Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok şükür Rabbime iftarımı yaptım. Biraz uluslararası bir menüm vardı ama herşey çok hafif ve lezzetliydi. Ellerime sağlık.
Meksika tavuklu fajitas 360 kalori
Peru Salata botu 10 kalori
Medine Hurma 35 kalori
İftar için son derece düşük bir kalori öğlende yemedim iyi hissediyorum çok şükür.

mutlu yıllar A aaadddaaa

Aradaki tatil farkını kapatmisim 100 gr fark var daha yarına daha da eksi olur insallah.
EceZ canım sen spor yapma konusunda kendini baya gelistirmissin sanırım sence akşam spor yapmakla gündüz yapmak arasında fark var mıdır

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım klasik karatay

Sucuklu yumurta peynir zeytin salata ceviz

Akşam yemeğim kuru fasulye tavuk sote ve yoğurt
afiyet olsun canım.
dün ben kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta yedim sadece.
saat 10.30 da 1 küçük paket çubuk kraker
öğlen bol marullu kısır ve ciğer .
akşam hiç bir şey yemedim.
porsiyonlarımı da küçülttüm artık

cnım tebrik ederim. kaç kilo olmuşsun peki.

doğum günün kutlu olsun. nice güzel yılların olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla

cumartesi günü de benim doğum günüm. 25 mart

Evet canım yaptım içtim şimdi 1 bardak inşallah olurum
ah kuzum . ben de aynı oluyordum bi kaç aydır. ama senin gibi 10 gün değil de 2-3-4 gün gecikiyordu adet. 1 hafta önce spral taktırdım. stres stres nereye kadar. Allah ömür versin inşallah olan çocuklarıma . 3 tane var . 4. yü kaldıramam . büyük konuşup da günaha da girmeyeyim ama yapamam. bünye de fizik kimya da kaldırmaz artık

bu ne güzel bi şey . tarifi de vardır eminim . dur bi araştırayım önceki sayfaları.

fajita ben yapmıştım geçmiş yıllarda. biz karı koca sevdik ama çocuklar yemedi. belki yerler artık. büyüdüler . ancak içini yiyorlardı. fazla geliyordu lavaş kısmı

Hayırlı Sabahlar Kızlar;

Dün Akşam Yemeğe Götürdü arkadaşlarım

ama ben sadece sebze yedim patlıcan mantar biber ama hafif yağlıydı az yedim daha sonra 2 çay içtim akşam yürüyüş yaptım ve dün akşamı öyle bitirdim.

şimdide limonlu su şişemi bitirdim birazdan peynir kepek ekmeği çay yapıcam mağlum sabahları erkenden yiyemiyorum

kocaman bi nazar boncuğu koycam buraya. senin için acabalarım vardı. dayanamıyorum mamalara dediğini hatırlıyorum ama sen beni yanılttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…