- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükürgelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..
Tebrikler canım çok iyi verdin ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum çok yavaş veriyorum biraz canım sıkılıyor aslında akşam yemek saatimi altıya çektim bundan sonra yemegim hazır olmasa gecistirecem salata yogurt falan bu akşam gözleme yapacam ama yemiyecem sabah kahvaltıya kaldiririm ben de çorba salata yerim.selam kızlar bayağı kaynatmışsınız dönüp okuyacağım . ancak gelebildim. kuaföre markete vs gittim ayy günlerdir evde tıkılı kalmıştım azıcık hava almış oldum :) sabah tartıda 60.5 u gördümayy nasıl mutlu oldum anlatamam. toplamda 15 kg gitti.
öğlen
yumurta:75 kalori
salata: 60 kalori
peynir: 61 kalori
toplam: 196 kalori
marketten kendime bu mamaları aldım biskrem i de kardeşime alıverdim :) bunlar bana 1 ay yeter
Aslında ben de kendime bunlardan alsam iyi olur corbayla akşam öğünü olarak yemek icinara öğün:
wasa yarım:36.5
doğadan form çay: 0 kalori
1 adet eti form mısır patlağı: 42 kalori
Toplam:78.5 kalori
Canım yogurt ye aksama yemeğe yumulursun valla hem bebeğin var onu düşünKahvaltıdan sonra sadece 1 elma yedim ve çok açımm
Tebrikler canım çok iyi verdin ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum çok yavaş veriyorum biraz canım sıkılıyor aslında akşam yemek saatimi altıya çektim bundan sonra yemegim hazır olmasa gecistirecem salata yogurt falan bu akşam gözleme yapacam ama yemiyecem sabah kahvaltıya kaldiririm ben de çorba salata yerim.
Bugün öğlen tarhana çorbası ictim çok yok tuttu sanki biraz önce yemek yemisim gibi arada bir kupa sade nescafe bir küçük kurabiye bir şişe soda ve su ictim
Aslında ben de kendime bunlardan alsam iyi olur corbayla akşam öğünü olarak yemek icin
Bende salata yaparım bir kase de çorba. Senin iyi bir avantajın var evde yemek yapan başkaları var insan yapınca yememek zor oluyor hele cocuklarda var kaç gündür pasta kurabiye istiyorlar bende cocostar kurâbiye yaptım bir tane de tadina baktım eşim akşam çayın yanına bir tabak yer ayyy bisküvi gibi çıtır çıtır da olmuş kurabiyem sanki hazır bisküviben en geç 6.30da yiyorum yemeğimi canım :) sonra bir dha birşey yemiyorum. bir ara duraklama dönemi oluyor ondan sonra veriyor insan önemli olan pes etmemek cnm. bizimkilerde pırasalı içli çörek yapmış ama yemeyeceğm mantar sote yapacğm etsiz kaşığı 6 kalori. içine biber soğan koyup zeytinyağda sotelicem. yoğurt ve salata ile.
güzel oluyor cnm hemde tok tutuyor.
normalde halam yapıyor cnm yemekleri ancak ben kendi yemeğimi kendim yapıyorum bazen. genelde çorba vs yaptığm için :) yine mutfağa girmiş olan ben de oluyorum yani :)Bende salata yaparım bir kase de çorba. Senin iyi bir avantajın var evde yemek yapan başkaları var insan yapınca yememek zor oluyor hele cocuklarda var kaç gündür pasta kurabiye istiyorlar bende cocostar kurâbiye yaptım bir tane de tadina baktım eşim akşam çayın yanına bir tabak yer ayyy bisküvi gibi çıtır çıtır da olmuş kurabiyem sanki hazır bisküvi
Kurabiyemin tarifini alabilir miyiz:)Bende salata yaparım bir kase de çorba. Senin iyi bir avantajın var evde yemek yapan başkaları var insan yapınca yememek zor oluyor hele cocuklarda var kaç gündür pasta kurabiye istiyorlar bende cocostar kurâbiye yaptım bir tane de tadina baktım eşim akşam çayın yanına bir tabak yer ayyy bisküvi gibi çıtır çıtır da olmuş kurabiyem sanki hazır bisküvi
Kurabiyemin tarifini alabilir miyiz:)
Cok lezzetli ve hafif olmustu ve sadece 20 kalori. tarifi bulamazsan ben veririm. zaten ben evdeki malzemelere gore degistirdim biraz.bu ne güzel bi şey . tarifi de vardır eminim . dur bi araştırayım önceki sayfaları.
ben meksika misir lavasi aliyorum minik minikler cocuklarda seviyor. normal unla yapilani sevmiyorlar.fajita ben yapmıştım geçmiş yıllarda. biz karı koca sevdik ama çocuklar yemedi. belki yerler artık. büyüdüler . ancak içini yiyorlardı. fazla geliyordu lavaş kısmı
hmmm wasa nedir?Sabah kahvaltim 1 yumurta
Peynir
1 wasa
2 ceviz maydonoz
Selam kızlar...babam enfeksiyon geçirdi hastanede şimdilik biz takipteyiz iyiye gidiyor çok şükürgelemiyorum bilgilendirmek için geldim..hepinizi çok öpüyorum dualarınızı bekliyorum..
ellerine saglik cnmEki Görüntüle 1971785
1 paket margarin
Bir şu bardağı pudra şekeri
Bir yumurta sarısı
Bir fincan sıvı yağ
Iki yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı kakao
Içine
Bir şu bardağı hindistan cevizi
4 yemek kaşığı şeker
Bir yumurta akı
Bu tarifin çeşitli versiyonlarını yaptım yarim paket yagla falan ama en güzeli bu oldu canım kiyir kiyir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?