Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Simit gözlemeden daha çok kaloriliymiş vayy simit yerken bir daha düşüncem aksine de çok severim yarım yesem olmaz mıı :) olur bencee
Canım simiti kalorili yapan susami simiti simit yapanda o kavrulmuş susami haftada on günde bir bence sabah kahvaltıda peynirli yenir ya sonra bu yürüyüş ara ogunde falan dengelersin. Bizim buraya gelene kadar soğuyor tazeligi gidiyor ben çoktandır yemedim en son geçen sene onbeş tatilde yemistim yarim

Ohh masallah ne guzel afiyet bal seker olsun.

Kahvaltım 300kalori
Elma 52
Ayran 38
Akşam yemeği 300 kalori
Toplam 690 kaloriiii vayyyy

Canim bu kalori 1 gun icin cok dusuk boyle giderse hasta olacaksin benden soylemesi. Dun bende boyle dusuk kalmistim esim cok kizdi bana en az 1000-1200 kalori almamiz gerekiyor ve protein dahil dengeli yememiz gerekiyor. bu sekilde hizli kilo verirsin ama sagligini kaybetmeye degmez. dikkatli ol.

İki gündür öğle yemeği yemedim ara öğün olarak da elma yedim sadece böyle olunca kalori az almış oldum ben de 1000 in altına düşmeden yapıcam zaten emziriyorum yıpratmaya gerek yok canım sabah 2 yumurta ve köy peyniri yiyorum proteini almış oluyorum akşam da alıyorum zaman zaman bakalım

Akşam yemeğim
Peynirli omlet yarısını yiyebildim 207 kalori
Fransız ekşi ekmek (pek sevmedim) 188 kalori
Papaya mousse ve 2 hurma tatlı olarak 104 kalori
2 bardak ballı Çay 70 kalori
Yüksek tempolu kardio 213 kalori yaktım
Bugünde başarılı sayılır.

Eklentiler

• IMG_0532.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 26
oy oy oy nasi keyifli olmustur o ellerine saglik canim hic pisman olma bnde artik yediklerimden pisman olmuorum

Hepinize günaydın kızlar bugün yattı günü ben muhtemelen ayniyim daha tartilmadim EceZ izole canım listeye girmek istiyorsanız sizde bu hafta bildirim yapın ki haftaya sizde sıralamaya girin insallah sersum un babası en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner listeyi düzenlemesi gerekecek

Insallah canim

Hayırlı Sabahlar , Hayırlı Cumalar

İlk Bildirimimi Ben Yapayım :)

Rumuz: Onclmelek

Geçen Haftaki Kilom: 60 Kg

Bu Haftaki Kilom: 59.7 kg

Fark: 300 gr

Yüzde% : %50 ( Doğrumu Yaptım Bilemedim
Doğru yapmışsın canım % 0.50 yazsan daha doğru olur bak biraz dikkat edince ne güzel verdin yavaş yavaş vermek daha saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…