Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de 1000 kaloriye çıkayım o zaman . meyve koyayım ara öğün kendime. başka yiycek bi şey bulamıyorum çünkü. herşeyden yiyorum . daha ne yiyim bilemedim.
meyve olur sut olur 2 ceviz olur badem olir ara ogun secenekleri sonra leblebi olur

unuttum yazmayı .akşam türk kahvesi içtim bir de . 1 su bardağı .
kahve fincanı kesmiyor
bende surekli sut ictugim icin icine kahve koyup iciorum

Bende katıldım aranıza umarım sizin gibi güzel güzel kilo vereceğim bende :)
hosgeldin cnm menune baktm gayet guzelmis

bende probiyotik toz kjllaniorm cok mennum tatli istegim hoc kalmadi benim cok sukur

toz olanları duydum ama ihtiyaç duymadım hiç.

2 ceviz getirebilirim tabi. evde var . çocuklara kırıp yediriyorum . kolay kırılan kabukları oluyor aldıklarımın. bu ara bimm de var paket ceviz . hem uygun hem lezzeti iyi. kolay da kırılıyor

günaydın kızlar.

sabah

1yumurta

biraz peynir

3 yeşil zeytin

çeyrek domates yedim sabah 10 gibi

ardından yeşil çay demledim içine tarçın kabuğu karanfil ve zencefil yarım litre de onu içtim.

öğlen birşey yemeyeceğim iş görüşmesine gideceğim yolda olucam bakalım hayırlısı inşallah bu defa olur. akşam da dışarı çıkıcam planlarım var bozulmazsa.

görüştüğüm çocuk geliyor istanbuldan bakalım birkaç gün içinde görüşürüz sanırım belki bugünde olabilir. hayrola neden geliyorsun dedim öyle esti diyor ama sanırım benimle görüşmek için gelecek. dün geleceğim dediği zaman iyi yolculuklar dedim. tepkin bu mu hiç şaşırmadın şehrine geliyorum tepkin bu olmamalıydı falan dedi :) ağırdan alacağım ya burnum düşse yerden almayacağım

hangi görüştüğün çocuk bu canım .

mamaların az . ama güzel . yeterli
aç gitme bence iş görüşmesine. bi çorba iç bari.
kaçta yaptın kahvaltını . dayanabilcek misin o saate kadar

hangi görüştüğün çocuk bu canım .

mamaların az . ama güzel . yeterli
aç gitme bence iş görüşmesine. bi çorba iç bari.
kaçta yaptın kahvaltını . dayanabilcek misin o saate kadar

2 yaş küçük olan canım.

heyecnlıyım iş görüşmesinden dolayı birşey istemiyor canım ama olmazsa azıcık leblebi alırım yolda atıştırım :) babam sabah simit almış boyoz falan almış ıhh yemedim :) hiçte canım istemedi bile. 10 gibiydi yediğimde cnm. 8.30 da bir de sade türk kahvesi içmiştim. şuan dahi açlık hissetmiyorum midem de sanki taş var yeşil çay tıkadı

hadi bakalım ne konuşcaksınız çocukla

baban da maşallah boyozlar simitler . oh oh .
ben olsam yemezdim evet . zayıflayınca yerdim ama.
yeşil çay tıkar . ben de içtim 2 bardak ama tıkamadı beni nedense . bugün gariplik var . açım. soğuk hava ondan galiba.

babam çok sever yemesini :) 100 kilo taktım kilosuna yarın kadarım baba diyorum kzıyor haftada 1 yiyorum cnm o bana yetiyor. soğuk hava da daha çok acıkıyor insan işte cnm

ay bende bilmiyorum ne konuşacağız acaba gitmesem mi görüşmesem mi diyorum manyaklık benimkisi de heyecanlıymda aslında. çocuğun bir saçları var benden uzun ayy çok tatlı ama

Özlemcim bu hafta hastalığından dolayı da iştahın yoktu çok az yedin yarın kilonu merak ediyorum
Evet canım çok dikkat ettim ama pek umutlu değilim kendimi çok fazla şiş hissediyorum hala düzene girmedi vücudum sanki. Artık yarın sabah bakicaz bakalim inşallah az da olsa vermişimdir artık 6 ları görmek istiyorum

adet bitimine doğru eksiler artar tartında merak etme sen . şişin de iner

Isırgan otucayi sislige iyi geliyor ben de bugün halamdan isteyecek benim de yaklaşıyor ya şimdiden başladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…