- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Be benim için mümkün değil burda hava her zaman çok sıcak. Ben bildiğin hamamda yürüyüş yapıyorum.Mesela soğukta yürümek daha çok kalori yaktırır. Vücut standart ısı dengesini koruyabilmek için daha fazla kalori harcamaya başlar. Yaşayabilmek ve donmamak için adeta bir kalori makinesine döner. O yüzden hava soğuksa bu sizin karınız olur aynı sürede fazla fazla kalori için soğukta spor ON NUMARAA.
Bende öyleyim
O zaman en iyisi sütlü tatli olurEve geldim evde kırmızı et hiç yokmuş bende tavuk çıkardım buzluktan. Fajita ları ızgara tavukla yapmaya karar verdim. Zaten hem kalorisi daha düşük olur hemde kırmızı etten daha sağlıklı. Şimdi su kaynatıp 1 kase quina ıslatayım salata için hazır olsun. Daha akşama çok var ama olsun
Şimdi kalorisi düşük tatlı tarifi bakıyorum
Bende genelde akşamları yapıyorum ve ev sıcak oluyorMesela soğukta yürümek daha çok kalori yaktırır. Vücut standart ısı dengesini koruyabilmek için daha fazla kalori harcamaya başlar. Yaşayabilmek ve donmamak için adeta bir kalori makinesine döner. O yüzden hava soğuksa bu sizin karınız olur aynı sürede fazla fazla kalori için soğukta spor ON NUMARAA.
Sapık ha çok güldüm:)Kızlar bu arada ben de beğenme hastalığı var forumda.Her mesajınızı beğenirim muhtemelen amacım motive edebilmek sizi sadece yanlış anlamayın olur mu bu ne her yazdığımı beğeniyor sapık mıdır nedir diye.
Papaya ile yapılıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde ben üstüne sadece çilek dilimleri koycam kalorisi çok düşük olacak. Hatta şimdi önce bunu yapıp buzdolabına koyayım akşama kadar katılaşsın.O zaman en iyisi sütlü tatli olur
Eve geldim evde kırmızı et hiç yokmuş bende tavuk çıkardım buzluktan. Fajita ları ızgara tavukla yapmaya karar verdim. Zaten hem kalorisi daha düşük olur hemde kırmızı etten daha sağlıklı. Şimdi su kaynatıp 1 kase quina ıslatayım salata için hazır olsun. Daha akşama çok var ama olsun
Şimdi kalorisi düşük tatlı tarifi bakıyorum
Hafta sonu yapmıştım dolapta hala var onlardan kayısılı hurmalı ve İncirli yaptım Harika oldular.Diyet yulaf kepekli kurabiye tarifleri var internette canım. Kuru üzüm kuru incir yulaf ezmesi falan rondoda karıştırıp fırınlıyorlar. Çok da leziz oluyor ve tam bir diyet yemeği. Yulaf kepekli kurabiye, diyet kurabiye diye yaz Google'a. Tadı da enfes oluyor çay yanına mükemmel ve masum bir tatlı.
Hafta sonu yapmıştım dolapta hala var onlardan kayısılı hurmalı ve İncirli yaptım Harika oldular.
ama ben daha çok kaşıkla yiyebileceğim creamy bişey böyle dondurma yada puding gibi düşünmüştüm bu tarifi buldum. Zaten papaya çok sevdiğim bir meyve.
Epeydir yemiyordum muz canım da istiyordu tatlım tam tüketmek yerine bunu uyguladımBen olsam o yemeğe muz yerine yeşil elma dilimleri atardım içinde liften ötürü çok daha avantajlı diyet listelerinde + düşük glisemik indeks. :* Ama ama ama muhteşem bir menü olmuş kesinlikle afiyet bal şeker olsun meyve tabağı gibi.
Evet canım yaptım içtim şimdi 1 bardak inşallah olurumSen dün dediğimi yap madem negatif şimdi yap geceye olursun insallah
Öyle yapıcam canım dün mesmeser söyledi sağolsun soğan suyunu onu yaptım içtim bakalım ayy inşallah olayimda kurtulayimTriplimelek Megi inşallah yakında olursun canım söktürücü çaylardan iç kiraz sapı soğan suyu falan
Benim de yapmam lazım 8 ay oldu Doğum yapalı daha tık yok kızda 8. ayda olmuştum olsam iyi olcakÖyle yapıcam canım dün mesmeser söyledi sağolsun soğan suyunu onu yaptım içtim bakalım ayy inşallah olayimda kurtulayim
Sabaha haberini verirsin insallah gerçekten çok can sıkıntısı yapan bir durum.Öyle yapıcam canım dün mesmeser söyledi sağolsun soğan suyunu onu yaptım içtim bakalım ayy inşallah olayimda kurtulayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?