Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende 1000 veya 1200 jalorinin altina dusmemek konusunda esine katiliorum vucut halsiz vitamnsiz kalinca daha da cok saldirio cidden

simdiden ellerine saglik canm ne guzel dusunmussun
ben de 1000 kaloriye çıkayım o zaman . meyve koyayım ara öğün kendime. başka yiycek bi şey bulamıyorum çünkü. herşeyden yiyorum . daha ne yiyim bilemedim.

Evet canım haftada üç gün en az yapıyorum

Evet canım haftada üç gün en az yapıyorum
canım kendine yağsız kısır yapabilirsin .az bulgur çok marul ile. en azından bu kadar özlem duymazsın. tüm baharatları da koy . ye canım ya. ben yiyorum arada. bulgur çok sağlıklı üstelik
Haklısın canım ama şimdi kilon 69-70 sınırında olduğu için inan korkuyorum bir lokma fazla yemeye ama 68 olursam sınırı geçmiş olurum ayyy çok hesapladim dimi cocuklarda kofte yogurmami istiyorlar kaç gundur yarin yapayim diyorum badem ezmeli. Bugün komsuda kuran okunacak her hafta bi yerde oluyor ikram da oluyor onun için öğlen corekotlu acı yoğurdu yerim orada eğer bişey yersem dengeli olsun.

Bence kucuk bir yogurt al bide su diyet gevrekler varya ondan dolabina koy yiyecek bişey olmadimi hazırlar yersin yanında bişey olmasa simit pogaca yersin

Şimdi Dolapta K -BAR lar Varya Ondan Buldum 64 Kalori Yazıyor :) Onu Yiyorum Poğaça Yememek İçin

Bende hergün neler yediğimi paylaşacağım sizinle

Sabah: 08:00
Biraz beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 1 tane biber , maydanoz, Domates, Salatalık ve şekersiz yeşil çay
ekmek yerine 1 tane wasa yedim.

öğlen saat 12 gibi evden iş yerine getirdiğim yeşil mercimek yemeği yanına yoğurt yiyeceğim. ( Ekmeksiz )

akşam 7 gibi spora gidiyorum 1 saat sporumu yaptıktan sonra kefir içip yatacağım.

arada elma ve günde içtiğim 2.5 litre suda var tabi :)

bugünkü menüm bu:)

Canım böyle zamanlarda dışarı çıkma imkanım olmadığı için ayran, şeker ilavesiz muzlu süt, taze sıkılmış karışık meyve-sebze suyu gibi seçenekler sipariş ediyorum.

k-bar bulduğuna sevindim

Hoşgeldin canım doğru yere geldin gerçekten hep birlikte eğlenerek kilo veriyoruz. Kaç yaşın da kaç kilosun

30 yaşındayım 1.60 boyum var 60 kiloyum şuanda iş yerindeki yağlı yemekler yüzünden 11 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum bende daha pazartesi günü başladım azimliyim

bu konuyu görünce motivasyonum daha da arttı valla katılayım bende dedim

hoş geldin. kahvaltıda yumurta yeseydin . hepten proteinsiz kalma. kaslardan gitmesin kilo.

ben protein ağırlıklı besleniyorum.

dün arkadaşım bana kefir maya getirdi. uzun zamandır bekliyordum. bu akşam içeceğim inşallah ben de kefirimi

o k barlardan yıllar yıllar önce yerdim . ama şu ara hiç bir yerde görmedim. acaba dikkat mi etmiyorum . hiç rastlamadım.

bir adet yer fıstığı mı yedin?

harikasın harikasın harikasın

zirvesin idolsün

Hoşbuldum :)

Yumurtayı soğuk yiyemediğim için haşlayıp işyerine getiremiyorum sabah 6.30 da evden çıkıyorum çünkü ofise gelmem 8.00 oluyor evde yesemde olmuyor sabah nasıl kalkıp hazırlandığımı bilmiyorum :)

ben proteini tavuk balık vs onlardan alıyorum yeşil mercimektede çok protein varmış o yüzden onu getirdim bende.

bu arada kefirini ihmal etme çok faydalı diyet için

diyet için değil de sağlık için daha önceki yıllarda kullandım. bağırsakta probiotik için lazım bu kefir biliyorsundur

daha önce öldürdüm. hamileliklerde içemedim . zorladım kendimi içemedim. yine buldum dün şükür. hemen mayaladım akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…