bardağı nohut koydum akşam spor yapacam

Mükemmelsin mükemmeeeel. :*

Ben bugün boş geçtim bol bol su yeşil çay zaten midem de alacak gibi değil. Yarın müthiş diyet menülerim ile aranızdayım.

Mükemmelsin mükemmeeeel. :*

Ben bugün boş geçtim bol bol su yeşil çay zaten midem de alacak gibi değil. Yarın müthiş diyet menülerim ile aranızdayım.
Çok geç paylaşma belki bize de fikir olur ben yarin da salata haşlanmış yumurta ve şalgam düşünüyorum öğlene yanına da beş tane badem

Çok geç paylaşma belki bize de fikir olur ben yarin da salata haşlanmış yumurta ve şalgam düşünüyorum öğlene yanına da beş tane badem

Ben fotolu paylaşıyorum canım benim öyle atarım sabah yedikten sonra atarım zaten 2 öğün yapıyorum genelde. ^^ Yarın protein gideceğim şu aldığım fazlalıkları geri atmak için. Sabah şimdiden belli yumurta + sebze + lor gibi bir şey olur. Ama bir görüntüsü var ki enfeees. :)

Sen dün dediğimi yap madem negatif şimdi yap geceye olursun insallah

Akşam yemeğinde

Muz 33 kalori
Yoğurt 4 yemek kaşığı 72 kalori
2 kaşık diyet mısır gevreği 60 kalori

Toplam 165 kalori

Eki Görüntüle 1971289

Ben olsam o yemeğe muz yerine yeşil elma dilimleri atardım içinde liften ötürü çok daha avantajlı diyet listelerinde + düşük glisemik indeks. :* Ama ama ama muhteşem bir menü olmuş kesinlikle afiyet bal şeker olsun meyve tabağı gibi.

Kızlar bu arada ben de beğenme hastalığı var forumda. Her mesajınızı beğenirim muhtemelen amacım motive edebilmek sizi sadece yanlış anlamayın olur mu bu ne her yazdığımı beğeniyor sapık mıdır nedir diye.

yaparım ben bunu

Mesela soğukta yürümek daha çok kalori yaktırır. Vücut standart ısı dengesini koruyabilmek için daha fazla kalori harcamaya başlar. Yaşayabilmek ve donmamak için adeta bir kalori makinesine döner. O yüzden hava soğuksa bu sizin karınız olur aynı sürede fazla fazla kalori için soğukta spor ON NUMARAA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…