Canim mukemmel gorunuyorsun ayakta durabiliyor musin bide oyle gormek isterdim senikendimi gazi gibi hissediyorumyaralı bereliyim
Canım ben geçen sene kendim kuritmustum ölçülü kullanmaya dikkat et bir bardak bile yetiyor yeşil çaya da bir iki dal koyabilirsinIlk defa duydum önceden bilseydim eşime aldirirdim
Canım inşallah iş görüşmen iyi geçer hayırlısıyla olur baslarsin.günaydın kızlar.
sabah
1yumurta
biraz peynir
3 yeşil zeytin
çeyrek domates yedim sabah 10 gibi
ardından yeşil çay demledim içine tarçın kabuğu karanfil ve zencefil yarım litre de onu içtim.
öğlen birşey yemeyeceğim iş görüşmesine gideceğim yolda olucam bakalım hayırlısı inşallah bu defa olur. akşam da dışarı çıkıcam planlarım var bozulmazsa.
görüştüğüm çocuk geliyor istanbuldan bakalım birkaç gün içinde görüşürüz sanırım belki bugünde olabilir. hayrola neden geliyorsun dedim öyle esti diyor ama sanırım benimle görüşmek için gelecek. dün geleceğim dediği zaman iyi yolculuklar dedim. tepkin bu mu hiç şaşırmadın şehrine geliyorum tepkin bu olmamalıydı falan dedi :) ağırdan alacağım ya burnum düşse yerden almayacağım
Not edeyim bunu teşekkür ederim canım.Canım ben geçen sene kendim kuritmustum ölçülü kullanmaya dikkat et bir bardak bile yetiyor yeşil çaya da bir iki dal koyabilirsin
iş görüşmesine sort ile gitmemelisin. bandajların görünüyor . iş yerinde eksi puan .
sevgili ile de görüşeceksen . sanki gözüne sokuyormuş gibi olursun . yanlış şeçim olmuş bence şort.
Canm dün akşam çektim o resmi smdi kumaş pantolon var otobüsteym :)Canim mukemmel gorunuyorsun ayakta durabiliyor musin bide oyle gormek isterdim seni
Canım inşallah iş görüşmen iyi geçer hayırlısıyla olur baslarsin.
Canm ev halim o benim akşam çektim kumaş Krem Kazak giydim iş görüşmesine gitmek içinoğlanın yanına giderken de kot ile omuzları açık tişört giyicrm o şort totomda ancak oturunca duruyor çok bol artık :)
Canm dün akşam çektim o resmi smdi kumaş pantolon var otobüsteym :)
İnşallah cnm bakalım
hurmanin yaninda sadec turk kahvesi de icersen daha uzun sure tok tutarara öğünüm de 1 tanecik hurma yedim
canım yarım pakette az oluyor demi. diyet bisküviler küçük oluyor paket olarak.Oglen tavuk salata ve ayran vardi birazdan ikindi ogunumi yapcam sutlu kahve ve diyet biskuvi yarim paket tabiki
hurmanin yaninda sadec turk kahvesi de icersen daha uzun sure tok tutar
dün akşam sütlaç yaptım özlemcim.Öğlen yemeğim
Sütlaç 133 kalori
Ben her yaptığımda bir kase yiyorum canım gerisi eşime ve oğluma. Yememeyi tercih ederek böyle yaparak kendimizi cezalandırmış gibi oluyoruz ve başka şeylere saldırı oluyor en azından yaptığımız tatlı pasta vs. lerden az olacak şekilde yenilmesi taraftarıyım abartmadiktan sonra. Mesela ben öğlen yedim akşam bir çorba yada salata ile dengelerim.dün akşam sütlaç yaptım özlemcim.
şekeri az kattım. piştikten sonra az da tarçın koydum karıştırdım.
ama yine de yiyemem diye düşünüyorum . pirinç ve şeker var içinde. çocuklar yesin isterdim. onlar da düşkün değil . eşim yer
canım iyiy yaptın. evde olsaydım sanıyorum ben de yerdim . ama akşama yemem artık .Ben her yaptığımda bir kase yiyorum canım gerisi eşime ve oğluma. Yememeyi tercih ederek böyle yaparak kendimizi cezalandırmış gibi oluyoruz ve başka şeylere saldırı oluyor en azından yaptığımız tatlı pasta vs. lerden az olacak şekilde yenilmesi taraftarıyım abartmadiktan sonra. Mesela ben öğlen yedim akşam bir çorba yada salata ile dengelerim.
Afiyet olsun şeker .ben de isterim.Sabah kahvaltım 350 kalori
New Yorktayken simit sarayindan tonla simit alip dondurucuya attim canim cektikce yiyorum. malum simidin kalorisi susamdan dolayi cok yuksek.Afiyet olsun şeker .ben de isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?