Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

M enemeni neyle yedin canım ekmeksiz mi yedin

M enemeni neyle yedin canım ekmeksiz mi yedin
Aslında yedim sayılmaz ekmek yemedim menemnden de iki 3 çatal yedim çay içtim o kadar.
Haklisin fazla stres yaptım buda olumsuz etkildedi hayatımı düzenimi sabah çok daha iyi uyanirim inşallah.

Benim de yapmam lazım 8 ay oldu Doğum yapalı daha tık yok kızda 8. ayda olmuştum olsam iyi olcak
Bende kızım 7 aylıkken olmaya başladım.
1 yaşına kadar normal diyor doktorlar benim arkadaşımda kızı 1 yaşındayken oldu. Sende olursun insallah

insallah olup rahatlarsin canim kiraz sapi da bu konuda cok ise yario

evet cnm bunu bnde biliorum dukanda okumustum sogugun yag yaktigi butun kis bahcede nobet tuttum sanirim o yuzdendir ki kilo almadim:)

Kizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die

Maşallah tebrikler. Mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah.

Akşam yemeğim için bütün malzemelerimi yıkadım doğradım hazırladım. Şimdi gidip Ömerimi okuldan alcam. Öğleden sonra bir kaç saat yalnızlık iyi geldi mutfakta hazırlık yaparken dağ 2 yi izledim. Ev sessizken film İzlemek çok güzel.

Nice mutlu senelere canım o kadar pasta aldılar ve sen yemedin oldu mu ama ben olsam hepsinden birer dilim yerdimofff :)

İYİ Kİ DOĞDUUUNNN

Evet akşam 9da 1 saat yürüyüp eve girip geri çıkıp yeniden yürümenin ve tüm günü boş geçmenin verdiği gazla tartıda şuan yeniden 50.7'yi görmenin haklı gururunu yaşıyorum

Yarın sabah da yine bu rakamı görürsem normal beslenmeye aynen devam güzel bir kahvaltı ile.

insallah olup rahatlarsin canim kiraz sapi da bu konuda cok ise yario

evet cnm bunu bnde biliorum dukanda okumustum sogugun yag yaktigi butun kis bahcede nobet tuttum sanirim o yuzdendir ki kilo almadim:)
Aldırdım canım eşime kiraz sapı 1 bardak da ondan içtim.

Canım
Doğum günün kutlu olsun tatlım

Nice yaşlara canım sevdiklerinle sağlıkla inşallah

Allah kabul etsin canım

Filmi ben de izledim

Süpersin bence sabah daha eksik çıkacaksın tartıda

Nice yaşlara canım sevdiklerinle sağlıkla inşallah

Allah kabul etsin canım

Filmi ben de izledim

Süpersin bence sabah daha eksik çıkacaksın tartıda

Genelde öyle oluyor gece de çok acıkınca tartılıyorum bazen sabahları 100 200 daha eksik çıkıyor. 50.6 çıkayım yeter fazlasında gözüm yok ideal benim için korumaya çalışıyorum işte böyle böyle. ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…