ben de 1000 kaloriye çıkayım o zaman . meyve koyayım ara öğün kendime. başka yiycek bi şey bulamıyorum çünkü. herşeyden yiyorum . daha ne yiyim bilemedim.bende 1000 veya 1200 jalorinin altina dusmemek konusunda esine katiliorum vucut halsiz vitamnsiz kalinca daha da cok saldirio cidden
simdiden ellerine saglik canm ne guzel dusunmussun
Evet canım haftada üç gün en az yapıyorumevet tarif alayım. bul amadım çünkü. adını bilemedim o şeyin
spor yapıyorsun demi canım. ikisi bi arada olursa ancak güzel verirsin kilocuklarını
aaaaaaaaaaa. bak işte. bize mi soruy
günlük kaç kalori alıyorsun seyla cım
Evet canım haftada üç gün en az yapıyorumevet tarif alayım. bul amadım çünkü. adını bilemedim o şeyin
spor yapıyorsun demi canım. ikisi bi arada olursa ancak güzel verirsin kilocuklarını
aaaaaaaaaaa. bak işte. bize mi soruy
günlük kaç kalori alıyorsun seyla cım
Haklısın canım ama şimdi kilon 69-70 sınırında olduğu için inan korkuyorum bir lokma fazla yemeye ama 68 olursam sınırı geçmiş olurum ayyy çok hesapladim dimi cocuklarda kofte yogurmami istiyorlar kaç gundur yarin yapayim diyorum badem ezmeli. Bugün komsuda kuran okunacak her hafta bi yerde oluyor ikram da oluyor onun için öğlen corekotlu acı yoğurdu yerim orada eğer bişey yersem dengeli olsun.canım kendine yağsız kısır yapabilirsin .az bulgur çok marul ile. en azından bu kadar özlem duymazsın. tüm baharatları da koy . ye canım ya. ben yiyorum arada. bulgur çok sağlıklı üstelik
Bende cay fincaniyla yapıyorum hep bugün sabah ara ogune yapacamunuttum yazmayı .akşam türk kahvesi içtim bir de . 1 su bardağı .
kahve fincanı kesmiyor
Canım sen de yarin bildirim yap geçen hafta ilk olduğu için yazmamistik bide eğer sen de siran gelince liste yapmayi kabul ediyorsan olur mu
Bence kucuk bir yogurt al bide su diyet gevrekler varya ondan dolabina koy yiyecek bişey olmadimi hazırlar yersin yanında bişey olmasa simit pogaca yersin
Canım verdiğin kilo×100 ÷ geçen haftaki kilon liste yapma siran da gelirse zaten zamanla görürsün herkes bildirimi yapıyor liste yapan arkadas da sıralamayı yapiyorNasıl Yapıcaktım
Hoşgeldin canım doğru yere geldin gerçekten hep birlikte eğlenerek kilo veriyoruz. Kaç yaşın da kaç kilosunBende katıldım aranıza umarım sizin gibi güzel güzel kilo vereceğim bende :)
Canım böyle zamanlarda dışarı çıkma imkanım olmadığı için ayran, şeker ilavesiz muzlu süt, taze sıkılmış karışık meyve-sebze suyu gibi seçenekler sipariş ediyorum.Günaydın Kızlar Şimdi Ofise Geldim Limonlu Suyumu Aldım Bugün İnşaallah Akşam Birşey Yemicem
Kahvaltım Belli Değil Dolabımda Kalmamış Birşey Fark EtmemişimGeçiştirmeye Çalışıcam Hamur Yemeden
Hoşgeldin canım doğru yere geldin gerçekten hep birlikte eğlenerek kilo veriyoruz. Kaç yaşın da kaç kilosun
hoş geldin. kahvaltıda yumurta yeseydin . hepten proteinsiz kalma. kaslardan gitmesin kilo.Bende hergün neler yediğimi paylaşacağım sizinle
Sabah00
Biraz beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 1 tane biber , maydanoz, Domates, Salatalık ve şekersiz yeşil çay
ekmek yerine 1 tane wasa yedim.
öğlen saat 12 gibi evden iş yerine getirdiğim yeşil mercimek yemeği yanına yoğurt yiyeceğim. ( Ekmeksiz )
akşam 7 gibi spora gidiyorum 1 saat sporumu yaptıktan sonra kefir içip yatacağım.
arada elma ve günde içtiğim 2.5 litre suda var tabi :)
bugünkü menüm bu:)
o k barlardan yıllar yıllar önce yerdim . ama şu ara hiç bir yerde görmedim. acaba dikkat mi etmiyorum . hiç rastlamadım.Canım böyle zamanlarda dışarı çıkma imkanım olmadığı için ayran, şeker ilavesiz muzlu süt, taze sıkılmış karışık meyve-sebze suyu gibi seçenekler sipariş ediyorum.
k-bar bulduğuna sevindim
bir adet yer fıstığı mı yedin?dün akşam ne yedim . 1 bardak kabak çorbası. ben ona 1 kase kırmızı mercimek atarak pişiriyorum.
o çorbadan 1 bardak içtim.
canım yer fıstığı istedi. 1 adet yedim. mücver vardı. ondan da 1 küçük ısırdım . akşam yemeğim buydu
yine dün sanıyorum 600-700 kalori ancak almışımdır.
bu sabah kahvaltım . 2 yumurtalı 1 soğanlı ve 1 yeşil biberli omlet
çocuklara waffle yaptım. ondan küçük bi ısırık aldım. 1 küçük parça kopardım yedim yani.
tadına bakmak için . çünkü ilk kez yaptım. ve waffle makinasında değil tost makinasında yaptım. harika oldu. çocuklar yedi. beslenmesine de koydum.
öğlene yine 1 kase kabaklı mercimek çorbası, 1 kase yoğurt 1 kase marul doğradım getirdim.
hoş geldin. kahvaltıda yumurta yeseydin . hepten proteinsiz kalma. kaslardan gitmesin kilo.
ben protein ağırlıklı besleniyorum.
dün arkadaşım bana kefir maya getirdi. uzun zamandır bekliyordum. bu akşam içeceğim inşallah ben de kefirimi
aklımda bi şey yememek vardı ama. işte can da çekiyor . hiç yememek olmaz diye 1 adet yedim.bir adet yer fıstığı mı yedin?
harikasın harikasın harikasın
zirvesinidolsün
diyet için değil de sağlık için daha önceki yıllarda kullandım. bağırsakta probiotik için lazım bu kefir biliyorsundurHoşbuldum :)
Yumurtayı soğuk yiyemediğim için haşlayıp işyerine getiremiyorumsabah 6.30 da evden çıkıyorum çünkü ofise gelmem 8.00 oluyor evde yesemde olmuyor sabah nasıl kalkıp hazırlandığımı bilmiyorum :)
ben proteini tavuk balık vs onlardan alıyorum yeşil mercimektede çok protein varmış o yüzden onu getirdim bende.
bu arada kefirini ihmal etme çok faydalı diyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?