Tesekkur ederim canim hic duymamistim.
ohh afiyet olsun hurma iyidir takma kafana. metabolizmayi hizlandirir kan sekerini duzenler.
Suan regl im ondan da olabilir mi yanii
canim inan tv seyrederken bende cok yemek istiyorum. en guzeli bitki cayi yap ve yavas yavas yudumla oyalan. birde diyete ilk basladigimda organik sirkeye yag maulu batirip batirip yiyordum aksamlari. ilk basta hic sevmedim ama sonradan alistim hatta sevmeye basladim. hemde kilo verdiriyor. zamanla geciyor zaten 7 den sonra bitki cayi ve su haricinde hic birsey yemiyor ve icmiyorum artik. biraz gayretle alisirsin merak etme sonra o istek tamamen gececek. (adet gunlerin haric)
ohh afiyet olsun hurma iyidir takma kafana. metabolizmayi hizlandirir kan sekerini duzenler.
canim inan tv seyrederken bende cok yemek istiyorum. en guzeli bitki cayi yap ve yavas yavas yudumla oyalan. birde diyete ilk basladigimda organik sirkeye yag maulu batirip batirip yiyordum aksamlari. ilk basta hic sevmedim ama sonradan alistim hatta sevmeye basladim. hemde kilo verdiriyor. zamanla geciyor zaten 7 den sonra bitki cayi ve su haricinde hic birsey yemiyor ve icmiyorum artik. biraz gayretle alisirsin merak etme sonra o istek tamamen gececek. (adet gunlerin haric)
canim once gun icinde yankis biseyler yapio musun onu sorgula ikinci olarak eve kaciracagin seyleri bir sure sokma son olarak da kendini en az 10 gun tut sonra zaten yemiceksin
sardim ama pisirmedim canm yarin insllah benim diyette de var zaten bikac tane yerim
en kötüsü de akşam yemeği canım ona dikat edebilsek sorun kalmaz kendini motive etmen lazım
Büyük ihtimalle. Leblebi hırma falan ye bari.Adetim şuan ondan da olabilirmi
Aman ha bir avuç fındık 300-400 kalori. Kalorisi en yüksek çerez. Badem yada leblebiden şaşma.Kızlar bir kaç gündür uogunum gelemedim ama kaçamakta yapmadım çok şükür bugünde 6 dan sonra yemek yemedim. Ekmek ve hamur zorunda kalmadığım sürece hiç tüketiyorum onun yerine fındık ve badem yiyorum.
Eşine bende yüzde yüz katılıyorum her gıdayi ölçülü bir şekilde yemek en iyisi vücudumuzun yağa ekmeğe her sebze meyveye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum o yüzden ben hayatımdan bir şeyi tamamen cikarmadimKızlar az önce eşim de söyledi. 1000 kalorinin altında yemek yemek ciddi vitamin ve mineral eksikliğine neden oluyormuş. Ve ilerde sağlık sorunları yaşayabilirmişiz. Abartma dedi bana kızdı ne acelen var yavaş yavaş verirsin dedi. Oysaki kendisi kilo vermemi istiyordu ona rağmen kızdı. 1000-1200 kalori hedef olmalı ve spor yapılmalı dedi. Bugünden itibaren hedefim bu.
