Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım inşallah iş görüşmen iyi geçer hayırlısıyla olur baslarsin.

iş görüşmesine sort ile gitmemelisin. bandajların görünüyor . iş yerinde eksi puan .
sevgili ile de görüşeceksen . sanki gözüne sokuyormuş gibi olursun . yanlış şeçim olmuş bence şort.

Canm ev halim o benim akşam çektim kumaş Krem Kazak giydim iş görüşmesine gitmek için oğlanın yanına giderken de kot ile omuzları açık tişört giyicrm o şort totomda ancak oturunca duruyor çok bol artık :)

Canim mukemmel gorunuyorsun ayakta durabiliyor musin bide oyle gormek isterdim seni
Canm dün akşam çektim o resmi smdi kumaş pantolon var otobüsteym :)

Canım inşallah iş görüşmen iyi geçer hayırlısıyla olur baslarsin.

İnşallah cnm bakalım

tamam canım . iyi yapmışsın .
yalnız şahane olmuşsun . ve daha da şahane olacaksın
ben öğlen yemeğimin üstüne elim ayağım buz kesti ve aşağdıa arkadaşın odasına indim. 3 tane kremalı bisküvi yedim. sanki kendime geldim. bir de türk kahve yaptı . ama iiçine şeker atmış . onu da içtim.
orta şekerliydi. ama bana çok şekerli geldi.

hurmanin yaninda sadec turk kahvesi de icersen daha uzun sure tok tutar

Türk kahvesini sabah içtim ama nedense Kahve beni çok acıktırıyor sanki hiçbişey yememişim gibi midemi kazındırıyor.
Birde hurmayı işyerinden dağıttılar umreden gelen biri varmış o yüzden aldım yoksa yemezdim :)

Öğlen yemeğim
Sütlaç 133 kalori
dün akşam sütlaç yaptım özlemcim.
şekeri az kattım. piştikten sonra az da tarçın koydum karıştırdım.
ama yine de yiyemem diye düşünüyorum . pirinç ve şeker var içinde. çocuklar yesin isterdim. onlar da düşkün değil . eşim yer

Ben her yaptığımda bir kase yiyorum canım gerisi eşime ve oğluma. Yememeyi tercih ederek böyle yaparak kendimizi cezalandırmış gibi oluyoruz ve başka şeylere saldırı oluyor en azından yaptığımız tatlı pasta vs. lerden az olacak şekilde yenilmesi taraftarıyım abartmadiktan sonra. Mesela ben öğlen yedim akşam bir çorba yada salata ile dengelerim.

canım iyiy yaptın. evde olsaydım sanıyorum ben de yerdim . ama akşama yemem artık .
bir de sütlaç ile aram çok iyi değil yerim ama öyle can atmam. ama puding olsa muhallebi olsa ona dayanamam iste. mümkün değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…