- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Saat 10 da yaptım kahvaltimi canım biraz geç oldu bugün. Oğlanı okula gönderince bu saatte girebildim kk ya. Öğlen zaten yemem saat 2 gibi form çay yada türk kahvesi icerimDurumun nasıl ozlemcim kahvalti için geç kalmadin mi
E hadi gözümüz aydın sen diyeti de birakmadin ya şimdi iki kilo zayıf çıkarsın vallaBu arada sonundaregl oldum
Allahım nasıl mutluyum nasıl rahatladım olunca anlatamam oy yaa bunu da mendil sallayarak haber verdim yaanasıl sevindiysem
mesmeser canım teşekkür ederim valla soğan kürü işe yaradı sanırım.
Oh yaa şu şişlik hissi ne kadar kötü biseymis ama feci karnım ağrıyor ee olsun o kadar da demii
O halde dansss
ben yemeğimi yedim. kabak yemeği ve yoğurt
yoğurduma 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi koydum.
bi paket çubuk kraker açtım.
yeşil çay demledim. onları da yiyorum.
birazdan yemek saati biter. daha artık başka şeyler içirem. hibiskus çayı yaparım . normal çay
akşama da belki 1 lokma bi şey yerim . o da açlık olmasın diye.elim ayağım titremesin . çocuklarla yorulacağım tabi. normaldir. bi ev süpürürüm. dün süpürmedim çünkü. hava çok güzel olursa dışarı çıkarırım işten gidince hemen. spor ise yapamiyorum . yani ancak 20 dk yapabilirim . o da hafta sonları. daha fazla yapamam
hoş geldin şekercim. noldun . adet belirtin var mı. doktora gitmelisinSelam kızlar
Kahvaltım
Omlet maydanozlu 158 kalori
Cay 3 bardak az şekerli 24 kalori
Kepek ekmeği 111 kalori bir buçuk dilim
Toplam 293 kalori
oy olmuşsun adet. gözün aydınBu arada sonundaregl oldum
Allahım nasıl mutluyum nasıl rahatladım olunca anlatamam oy yaa bunu da mendil sallayarak haber verdim yaanasıl sevindiysem
Oh yaa şu şişlik hissi ne kadar kötü biseymis ama feci karnım ağrıyor ee olsun o kadar da demii
O halde dansss
Ben erkenciyim önce eşimi sonra kızımı yolluyorum sonra diğerleri kalkıyor o yüzden erkenden yaparım kahvaltimiSaat 10 da yaptım kahvaltimi canım biraz geç oldu bugün. Oğlanı okula gönderince bu saatte girebildim kk ya. Öğlen zaten yememem saat 2 gibi form çay yada türk kahvesi icerim
Inşallah canım evet bırakmadım zaten can sıkıntısından pek biseydi yiyemedim kaç gündür ama bu şişkinlik hemen iner mi? Belki haftaya daha iyi olurumE hadi gözümüz aydın sen diyeti de birakmadin ya şimdi iki kilo zayıf çıkarsın valla
kuzum ben çocukların peşinde geziyorum . 1.5 saat sokakta. site içinde yani. ama tabi tempolu bi yürüyüş değil. spor sayılmaz . komşular yürüyor ama ben kız ile yürüyemiyorum.Ben de sporu yürüyüş yapıyorum canım her akşam yemekten sonra. Metabolizmayı uzun süre çalıştırabilmek için yürüyorum caddede yukarı aşağı. En az 40 dk sürüyor her gün. Alıştım artık ihtiyaç gibi geliyor çıkmasam rahatsız edecekmiş gibi geliyor midem. Şöyle bir hafta her gün çıksan ne demek istediğimi anlayacaksın insan resmen kafa dinliyor nefes alıyor sokakta.
Bende erken kalkiyordum genelde ama regl olunca halsizlikten uyumuşum geri bugün: ))Ben erkenciyim önce eşimi sonra kızımı yolluyorum sonra diğerleri kalkıyor o yüzden erkenden yaparım kahvaltimi
Oldum canım sonunda :)))hoş geldin şekercim. noldun . adet belirtin var mı. doktora gitmelisin
eğer hamilelik yok ise ilaç verecek doktorun
kuzum ben çocukların peşinde geziyorum . 1.5 saat sokakta. site içinde yani. ama tabi tempolu bi yürüyüş değil. spor sayılmaz . komşular yürüyor ama ben kız ile yürüyemiyorum.
pusete koyup yürürüm ama o zaman da kıza haksizlik ederim . çünkü o da pusette oturmak istemez . parkta dolanmak istiyor.
o nedenle bekarlıkta ve tek çocukluyken yaptığım sporlar yanıma kar kaldı ama sonra öyle tempolu yürüyüşleri yapamıyorum.
sen iyi yapıyorsun .
artık yapmazsan kendini kötü hissedersin zaten demi.
eksiklik hissedersin
Oldum canım sonunda :)))
Aynen yaa sabah güldüm kendi kendime kaç gündür sizlere de çile çektirdimHadi gözün aydın bitanem başta sen olmak üzere topikçe rahatladık onca çileden sonra.
Aynen yaa sabah güldüm kendi kendime kaç gündür sizlere de çile çektirdim
Olmadım
Olamicam
Olamıyor
Oldummmm
Valla iyiki varsınız kızlar birtanesiniz
kuzum memurum . evde değilim.İnan bende tempolu yürümüyorum gerçekten. Kendimi kameraya çeksem görürsün sallana sallana bazen hızlı bazen yavaş.Yürümenin hızlısı yavaşı sallantısı temposu yok aslında amac hareket etmek. Evde şu an bana yazarken bacağını sallamaya başla o halde bile daha çok kalori yakmaya başlıyorsun. Bir diyet kitabı vardı bende ''Kımıldayın, kıpırdayın!'' sloganı ile. O sloganı yıllardır hep aklımda tutarım. Evde yayılıp TV karşısında yatmak yerine hareket halinde olmak kilo verebilmenin en güzel yolu hep aklında olsun.
allaha emanetsiniz canim butun dualarimiz sizinleSelam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükürgelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum duarlarınızı bekliyorum..
EceZ ben senin gibi asla şok diyet yapamam yapmadım da zaten küçük bebeğim var emziriyorum istediğim 3 4 kilo vermek aa bir de haşimato troid hastasıyım metabolizmam yavaş çok zor kilo veriyorum bir de ideal kiloma yakın olduğum için de mi gitmiyor ne işte böyle sağlıklı ne yapabilirim aç kalmadan bir de ben sorayım dedim :) belli ki sen diyet yapmayı hobi haline getirmişsin ben evlendiğimde 48 kiloydum hep istediğim sağlıklı şeyler yedim hiç diyet yapmamıştım
canm hadi gozun aydin bnde sok diyet yapiodum cok fazla cok da zayiftim o donem ecezcim kadar olmasa da ama snra irademi kaybettim aldikca aldim smdi normal sagljkli sekikde insBu arada sonundaregl oldum
O halde dansss
kuzum memurum . evde değilim.
ama ben hareketli bi insanım zaten . yapım böyle . pek memnun değilim. yürümem koşarım malesef. sakarım da bu aceleci huyum yüzünden ama işte. değişemiyorum.
evde olunca hafta sonu yapabiliyorum sadece sporu. 20 dk . kadar o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?