Nasıl hesapladin canımgünaydınnnnn
bu sabah çok mutluyummmm
vücut kitle endeksim 25
tesekkur ederimm canimmmmnCanım
Doğum günün kutlu olsun tatlım
Afiyet olsun canim tesekkur ederimmSelam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım klasik karatay
Sucuklu yumurta peynir zeytin salata ceviz
Akşam yemeğim kuru fasulye tavuk sote ve yoğurt
tesekkurler ederim canimnmnmmmm
Amin canim cok sagol
cok tesekkur ederim canum 62 kusur oldum cok sukur ama bedenin skilasmayla birlikte 58 dio diyetisyen sagolsuncnım tebrik ederim. kaç kilo olmuşsun peki.
doğum günün kutlu olsun. nice güzel yılların olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla
cumartesi günü de benim doğum günüm. 25 mart
program üzerinde hesaplıyorum canım. sizle tanıştığımda 67'ydim, vücut kitle endeksim 26 küsurdu. şuan 25. artık normal kilo aralığındayımmmm. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın arkadaşlar.diyetisyene mi gittin şekercim.
sen kaç kiloydun. 50 küsür diye hatırlıyorum
kocaman bi nazar boncuğu koycam buraya. senin için acabalarım vardı. dayanamıyorum mamalara dediğini hatırlıyorum ama sen beni yanılttın
sağol diyetdaşımharikasınnnnnn huhuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
canım internette, aplikasyonlarda falan vücut kitle endeksi hesaplama var. onlardan hesaplıyorum. cep telefonumun sağlık programı var. bu sabah oraya bilgilerimi gireyim dedim. güncel vücut kitle endeksimi görünce bir sevinç bir sevinçNasıl hesapladin canım
Bende şimdi hesapladim canım 27 çıktı 64 kilo olursam normal olacam acil 5 kilo daha vermem lazım 64 olursa 25 cikiyorcanım internette, aplikasyonlarda falan vücut kitle endeksi hesaplama var. onlardan hesaplıyorum. cep telefonumun sağlık programı var. bu sabah oraya bilgilerimi gireyim dedim. güncel vücut kitle endeksimi görünce bir sevinç bir sevinç
25'in altı normal kilo. normal kilo aralığına girmiş bulunmaktayım.
Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükürgelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..
Aradaki tatil farkını kapatmisim 100 gr fark var daha yarına daha da eksi olur insallah.
EceZ canım sen spor yapma konusunda kendini baya gelistirmissin sanırım sence akşam spor yapmakla gündüz yapmak arasında fark var mıdır
Eki Görüntüle 1971591
Kahvaltim guzellerim bugün o fazlaliklari attim ya moralim çok iyi
bu da benim endeksimmiş.
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.66 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
- İdeal Kilonuz: 61 kg
- Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.7 kg / metrekare
ideal kilom 61 miş . yuh dedim ama bilemedim.
yani
kilo mu vermişsin şekercim.
kahvaltım 2 yumurtalı bol lorlu omlet
öğlen için kabak yemeği ve yoğurt getirdim.
afiyet olsun canım.
dün ben kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta yedim sadece.
saat 10.30 da 1 küçük paket çubuk kraker
öğlen bol marullu kısır ve ciğer .
akşam hiç bir şey yemedim.
porsiyonlarımı da küçülttüm artık
cnım tebrik ederim. kaç kilo olmuşsun peki.
doğum günün kutlu olsun. nice güzel yılların olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla
cumartesi günü de benim doğum günüm. 25 mart
günaydınnnnn
bu sabah çok mutluyummmm
vücut kitle endeksim 25
Hayırlı Sabahlar Kızlar;
Dün Akşam Yemeğe Götürdü arkadaşlarım
ama ben sadece sebze yedim patlıcan mantar biber ama hafif yağlıydı az yedim daha sonra 2 çay içtim akşam yürüyüş yaptım ve dün akşamı öyle bitirdim.
şimdide limonlu su şişemi bitirdim birazdan peynir kepek ekmeği çay yapıcam mağlum sabahları erkenden yiyemiyorum
Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükürgelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..
Günaydın kızlar
Sabah 6 km yürüyüş yaptım
Kahvaltım
Yoğurt içine yulaf kuru meyveler ve çiğ fıstık
bu da benim endeksimmiş.
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.66 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
- İdeal Kilonuz: 61 kg
- Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.7 kg / metrekare
ideal kilom 61 miş . yuh dedim ama bilemedim.
yani zayıf olmanın ya da zayıf olmak istemenin getirdiği rahatsızlıklara yakalanmadan inşallah . Allah iyilik versin hepimize.
Yine en sevdiği pidesi ile güzel bir kahvaltı edilmiiiş. Afiyet olsun. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?