Yok canım unlu bişey
bugün iyi geçti çok şükür devamı gelir inşallah
İyi geceler canım
mutlu yıllar A aaadddaaaKizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
kilo mu vermişsin şekercim.Eki Görüntüle 1971591
Kahvaltim guzellerim bugün o fazlaliklari attim ya moralim çok iyi
afiyet olsun canım.Selam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım klasik karatay
Sucuklu yumurta peynir zeytin salata ceviz
Akşam yemeğim kuru fasulye tavuk sote ve yoğurt
cnım tebrik ederim. kaç kilo olmuşsun peki.Kizlar doyetisyen gunumdu bugun 600 gram yag vermistim cok sevndm cnku izmire gdip gelince korkmustum acikcasi aksam da balik salata yedim bugun dogum gunumdu gorumcem bile eve pasta yollamis arkadasim romantik softa hazirlamis o da pasta almis ogrenciler de ama hicccx yemek istemedim ustelok doktor mutlaka pasta ye dedi ucundan aldim azcik sirf ayip olmasin die
ah kuzum . ben de aynı oluyordum bi kaç aydır. ama senin gibi 10 gün değil de 2-3-4 gün gecikiyordu adet. 1 hafta önce spral taktırdım. stres stres nereye kadar. Allah ömür versin inşallah olan çocuklarıma . 3 tane var . 4. yü kaldıramam . büyük konuşup da günaha da girmeyeyim ama yapamam. bünye de fizik kimya da kaldırmaz artıkEvet canım yaptım içtim şimdi 1 bardak inşallah olurum
bu ne güzel bi şey . tarifi de vardır eminim . dur bi araştırayım önceki sayfaları.Papaya ile yapılıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde ben üstüne sadece çilek dilimleri koycam kalorisi çok düşük olacak. Hatta şimdi önce bunu yapıp buzdolabına koyayım akşama kadar katılaşsın.
fajita ben yapmıştım geçmiş yıllarda. biz karı koca sevdik ama çocuklar yemedi. belki yerler artık. büyüdüler . ancak içini yiyorlardı. fazla geliyordu lavaş kısmıEve geldim evde kırmızı et hiç yokmuş bende tavuk çıkardım buzluktan. Fajita ları ızgara tavukla yapmaya karar verdim. Zaten hem kalorisi daha düşük olur hemde kırmızı etten daha sağlıklı. Şimdi su kaynatıp 1 kase quina ıslatayım salata için hazır olsun. Daha akşama çok var ama olsun
Şimdi kalorisi düşük tatlı tarifi bakıyorum
diyetisyene mi gittin şekercim.günaydınnnnn
bu sabah çok mutluyummmm
vücut kitle endeksim 25
günaydınnnnn
bu sabah çok mutluyummmm
vücut kitle endeksim 25
kocaman bi nazar boncuğu koycam buraya. senin için acabalarım vardı. dayanamıyorum mamalara dediğini hatırlıyorum ama sen beni yanılttınHayırlı Sabahlar Kızlar;
Dün Akşam Yemeğe Götürdü arkadaşlarım
ama ben sadece sebze yedim patlıcan mantar biber ama hafif yağlıydı az yedim daha sonra 2 çay içtim akşam yürüyüş yaptım ve dün akşamı öyle bitirdim.
şimdide limonlu su şişemi bitirdim birazdan peynir kepek ekmeği çay yapıcam mağlum sabahları erkenden yiyemiyorum
Sabah 69.9 çıktım canım cuma günü 69.8 dim demek kilo değilmiş iki gündür dikkat ediyorum sanki fazlaliktimesmeser verdin mi 1 kiloyu
Canım tatil dönüşü bir kilo fazla çıkmıştım bu sabah tartildim gitmiş insallah cumaya kadar daha da giderkilo mu vermişsin şekercim.
kahvaltım 2 yumurtalı bol lorlu omlet
öğlen için kabak yemeği ve yoğurt getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?