Akşam yemeğim tavuk suyuna sebzeli pirinç makarnalı çorba 1 dilim ekmek 363 kalori
Salata 11 kalori
Papaya tatlısı 68 kalori
Leblebi 21 kalori
Canım sen de yarin bildirim yap geçen hafta ilk olduğu için yazmamistik bide eğer sen de siran gelince liste yapmayi kabul ediyorsan olur muGünaydın Kızlar Şimdi Ofise Geldim Limonlu Suyumu Aldım Bugün İnşaallah Akşam Birşey Yemicem
Kahvaltım Belli Değil Dolabımda Kalmamış Birşey Fark EtmemişimGeçiştirmeye Çalışıcam Hamur Yemeden
Bence kucuk bir yogurt al bide su diyet gevrekler varya ondan dolabina koy yiyecek bişey olmadimi hazırlar yersin yanında bişey olmasa simit pogaca yersinGünaydın Kızlar Şimdi Ofise Geldim Limonlu Suyumu Aldım Bugün İnşaallah Akşam Birşey Yemicem
Kahvaltım Belli Değil Dolabımda Kalmamış Birşey Fark EtmemişimGeçiştirmeye Çalışıcam Hamur Yemeden
evet tarif alayım. bul amadım çünkü. adını bilemedim o şeyinCok lezzetli ve hafif olmustu ve sadece 20 kalori. tarifi bulamazsan ben veririm. zaten ben evdeki malzemelere gore degistirdim biraz.
ben meksika misir lavasi aliyorum minik minikler cocuklarda seviyor. normal unla yapilani sevmiyorlar.
hmmm wasa nedir?
Cok gecmis olsun canim insallah sag salim atlatir iyi haberlerini verirsin bizede.
spor yapıyorsun demi canım. ikisi bi arada olursa ancak güzel verirsin kilocuklarınıAkşam bir kase çorba bir kase salata yedim evdekilere gözleme yaptım tadina bakmak için yarim lokma kadar yedim. Sabah yiyecem payimi şimdi yürüyüşe başladım
aaaaaaaaaaa. bak işte. bize mi soruyYaaaa kizlar basim dertteee ya ben gunduzleri cok guzel bir şekilde dikkat ediyorum ama aksam olup eve geldimm8 olay kopuyor yiyiyorum ve oturuyorum ne kadar kendime engel olsamda o kadar biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum bi kac gun kendime engel oldum ama sonra olay kopuyor kendimi engelleyemiyorum napicam
günlük kaç kalori alıyorsun seyla cımEn düşük calorisi olan ızgara balıktı. 290 kalori
Başlangıç olarakta seared tuna yedim oda 120 kalori
Toplam 410 kalori. Öyle bir restorana gidipte bu kadar düşük bir kalariyle çıkmak gerçekten mucizeydi
canım kendine yağsız kısır yapabilirsin .az bulgur çok marul ile. en azından bu kadar özlem duymazsın. tüm baharatları da koy . ye canım ya. ben yiyorum arada. bulgur çok sağlıklı üstelik3km yürüyüş 10 dk spor form cay icip yatarim
bende 1000 veya 1200 jalorinin altina dusmemek konusunda esine katiliorum vucut halsiz vitamnsiz kalinca daha da cok saldirio ciddenKızlar az önce eşim de söyledi. 1000 kalorinin altında yemek yemek ciddi vitamin ve mineral eksikliğine neden oluyormuş. Ve ilerde sağlık sorunları yaşayabilirmişiz. Abartma dedi bana kızdı ne acelen var yavaş yavaş verirsin dedi. Oysaki kendisi kilo vermemi istiyordu ona rağmen kızdı. 1000-1200 kalori hedef olmalı ve spor yapılmalı dedi. Bugünden itibaren hedefim bu.
Akşam yemeğim tavuk suyuna sebzeli pirinç makarnalı çorba 1 dilim ekmek 363 kalori
Salata 11 kalori
Papaya tatlısı 68 kalori
Leblebi 21 kalori
simdiden ellerine saglik canm ne guzel dusunmussunKızlar bu hafta liste yapma sırası sersum da ancak gelemez herhalde ben yaparım onun yerine şimdiden söyleyim oda benim yerime yapmıştı ilk zaman ben bılmiyordum.
Özlemcim bu hafta hastalığından dolayı da iştahın yoktu çok az yedin yarın kilonu merak ediyorumGünaydın kızlar
Kahvaltım
Peynirli sandviç kepek ekmekli 156 kalori
Çay az şekerli 2 bardak 16 kalori
Toplam 172 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?