Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükür gelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..
Eline sağlık canım ben de çok seviyorum sarmayi ama eşim pek sevmiyor kalırsa yerim diye yapmak istemiyorum bu defa 68 olursam kısır yapıp duyunca yiyecem ödül olsun
Akşam bir kase çorba bir kase salata yedim evdekilere gözleme yaptım tadina bakmak için yarim lokma kadar yedim. Sabah yiyecem payimi şimdi yürüyüşe başladım
Eline sağlık canım ben de çok seviyorum sarmayi ama eşim pek sevmiyor kalırsa yerim diye yapmak istemiyorum bu defa 68 olursam kısır yapıp duyunca yiyecem ödül olsun
Yaaaa kizlar basim dertteee ya ben gunduzleri cok guzel bir şekilde dikkat ediyorum ama aksam olup eve geldimm8 olay kopuyor yiyiyorum ve oturuyorum ne kadar kendime engel olsamda o kadar biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum bi kac gun kendime engel oldum ama sonra olay kopuyor kendimi engelleyemiyorum napicam
Yaaaa kizlar basim dertteee ya ben gunduzleri cok guzel bir şekilde dikkat ediyorum ama aksam olup eve geldimm8 olay kopuyor yiyiyorum ve oturuyorum ne kadar kendime engel olsamda o kadar biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum bi kac gun kendime engel oldum ama sonra olay kopuyor kendimi engelleyemiyorum napicam
En düşük calorisi olan ızgara balıktı. 290 kalori
Başlangıç olarakta seared tuna yedim oda 120 kalori
Toplam 410 kalori. Öyle bir restorana gidipte bu kadar düşük bir kalariyle çıkmak gerçekten mucizeydi
canim inan tv seyrederken bende cok yemek istiyorum. en guzeli bitki cayi yap ve yavas yavas yudumla oyalan. birde diyete ilk basladigimda organik sirkeye yag maulu batirip batirip yiyordum aksamlari. ilk basta hic sevmedim ama sonradan alistim hatta sevmeye basladim. hemde kilo verdiriyor. zamanla geciyor zaten 7 den sonra bitki cayi ve su haricinde hic birsey yemiyor ve icmiyorum artik. biraz gayretle alisirsin merak etme sonra o istek tamamen gececek. (adet gunlerin haric)
canim once gun icinde yankis biseyler yapio musun onu sorgula ikinci olarak eve kaciracagin seyleri bir sure sokma son olarak da kendini en az 10 gun tut sonra zaten yemiceksin