Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adetim şuan ondan da olabilirmi

Gun icinde gayet dikkat ediyorum herseyi yapiyorum ama aksam evde olmuyor mutfaga dalip illaki azicikla baslayip cokca yiyorum sonra sisince pisman oluyorumm ama ne fayda

Kızlar bir kaç gündür uogunum gelemedim ama kaçamakta yapmadım çok şükür bugünde 6 dan sonra yemek yemedim. Ekmek ve hamur zorunda kalmadığım sürece hiç tüketiyorum onun yerine fındık ve badem yiyorum.

Adetim şuan ondan da olabilirmi
Büyük ihtimalle. Leblebi hırma falan ye bari.
Aman ha bir avuç fındık 300-400 kalori. Kalorisi en yüksek çerez. Badem yada leblebiden şaşma.

Kızlar az önce eşim de söyledi. 1000 kalorinin altında yemek yemek ciddi vitamin ve mineral eksikliğine neden oluyormuş. Ve ilerde sağlık sorunları yaşayabilirmişiz. Abartma dedi bana kızdı ne acelen var yavaş yavaş verirsin dedi. Oysaki kendisi kilo vermemi istiyordu ona rağmen kızdı. 1000-1200 kalori hedef olmalı ve spor yapılmalı dedi. Bugünden itibaren hedefim bu.
Akşam yemeğim tavuk suyuna sebzeli pirinç makarnalı çorba 1 dilim ekmek 363 kalori
Salata 11 kalori
Papaya tatlısı 68 kalori
Leblebi 21 kalori

Eklentiler

• IMG_0530.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
Eşine bende yüzde yüz katılıyorum her gıdayi ölçülü bir şekilde yemek en iyisi vücudumuzun yağa ekmeğe her sebze meyveye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum o yüzden ben hayatımdan bir şeyi tamamen cikarmadim

Canım sen de yarin bildirim yap geçen hafta ilk olduğu için yazmamistik bide eğer sen de siran gelince liste yapmayi kabul ediyorsan olur mu

Bence kucuk bir yogurt al bide su diyet gevrekler varya ondan dolabina koy yiyecek bişey olmadimi hazırlar yersin yanında bişey olmasa simit pogaca yersin

evet tarif alayım. bul amadım çünkü. adını bilemedim o şeyin
Akşam bir kase çorba bir kase salata yedim evdekilere gözleme yaptım tadina bakmak için yarim lokma kadar yedim. Sabah yiyecem payimi şimdi yürüyüşe başladım
spor yapıyorsun demi canım. ikisi bi arada olursa ancak güzel verirsin kilocuklarını
aaaaaaaaaaa. bak işte. bize mi soruy
günlük kaç kalori alıyorsun seyla cım

dün akşam ne yedim . 1 bardak kabak çorbası. ben ona 1 kase kırmızı mercimek atarak pişiriyorum.
o çorbadan 1 bardak içtim.
canım yer fıstığı istedi. 1 adet yedim. mücver vardı. ondan da 1 küçük ısırdım . akşam yemeğim buydu

yine dün sanıyorum 600-700 kalori ancak almışımdır.

bu sabah kahvaltım . 2 yumurtalı 1 soğanlı ve 1 yeşil biberli omlet

çocuklara waffle yaptım. ondan küçük bi ısırık aldım. 1 küçük parça kopardım yedim yani.

tadına bakmak için . çünkü ilk kez yaptım. ve waffle makinasında değil tost makinasında yaptım. harika oldu. çocuklar yedi. beslenmesine de koydum.

öğlene yine 1 kase kabaklı mercimek çorbası, 1 kase yoğurt 1 kase marul doğradım getirdim.

bende 1000 veya 1200 jalorinin altina dusmemek konusunda esine katiliorum vucut halsiz vitamnsiz kalinca daha da cok saldirio cidden

Kızlar bu hafta liste yapma sırası sersum da ancak gelemez herhalde ben yaparım onun yerine şimdiden söyleyim oda benim yerime yapmıştı ilk zaman ben bılmiyordum.
simdiden ellerine saglik canm ne guzel dusunmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…