Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar bayağı kaynatmışsınız dönüp okuyacağım . ancak gelebildim. kuaföre markete vs gittim ayy günlerdir evde tıkılı kalmıştım azıcık hava almış oldum :) sabah tartıda 60.5 u gördüm ayy nasıl mutlu oldum anlatamam. toplamda 15 kg gitti.

öğlen

yumurta:75 kalori
salata: 60 kalori
peynir: 61 kalori

toplam: 196 kalori

marketten kendime bu mamaları aldım biskrem i de kardeşime alıverdim :) bunlar bana 1 ay yeter

Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükür gelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin çabucak atlatır inşallah babacığın.

A aaadddaaa doğum gnün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelere

dün akşam yediğim mamayı size atmıştım ya yoğurt kfliks ve muz. akşam acıktığımı hissetmedim. 1 kupa yeşil çay içtim sonra 1 kupa chai tea sonra da canım bergamot aromalı çay istedi 12 ye geliyordu çay içtim. dün akşamı öyle bitirdim sabah da -500 daha hafif çıktım tartıda geçen hafta cuma 63 idim ama ödem de vardı vücudumda ödemi atmamın yanı sıra eksileri de gördüm.

5'lere son -1000 kg inşallah :)

bu arada yazmayı unutmuşum öğle yemeğinden sonra

1 sade türk kahvesi
1 şişe sade soda

Tebrikler canım çok iyi verdin ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum çok yavaş veriyorum biraz canım sıkılıyor aslında akşam yemek saatimi altıya çektim bundan sonra yemegim hazır olmasa gecistirecem salata yogurt falan bu akşam gözleme yapacam ama yemiyecem sabah kahvaltıya kaldiririm ben de çorba salata yerim.
Bugün öğlen tarhana çorbası ictim çok yok tuttu sanki biraz önce yemek yemisim gibi arada bir kupa sade nescafe bir küçük kurabiye bir şişe soda ve su ictim

ben en geç 6.30da yiyorum yemeğimi canım :) sonra bir dha birşey yemiyorum. bir ara duraklama dönemi oluyor ondan sonra veriyor insan önemli olan pes etmemek cnm. bizimkilerde pırasalı içli çörek yapmış ama yemeyeceğm mantar sote yapacğm etsiz kaşığı 6 kalori. içine biber soğan koyup zeytinyağda sotelicem. yoğurt ve salata ile.

Aslında ben de kendime bunlardan alsam iyi olur corbayla akşam öğünü olarak yemek icin

güzel oluyor cnm hemde tok tutuyor.

Bende salata yaparım bir kase de çorba. Senin iyi bir avantajın var evde yemek yapan başkaları var insan yapınca yememek zor oluyor hele cocuklarda var kaç gündür pasta kurabiye istiyorlar bende cocostar kurâbiye yaptım bir tane de tadina baktım eşim akşam çayın yanına bir tabak yer ayyy bisküvi gibi çıtır çıtır da olmuş kurabiyem sanki hazır bisküvi

normalde halam yapıyor cnm yemekleri ancak ben kendi yemeğimi kendim yapıyorum bazen. genelde çorba vs yaptığm için :) yine mutfağa girmiş olan ben de oluyorum yani :)

Kurabiyemin tarifini alabilir miyiz:)

Kurabiyemin tarifini alabilir miyiz:)

1 paket margarin
Bir şu bardağı pudra şekeri
Bir yumurta sarısı
Bir fincan sıvı yağ
Iki yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı kakao
Içine
Bir şu bardağı hindistan cevizi
4 yemek kaşığı şeker
Bir yumurta akı

Bu tarifin çeşitli versiyonlarını yaptım yarim paket yagla falan ama en güzeli bu oldu canım kiyir kiyir oldu

bu ne güzel bi şey . tarifi de vardır eminim . dur bi araştırayım önceki sayfaları.
Cok lezzetli ve hafif olmustu ve sadece 20 kalori. tarifi bulamazsan ben veririm. zaten ben evdeki malzemelere gore degistirdim biraz.
fajita ben yapmıştım geçmiş yıllarda. biz karı koca sevdik ama çocuklar yemedi. belki yerler artık. büyüdüler . ancak içini yiyorlardı. fazla geliyordu lavaş kısmı
ben meksika misir lavasi aliyorum minik minikler cocuklarda seviyor. normal unla yapilani sevmiyorlar.
Sabah kahvaltim 1 yumurta
Peynir
1 wasa
2 ceviz maydonoz
hmmm wasa nedir?
Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükür gelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..

Cok gecmis olsun canim insallah sag salim atlatir iyi haberlerini verirsin bizede.

calisanlarimizdan ikisinin dogum gunu bugun oglen esim onlari steakhouse goturecek. orda hafif bisey olmasi mumkun degil tabiiki. umarim fazla kacirmam. Allahtan ofiste herkes (esim ve asistani haric malum ikiside erkek ve cok zayiflar) diyette. pasta istemediler meyve tabagi aldik uzerine mum koyacaz cok enteresan olacak mutlaka resim koyarim.

ellerine saglik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…