M enemeni neyle yedin canım ekmeksiz mi yedinAkşam yemeğim
Zeytinyağlı menemen 71 kalori
Çay 2 bardak az şekerli 16 kalori toplam
87 kalori
Atıştırmalık olarak 2 tane kuru kayısı yedim
Bugün aldığım kalori toplamı 519
Keşke yürüyüş de yapabilsem ama hiç halim yok kızım da hiç durmuyor
Aslında yedim sayılmaz ekmek yemedim menemnden de iki 3 çatal yedim çay içtim o kadar.M enemeni neyle yedin canım ekmeksiz mi yedin
Bende kızım 7 aylıkken olmaya başladım.Benim de yapmam lazım 8 ay oldu Doğum yapalı daha tık yok kızda 8. ayda olmuştum olsam iyi olcak
insallah olup rahatlarsin canim kiraz sapi da bu konuda cok ise yario
evet cnm bunu bnde biliorum dukanda okumustum sogugun yag yaktigi butun kis bahcede nobet tuttum sanirim o yuzdendir ki kilo almadim:)Mesela soğukta yürümek daha çok kalori yaktırır. Vücut standart ısı dengesini koruyabilmek için daha fazla kalori harcamaya başlar. Yaşayabilmek ve donmamak için adeta bir kalori makinesine döner. O yüzden hava soğuksa bu sizin karınız olur aynı sürede fazla fazla kalori için soğukta spor ON NUMARAA.
Maşallah tebrikler. Mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah.Kizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
Nice mutlu senelere canım o kadar pasta aldılar ve sen yemedin oldu mu ama ben olsam hepsinden birer dilim yerdimofff :)Kizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
Kizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
Aldırdım canım eşime kiraz sapı 1 bardak da ondan içtim.insallah olup rahatlarsin canim kiraz sapi da bu konuda cok ise yario
evet cnm bunu bnde biliorum dukanda okumustum sogugun yag yaktigi butun kis bahcede nobet tuttum sanirim o yuzdendir ki kilo almadim:)
CanımKizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
Kizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
Akşam yemeğim için bütün malzemelerimi yıkadım doğradım hazırladım. Şimdi gidip Ömerimi okuldan alcam. Öğleden sonra bir kaç saat yalnızlık iyi geldi mutfakta hazırlık yaparken dağ 2 yi izledim. Ev sessizken film İzlemek çok güzel.
Evet akşam 9da 1 saat yürüyüp eve girip geri çıkıp yeniden yürümenin ve tüm günü boş geçmenin verdiği gazla tartıda şuan yeniden 50.7'yi görmenin haklı gururunu yaşıyorum
Yarın sabah da yine bu rakamı görürsem normal beslenmeye aynen devam güzel bir kahvaltı ile.
Nice yaşlara canım sevdiklerinle sağlıkla inşallah
Allah kabul etsin canım
Filmi ben de izledim
Süpersin bence sabah daha eksik çıkacaksın tartıda
Selam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım klasik karatay
Sucuklu yumurta peynir zeytin salata ceviz
Akşam yemeğim kuru fasulye tavuk sote ve yoğurt
Genelde öyle oluyor gece de çok acıkınca tartılıyorum bazen sabahları 100 200 daha eksik çıkıyor. 50.6 çıkayım yeter fazlasında gözüm yok ideal benim için korumaya çalışıyorum işte böyle böyle. ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?