Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım
Doğum günün kutlu olsun tatlım
tesekkur ederimm canimmmmn

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım klasik karatay

Sucuklu yumurta peynir zeytin salata ceviz

Akşam yemeğim kuru fasulye tavuk sote ve yoğurt
Afiyet olsun canim tesekkur ederimm
tesekkurler ederim canimnmnmmmm

A aaadddaaa nice mutlu yıllara canım Allah seni esinle ve ilerde olur insallah çocuklarımla mutlu sağlıklı etsin canim
Amin canim cok sagol
cnım tebrik ederim. kaç kilo olmuşsun peki.

doğum günün kutlu olsun. nice güzel yılların olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla

cumartesi günü de benim doğum günüm. 25 mart
cok tesekkur ederim canum 62 kusur oldum cok sukur ama bedenin skilasmayla birlikte 58 dio diyetisyen sagolsun
Ne guzel biz koc burclari senle ben:)

diyetisyene mi gittin şekercim.
sen kaç kiloydun. 50 küsür diye hatırlıyorum
program üzerinde hesaplıyorum canım. sizle tanıştığımda 67'ydim, vücut kitle endeksim 26 küsurdu. şuan 25. artık normal kilo aralığındayımmmm. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın arkadaşlar.

Nasıl hesapladin canım
canım internette, aplikasyonlarda falan vücut kitle endeksi hesaplama var. onlardan hesaplıyorum. cep telefonumun sağlık programı var. bu sabah oraya bilgilerimi gireyim dedim. güncel vücut kitle endeksimi görünce bir sevinç bir sevinç

25'in altı normal kilo. normal kilo aralığına girmiş bulunmaktayım.

Bende şimdi hesapladim canım 27 çıktı 64 kilo olursam normal olacam acil 5 kilo daha vermem lazım 64 olursa 25 cikiyor

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.66 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
  3. İdeal Kilonuz: 61 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.7 kg / metrekare
bu da benim endeksimmiş.
ideal kilom 61 miş . yuh dedim ama bilemedim.
yani zayıf olmanın ya da zayıf olmak istemenin getirdiği rahatsızlıklara yakalanmadan inşallah . Allah iyilik versin hepimize.

Benim babam Marmara spor akademisi mezunu lisanslı antrenör canım. Ben de ortaokuldan beri sporla uğraşıyorum pek çok alanda lisansım oldu. O yüzden vücudum kaslı zaten genlerde de var aileden kalma.

Sabah aç karnına yapılan spor kilo verdirir. Sabah güne yağ yakımı ile başlayabilirsin. Akşam sporu ise gece saatlerinde yavaşlayan metabolizmanı daha uzun süre çalışır halde tutar.

Aç karnına yapılan sporla yağ yakarsın
Tok karnına yapılan sporla yediklerini yakarsın

İki türlü de kilo verirsin. Kilo korumak isteyenler genelde tok karnına spor yaparlar örnek ben gibi.

kilo mu vermişsin şekercim.

kahvaltım 2 yumurtalı bol lorlu omlet

öğlen için kabak yemeği ve yoğurt getirdim.

İşte benim gibi bir lorcu. Afiyet olsun çok güzel bir başlangıç protein ağırlıklı tam kilo vermek için ideal.

Afiyet olsun kalori saysak bile 1000 i geçmemişsin hemen hemen tabi kısır çok değilse. Gayet güzel bitanem benim. :)

cnım tebrik ederim. kaç kilo olmuşsun peki.

doğum günün kutlu olsun. nice güzel yılların olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla

cumartesi günü de benim doğum günüm. 25 mart

Şimdiden iyi ki DOĞDUUUUN. :)

günaydınnnnn

bu sabah çok mutluyummmm

vücut kitle endeksim 25

Harika benim 17.5 filan.

İşte irade budur. Bir sürü şey yiyebilirdin ama ne kadar güzel kendine hakim olmuşsun tebrik ederim. :)

Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükür gelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..

Geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar

Sabah 6 km yürüyüş yaptım

Kahvaltım

Yoğurt içine yulaf kuru meyveler ve çiğ fıstık

Çok güzel enerjik bir kahvaltı olmuş afiyet olsun. :)

Onlara çok takılma bende 17'lik BMI ile ölmüş gibi gözüküyorum hesaplamalara göre ama fiziğim gayet düzgün ölçülerim vs. Kemik yapınla alakalı kemiklerin iskeletin iriyse öyle cılız durmuyorsun. Benim de ideal kilom 55 ama ben 50 olmayı seviyorum.

Yine en sevdiği pidesi ile güzel bir kahvaltı edilmiiiş. Afiyet olsun. :*
EceZ ben senin gibi asla şok diyet yapamam yapmadım da zaten küçük bebeğim var emziriyorum istediğim 3 4 kilo vermek aa bir de haşimato troid hastasıyım metabolizmam yavaş çok zor kilo veriyorum bir de ideal kiloma yakın olduğum için de mi gitmiyor ne işte böyle sağlıklı ne yapabilirim aç kalmadan bir de ben sorayım dedim :) belli ki sen diyet yapmayı hobi haline getirmişsin ben evlendiğimde 48 kiloydum hep istediğim sağlıklı şeyler yedim hiç diyet yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…