Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

New Yorktayken simit sarayindan tonla simit alip dondurucuya attim canim cektikce yiyorum. malum simidin kalorisi susamdan dolayi cok yuksek.
ben de yerim . severim.
bu gün öğlen menüsü yapacağım . salı günleri buraya geliyor simit . iyi yaptın. çocuklar da seviyor mu . yiyor mu

Canim gunluk aslinda 1000 kalori altinda almiyodum ama dun biraz abartmistim esim sagolsun hemen mudahele etti. evde doktor olmasinin faydalari.
tatlinin adi Papaya Mousse
Ama papaya orda cok olmayan bir meyve onun yerine baska kilo aldirmayan bir meyve kullanabilirsin. sen bana su anda orda hangi meyveler var ismini yaz ben sana tarif yazayim. ben ordaki meyveleri tam olarak bilmiyorum cunku. sadece yazlari gittigim icin yaz meyvelerini biliyorum.

canım kendine yağsız kısır yapabilirsin .az bulgur çok marul ile. en azından bu kadar özlem duymazsın. tüm baharatları da koy . ye canım ya. ben yiyorum arada. bulgur çok sağlıklı üstelik
Aynen ben cok SIK yapiyorum az bulgur cok yesillik az zeytinyagi kullaniyorum ve haslanmis lahanayla yiyorum. bagirsaklari cok guzel calistiriyor.

ben de 1000 kaloriye çıkayım o zaman . meyve koyayım ara öğün kendime. başka yiycek bi şey bulamıyorum çünkü. herşeyden yiyorum . daha ne yiyim bilemedim.
hurma, leblebi, musli yiyebilirsin canim. besin degerleride cok yuksek bunlarin.
Bende katıldım aranıza umarım sizin gibi güzel güzel kilo vereceğim bende :)
Hosgeldin canim insallah hep birlikte.
Boyoz nedir yaw? Izmire ait bisey mi?

ben de yerim . severim.
bu gün öğlen menüsü yapacağım . salı günleri buraya geliyor simit . iyi yaptın. çocuklar da seviyor mu . yiyor mu
Cocuklarda seviyolar ama ara sira yerler. sabahlari babalari onlara pancake yapiyor. her sabah nutellayla onu yiyorlar ben hic yemem sevmemde ama onlar bayiliyolar. hatta yazin Turkiyeye giderken yanimizda pancake mix goturuyoruz ara sira ozlediklerinde yapiyorum artani kardesime veriyorum kardesim ve onun cocuklarida bayiliyolar. pancake mixle pancake mukemmel oluyo cunku.

Ofise geldim bugun sekreter izinli New Yorka gitti hafta sonu icin ben tek basimayim. form cayimi iciyorum suyumla beraber sonrada baska bir bitki cayi icecem. ogleden sonrada yaseminli yesil cay icerim. oglen icin dun aksamki yaptigim corbadan getirdim ismi herkul corbasi. Turk diyet sayfalarindan aldim tarifini. icinde her tur gida protein var ve kalorisi cok dusuk. ondan 1 kase yerim yaninda papayali salata var.

Sebzeli prinç noodle çorba. Herkül çorbası 276 kalori
1 parça kuru ekmek 39 kalori
Bitki çayı 0 kalori

Eklentiler

• IMG_1233.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1234.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1235.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 43
Bugün yine çok yoruldum öğlen çocuklarla sahilde yürüdük biz dışarıdayken anneme ıspanakları doğrar mısın yemek yapıcam demiştim o da hamur yoğurmuş yemeği gözlemeye çevirmiş :) gelince terasta ben açtım annem pişirdi semaver de yaktık çay eşliğinde yendii

Çocukları da şimdi uyuttum bakayım bugün kaç kalori almışım kendimi çok tutuyorum yememek için eşim de kızıyor gözlerinin altı çöktü diyor sanki çok kilo verdim yaa benim o halimi sevmiyormuş üzgünüm ama en az iki kilo vercem şimdilik 4 5 kiloya kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…