Canım simiti kalorili yapan susami simiti simit yapanda o kavrulmuş susami haftada on günde bir bence sabah kahvaltıda peynirli yenir ya sonra bu yürüyüş ara ogunde falan dengelersin. Bizim buraya gelene kadar soğuyor tazeligi gidiyor ben çoktandır yemedim en son geçen sene onbeş tatilde yemistim yarim
Ispanaklı canım annem yemeği gözlemeye çevirmiş saçta yaptık artık tartı öncesi iyi olmadı ama olsun ben kendimi biliyorum zayıflıyorum pantalonlarımın belinden belli
Bugün yine çok yoruldum öğlen çocuklarla sahilde yürüdük biz dışarıdayken anneme ıspanakları doğrar mısın yemek yapıcam demiştim o da hamur yoğurmuş yemeği gözlemeye çevirmiş :) gelince terasta ben açtım annem pişirdi semaver de yaktık çay eşliğinde yendii
Canim bu kalori 1 gun icin cok dusuk boyle giderse hasta olacaksin benden soylemesi. Dun bende boyle dusuk kalmistim esim cok kizdi bana en az 1000-1200 kalori almamiz gerekiyor ve protein dahil dengeli yememiz gerekiyor. bu sekilde hizli kilo verirsin ama sagligini kaybetmeye degmez. dikkatli ol.
İki gündür öğle yemeği yemedim ara öğün olarak da elma yedim sadece böyle olunca kalori az almış oldum ben de 1000 in altına düşmeden yapıcam zaten emziriyorum yıpratmaya gerek yok canım sabah 2 yumurta ve köy peyniri yiyorum proteini almış oluyorum akşam da alıyorum zaman zaman bakalım
Akşam yemeğim
Peynirli omlet yarısını yiyebildim 207 kalori
Fransız ekşi ekmek (pek sevmedim) 188 kalori
Papaya mousse ve 2 hurma tatlı olarak 104 kalori
2 bardak ballı Çay 70 kalori
Yüksek tempolu kardio 213 kalori yaktım
Bugünde başarılı sayılır.
Bugün yine çok yoruldum öğlen çocuklarla sahilde yürüdük biz dışarıdayken anneme ıspanakları doğrar mısın yemek yapıcam demiştim o da hamur yoğurmuş yemeği gözlemeye çevirmiş :) gelince terasta ben açtım annem pişirdi semaver de yaktık çay eşliğinde yendii
Gunaydin kizlar dun alsam yazmamistum kiymalu yumurta bur wasa yogurt ve salata yemistim busin ogun 8 bedem sutlu kahve bu sabah
1 yumurta
Peynir
Yesillik domates
2 ceviz
Hepinize günaydın kızlar bugün yattı günü ben muhtemelen ayniyim daha tartilmadim EceZizole
canım listeye girmek istiyorsanız sizde bu hafta bildirim yapın ki haftaya sizde sıralamaya girin insallah sersum un babası en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner listeyi düzenlemesi gerekecek
Hepinize günaydın kızlar bugün yattı günü ben muhtemelen ayniyim daha tartilmadim EceZizole
canım listeye girmek istiyorsanız sizde bu hafta bildirim yapın ki haftaya sizde sıralamaya girin insallah sersum un babası en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner listeyi düzenlemesi gerekecek