Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eline sağlık canım ben de çok seviyorum sarmayi ama eşim pek sevmiyor kalırsa yerim diye yapmak istemiyorum bu defa 68 olursam kısır yapıp duyunca yiyecem ödül olsun
ayy kizlar bnde bugun ilk kez hayatimda oturup sarma sardim esim de bnde pek aramayiz ama yaprak vardi

Yaaaa kizlar basim dertteee ya ben gunduzleri cok guzel bir şekilde dikkat ediyorum ama aksam olup eve geldimm8 olay kopuyor yiyiyorum ve oturuyorum ne kadar kendime engel olsamda o kadar biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum bi kac gun kendime engel oldum ama sonra olay kopuyor kendimi engelleyemiyorum napicam

en kötüsü de akşam yemeği canım ona dikat edebilsek sorun kalmaz kendini motive etmen lazım

En düşük calorisi olan ızgara balıktı. 290 kalori
Başlangıç olarakta seared tuna yedim oda 120 kalori
Toplam 410 kalori. Öyle bir restorana gidipte bu kadar düşük bir kalariyle çıkmak gerçekten mucizeydi

Eklentiler

• IMG_1213.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 37
Seylanin Gunlugu wasa kizarmis ekmek gibi canim uzun dilimler halinde peynor veya domates aramolari var
Tesekkur ederim canim hic duymamistim.
İki tane hurma yedim az önce dayanamadım
ohh afiyet olsun hurma iyidir takma kafana. metabolizmayi hizlandirir kan sekerini duzenler.

canim inan tv seyrederken bende cok yemek istiyorum. en guzeli bitki cayi yap ve yavas yavas yudumla oyalan. birde diyete ilk basladigimda organik sirkeye yag maulu batirip batirip yiyordum aksamlari. ilk basta hic sevmedim ama sonradan alistim hatta sevmeye basladim. hemde kilo verdiriyor. zamanla geciyor zaten 7 den sonra bitki cayi ve su haricinde hic birsey yemiyor ve icmiyorum artik. biraz gayretle alisirsin merak etme sonra o istek tamamen gececek. (adet gunlerin haric)

Eline sağlık canım ben de çok seviyorum sarmayi ama eşim pek sevmiyor kalırsa yerim diye yapmak istemiyorum bu defa 68 olursam kısır yapıp duyunca yiyecem ödül olsun
Yap canım inşallah 68 olda ohhh sefan olur inşallah.
Benim eşim bayılır sarmaya şanslıyım eşim hiç yemek seçmez.

canim once gun icinde yankis biseyler yapio musun onu sorgula ikinci olarak eve kaciracagin seyleri bir sure sokma son olarak da kendini en az 10 gun tut sonra zaten yemiceksin

Nasıl oldu sarman canim
sardim ama pisirmedim canm yarin insllah benim diyette de var zaten bikac tane yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…