Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eve geldim evde kırmızı et hiç yokmuş bende tavuk çıkardım buzluktan. Fajita ları ızgara tavukla yapmaya karar verdim. Zaten hem kalorisi daha düşük olur hemde kırmızı etten daha sağlıklı. Şimdi su kaynatıp 1 kase quina ıslatayım salata için hazır olsun. Daha akşama çok var ama olsun
Şimdi kalorisi düşük tatlı tarifi bakıyorum

Be benim için mümkün değil burda hava her zaman çok sıcak. Ben bildiğin hamamda yürüyüş yapıyorum.

EceZ ve izole @Onclmelek canım zamanla göreceksiniz biz topikce acayip uyum icindeyizdir maşallah diyim bir hafta hep beraber kilo veririz bir hafta hep beraber kilo alırız hatta iki uc hafta önce hep beraber aynı kaldık 50 gr veren olsa birinci olacaktı topigimizin adıyla bir bütünüz hep beraber......

O zaman en iyisi sütlü tatli olur

Bende genelde akşamları yapıyorum ve ev sıcak oluyor

O zaman en iyisi sütlü tatli olur
Papaya ile yapılıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde ben üstüne sadece çilek dilimleri koycam kalorisi çok düşük olacak. Hatta şimdi önce bunu yapıp buzdolabına koyayım akşama kadar katılaşsın.

Eklentiler

• IMG_0526.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 38

Diyet yulaf kepekli kurabiye tarifleri var internette canım. Kuru üzüm kuru incir yulaf ezmesi falan rondoda karıştırıp fırınlıyorlar. Çok da leziz oluyor ve tam bir diyet yemeği. Yulaf kepekli kurabiye, diyet kurabiye diye yaz Google'a. Tadı da enfes oluyor çay yanına mükemmel ve masum bir tatlı.

Hafta sonu yapmıştım dolapta hala var onlardan kayısılı hurmalı ve İncirli yaptım Harika oldular.
ama ben daha çok kaşıkla yiyebileceğim creamy bişey böyle dondurma yada puding gibi düşünmüştüm bu tarifi buldum. Zaten papaya çok sevdiğim bir meyve.

Afiyet olsun canım benim. Ben de 9 gibi yürüyüşüme çıkacağım biraz saç bakımı yapayım şimdi anca kurur saçlarım kolay gelsin fıstıklarım.

Epeydir yemiyordum muz canım da istiyordu tatlım tam tüketmek yerine bunu uyguladım

Akşam yemeğim
Zeytinyağlı menemen 71 kalori
Çay 2 bardak az şekerli 16 kalori toplam
87 kalori
Atıştırmalık olarak 2 tane kuru kayısı yedim

Bugün aldığım kalori toplamı 519
Keşke yürüyüş de yapabilsem ama hiç halim yok kızım da hiç durmuyor

Triplimelek Megi inşallah yakında olursun canım söktürücü çaylardan iç kiraz sapı soğan suyu falan
Öyle yapıcam canım dün mesmeser söyledi sağolsun soğan suyunu onu yaptım içtim bakalım ayy inşallah olayimda kurtulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…